Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trzeba usunąć szyję :)

Butelke wina obciagnelam, chlopa uspilam... :oops: :oops: :oops: , a szyje ciagle mam... Jutro nad tym popracuje. :lol: :lol: :lol:

Daj spokój - osuszysz mieszkanie to przejdzie :)

Pocałuj Chłopa :) Mój jeszcze gdzieś pije w kolegami - widzę, że im sie chyba przeciągnie, więc raczej idę lulu :)

Trzeba usunąć szyję :)

Butelke wina obciagnelam, chlopa uspilam... :oops: :oops: :oops: , a szyje ciagle mam... Jutro nad tym popracuje. :lol: :lol: :lol:

Daj spokój - osuszysz mieszkanie to przejdzie :)

Pocałuj Chłopa :) Mój jeszcze gdzieś pije w kolegami - widzę, że im sie chyba przeciągnie, więc raczej idę lulu :)

Musze do rasi sie usmiechnac o dmuchawy i bedzie uzdrowiona szyja moja. :lol: :lol: :wink:

Nefcia, serdeczne dzięki za wizytę, plotki na tarasie moich chłopaków 8) i pozytywną energię, która mi też się udzieliła :D :D :D

Cieszę się, że się podobało :D

Strop podlany obficie i nawet nie było dużo kałuż, więc dość prosto wyszedł chłopakom :D

Ślicznie :):) Bo porządnie chłopaki się starają :) I niech tak zostanie.

Czas przyjazdu do mojego domku od Ciebie ok. 25 min , więc w sumie mamy blisko :)

skoro tak blisko, to mam nadzieję, że będziesz częściej wpadać 8) :p

Hej Nefcia!

Widzialam plany na mebelki i ogrodzenie - wszystko pasuje do Ciebie i do Twojego domku.

Posdrafiamy. :wink:

Mam nadzieję, że ze Stefciem cały czas do przodu ? Widziałam, że byliście w Polsce. Sił Ci życzę dużo, Kochana.

jestem :)

nadrobilam dziennik - ale komentów już nie dam rady :) więc się nawet nie zabieram :)

bajerancki barek.... :) i ciekawam ustaleń z Jolą .... noooo teraz fajne czasy przed Wami :) ech.... zazdraszczam i czekam na swoją kolej :)