malgos2 13.09.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Jak widze 1000 to automatycznie odwracam glowe. to masz może przykurcz psychosomatyczny ? To od tej wilgoci Wiedzialam kurna, wiedzialam... Da sie to jakos leczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Trzeba usunąć szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Trzeba usunąć szyję Butelke wina obciagnelam, chlopa uspilam... , a szyje ciagle mam... Jutro nad tym popracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Trzeba usunąć szyję Butelke wina obciagnelam, chlopa uspilam... , a szyje ciagle mam... Jutro nad tym popracuje. Daj spokój - osuszysz mieszkanie to przejdzie Pocałuj Chłopa Mój jeszcze gdzieś pije w kolegami - widzę, że im sie chyba przeciągnie, więc raczej idę lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Trzeba usunąć szyję Butelke wina obciagnelam, chlopa uspilam... , a szyje ciagle mam... Jutro nad tym popracuje. Daj spokój - osuszysz mieszkanie to przejdzie Pocałuj Chłopa Mój jeszcze gdzieś pije w kolegami - widzę, że im sie chyba przeciągnie, więc raczej idę lulu Musze do rasi sie usmiechnac o dmuchawy i bedzie uzdrowiona szyja moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ja myślę, że "ręce, ktore leczą CI wystarczą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ja myślę, że "ręce, ktore leczą CI wystarczą" A Ty wiesz, ze mam wizytowke Zbyszka Nowaka, ktora ponoc uzdrawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ja myślę, że "ręce, ktore leczą CI wystarczą" A Ty wiesz, ze mam wizytowke Zbyszka Nowaka, ktora ponoc uzdrawia? Gdzie ją trzymasz ? Może za blisko głowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ja myślę, że "ręce, ktore leczą CI wystarczą" A Ty wiesz, ze mam wizytowke Zbyszka Nowaka, ktora ponoc uzdrawia? Gdzie ją trzymasz ? Może za blisko głowy ? Shit, poszukac musze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 KOlega od podłóg własnie mnie przebadał ginekologicznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 KOlega od podłóg własnie mnie przebadał ginekologicznie :) Kurna, a mnie zaden parkieciarz nie chcial. Ty to masz rwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.09.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nefcia, serdeczne dzięki za wizytę, plotki na tarasie moich chłopaków i pozytywną energię, która mi też się udzieliła Cieszę się, że się podobało Strop podlany obficie i nawet nie było dużo kałuż, więc dość prosto wyszedł chłopakom Ślicznie :) Bo porządnie chłopaki się starają I niech tak zostanie. Czas przyjazdu do mojego domku od Ciebie ok. 25 min , więc w sumie mamy blisko skoro tak blisko, to mam nadzieję, że będziesz częściej wpadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.09.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 przyprowadziłabym za loki -szczególeni, że Kruelcia mieszka Za Lasem za loki to Lidkę można śmiało ... ja tam sama bez przymusu, przez las skoczę i jeszcze zająca przyniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Usuneli te wpisy o Polakach z lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 KOlega od podłóg własnie mnie przebadał ginekologicznie :) dzień dobry Nefcia no ale jak to żeby hydraulik to jeszcze ale podłogowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 przyprowadziłabym za loki -szczególeni, że Kruelcia mieszka Za Lasem za loki to Lidkę można śmiało ... ja tam sama bez przymusu, przez las skoczę i jeszcze zająca przyniosę I zostaniesz Czerwonym Kapturkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.09.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Hej Nefcia! Widzialam plany na mebelki i ogrodzenie - wszystko pasuje do Ciebie i do Twojego domku. Posdrafiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Hej Nefcia! Widzialam plany na mebelki i ogrodzenie - wszystko pasuje do Ciebie i do Twojego domku. Posdrafiamy. Mam nadzieję, że ze Stefciem cały czas do przodu ? Widziałam, że byliście w Polsce. Sił Ci życzę dużo, Kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nefcia piękna ta pierwsza sofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.09.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 jestem nadrobilam dziennik - ale komentów już nie dam rady więc się nawet nie zabieram bajerancki barek.... i ciekawam ustaleń z Jolą .... noooo teraz fajne czasy przed Wami ech.... zazdraszczam i czekam na swoją kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts