Nefer 13.09.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 U Ciebie już też bliżej niz dalej Nitu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nefcia piękna ta pierwsza sofa Ja sie chyba skłaniam do tej "lżejszej" ale z drugiej strony - przyda sie jeszcze jedno miejsce do spania - gdyz nigdy nic nie wiadomo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.09.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 U Ciebie już też bliżej niz dalej Nitu :) nie skomentuję bo bym musiała narzekać, a nie chce... ale za to jaki mieśłiśmy fajjjjjn urlopik ech..... za rok Karpacz jest nasz.... widzieliśmy foldery hotelu tej samej sieci... i już wiemy, że ruszymy na podbój pagórków.... na rzie małych, by Bąki dały rade, a potem kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nefcia dokładnie miejsca do spania nigdy dosyć a że u mnie ogólnie miejsca nie jeakiś kosmos to wsio musi być zarówno ładne jak i funkcjonalne Nitusia Karpacz jest cudny piękne wodospady można pooglądać z Bączkami idealne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.09.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nitusia Karpacz jest cudny piękne wodospady można pooglądać z Bączkami idealne miejsce oooooooo serio? byłas może? bo my to raczej w tatry jeżdziliśmy, ale ostatni raz góry widzieliśmy 7 lat temu.... przed narodzinami dzieci nooo a potem już jakos zeszło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ja się na razie zastanawiam jak i gdzie zrobić 18-tkę mojemu dziecku 3.10 to właśnie ten termin (4.10 będzie dorosły. Ale jaja....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ja się na razie zastanawiam jak i gdzie zrobić 18-tkę mojemu dziecku 3.10 to właśnie ten termin (4.10 będzie dorosły. Ale jaja....) Swoja 18-stke sama sobie organizowalam w knajpie, z 2 innymi kumpelami... Wszyscy tak wtedy robili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ja się na razie zastanawiam jak i gdzie zrobić 18-tkę mojemu dziecku 3.10 to właśnie ten termin (4.10 będzie dorosły. Ale jaja....) Swoja 18-stke sama sobie organizowalam w knajpie, z 2 innymi kumpelami... Wszyscy tak wtedy robili... No właśnie ... chyba na tym stanie ... nie wiem czy jestem zadowolona z tego obrotu sprawy, ale trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 LISTA CHĘTNYCH - OLIWA 1. Anjamen 3l - odbiór osobisty 2. Małgoś 3l - odbiór nie-wiadomo-jaki 3. barranki2/3l - do tego czasu nam zejdzie chorwacka z przydomowych ogródków po 60 kn (ok. 38 zł) za liter, to się przewekslujemy na włoską . Odbiór wreszcie (hmmm) osobisty... Jeszcze myślą :) 4.dobroszka 5l - odbiór zdecydowanie osobisty 5. Nituś 5l x 2 - odbiór osobisty 6. Kaśka maciej 5l - odbiór jeszcze nie wiem jaki. 7. Liduś 5l - odbiór jak najbardziej osobisty 8. Głowac 3l - odbiór osobosty. 9. Markoto 3l - odbiór nie osobisty (się poradzi) 10. Kruelcia 5l - odbiór osobisty 11. Jarkotowa 3l- odbiór osobisty 12. Joskul 3l - odbiór osobisty 13. A-nita 3l i 5l - poczta 14. AniutaJ 3l + 3l Proszę mnie sprawdzać czy o nikim nie zapomniałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ja się na razie zastanawiam jak i gdzie zrobić 18-tkę mojemu dziecku 3.10 to właśnie ten termin (4.10 będzie dorosły. Ale jaja....) Swoja 18-stke sama sobie organizowalam w knajpie, z 2 innymi kumpelami... Wszyscy tak wtedy robili... No właśnie ... chyba na tym stanie ... nie wiem czy jestem zadowolona z tego obrotu sprawy, ale trudno No ale co w tym zlego? Nie kazda knajpa chciala sie na to zgodzic, bo wiadomo, ze na 18-stke przychodza tez niepelnoletni, ale w moich czasach dalo sie to jakos obejsc, nie wiem, jak teraz. Tylko jedna dziewczyna sie porzygala, zreszta teraz jest alkoholiczka, a reszta spoko. 70 osob bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Właśnie nie mogę sobie zdania wyrobić.Ostatnio obaj byli na 18-tce kolegi. W knajpie. Każdy uczestnik dostał "bon" na dwa piwa. KAŻDY to oznacza również mojego młodszego 16,5 latka. O czym dowiedziałam się PO imprezie.Oczywiście, nie zdechnie od tych dwóch piw.... ale gdyby się coś stało w drodze do domu ... mogło by być różnie i mogłabym się nieźle wku....ć. Szczególnie , że to ja MAM OBOWIĄZEK wiedzieć gdzie i co robi moje dziecko. Nie założyłam, że będzie piwo.... Jest ustawa, więc omijanie grozi utratą licencji... Z grugiej strony - nie bądźmi dziećmi...Mam jakiś pub za blokiem, więc może tam sie uda - 200 m od domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Eeee, bez przesady. Wazne, zeby impreza byla zamknieta, zeby nie bylo jakiejs jatki z obcymi. U mnie nie bylo zadnych bonow, kazdy sobie sam piwo kupowal, moglysmy miec tylko szampana swojego i czesc osob przynosila butelki szampana w prezencie. Tak duzo tanczylam, ze nie zdazylam wypic wiecej niz 2 piwa do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Eeee, bez przesady. Wazne, zeby impreza byla zamknieta, zeby nie bylo jakiejs jatki z obcymi. U mnie nie bylo zadnych bonow, kazdy sobie sam piwo kupowal, moglysmy miec tylko szampana swojego i czesc osob przynosila butelki szampana w prezencie. Tak duzo tanczylam, ze nie zdazylam wypic wiecej niz 2 piwa do rana. Ok na pewno będzie zamknięta - tu inaczej sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Eeee, bez przesady. Wazne, zeby impreza byla zamknieta, zeby nie bylo jakiejs jatki z obcymi. U mnie nie bylo zadnych bonow, kazdy sobie sam piwo kupowal, moglysmy miec tylko szampana swojego i czesc osob przynosila butelki szampana w prezencie. Tak duzo tanczylam, ze nie zdazylam wypic wiecej niz 2 piwa do rana. Ok na pewno będzie zamknięta - tu inaczej sie nie da W Krakowie mozna bylo zarezerwowac np. jedna sale, jesli knajpa byla duza i nie oplacalo im sie wynajmowac calej, szczegolnie w weekend, albo kosztowaloby to majatek. W takim zamknietym towarzystwie jest generalnie bezpieczniej - nie przyplata Ci sie jakis dealer albo idiota z kastetem. Sami swoi, glownie kumple ze szkoly i osiedla, nic im nie bedzie. Jesli te 2 piwa im starczyly, to znaczy, ze rozsadne dzieci som. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Teoretycznie niby som :) I niby prawie dorosłe :) A i tak sie człowiek martwi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 No nie mow, ze chcesz zrobic 18-stke w domu z salatka jarzynowa, tortem i lodami dla kolegow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 No nie mow, ze chcesz zrobic 18-stke w domu z salatka jarzynowa, tortem i lodami dla kolegow. MOże nie przesadzajmy - NIE ZAMIERZAM IM GOTOWAĆ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 No nie mow, ze chcesz zrobic 18-stke w domu z salatka jarzynowa, tortem i lodami dla kolegow. MOże nie przesadzajmy - NIE ZAMIERZAM IM GOTOWAĆ :) Moj kuzyn mial chyba w zeszlym roku 18-stke w knajpie, ale takiej z jedzeniem... Starzy poszli tam na chwile (w zasadzie nie wiem po co) i moja mama z nimi byla. Mowi, ze dzieci tak grzecznie pod scianami siedzialy, ze az zal bylo patrzec. Za moich czasow mlodziez miala wiecej fantazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 To jakieś dziwne towarzystwo ja też zamierzam im zrobić imprę z cateringiem - żeby z głodu nei pozdychały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nas wtedy raptem bylo stac na paluszki, ale wszyscy przyszli z domu najedzeni na 8 czy jakos tak, do 4 rano jakos wytrzymali, a my sie potem poszlysmy zluzowac do Rentgena, w ktorym o tej porze dopiero sie rozkrecalo. Wracalysmy tramwajem i musialysmy sie chowac, bo dostalysmy w prezencie po tablicy z numerem 18 - oczywiscie byly ukradzione z tramwaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts