Nefer 13.09.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Kuuurde juz chyba strasznie stara jestem, ze mnie na takie wspomnienia wzielo. Wiem, wiem, wiem... w Ruscu zrob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Nie zaryzykuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Czy zdążyłam na trzy literki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Czy zdążyłam na trzy literki? Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 LISTA CHĘTNYCH - OLIWA 1. Anjamen 3l - odbiór osobisty 2. Małgoś 3l - odbiór nie-wiadomo-jaki 3. barranki2/3l - do tego czasu nam zejdzie chorwacka z przydomowych ogródków po 60 kn (ok. 38 zł) za liter, to się przewekslujemy na włoską . Odbiór wreszcie (hmmm) osobisty... Jeszcze myślą :) 4.dobroszka 5l - odbiór zdecydowanie osobisty 5. Nituś 5l x 2 - odbiór osobisty 6. Kaśka maciej 5l - odbiór jeszcze nie wiem jaki. 7. Liduś 5l - odbiór jak najbardziej osobisty 8. Głowac 3l - odbiór osobosty. 9. Markoto 3l - odbiór nie osobisty (się poradzi) 10. Kruelcia 5l - odbiór osobisty 11. Jarkotowa 3l- odbiór osobisty 12. Joskul 3l - odbiór osobisty 13. A-nita 3l i 5l - poczta 14. AniutaJ 3l + 3l 15. Rasiula 3l - osobisty Proszę mnie sprawdzać czy o nikim nie zapomniałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.09.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Hejka ja oliwy na razie nie potrzebuję, bo mam duuużo chorwackiej ale chętnie wpadnę jak jakieś grupowe spotkanko-odbieranko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.09.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 przyprowadziłabym za loki -szczególeni, że Kruelcia mieszka Za Lasem za loki to Lidkę można śmiało ... ja tam sama bez przymusu, przez las skoczę i jeszcze zająca przyniosę I zostaniesz Czerwonym Kapturkiem Ciasto i winko w koszyku przyniosę dla ... babci Mnie 18 w marcu czeka ... skorzystam z doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 przyprowadziłabym za loki -szczególeni, że Kruelcia mieszka Za Lasem za loki to Lidkę można śmiało ... ja tam sama bez przymusu, przez las skoczę i jeszcze zająca przyniosę I zostaniesz Czerwonym Kapturkiem Ciasto i winko w koszyku przyniosę dla ... babci Mnie 18 w marcu czeka ... skorzystam z doświadczeń Wlasna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Hejka ja oliwy na razie nie potrzebuję, bo mam duuużo chorwackiej ale chętnie wpadnę jak jakieś grupowe spotkanko-odbieranko będzie Oczywiście- czuj sie zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Mnie 18 w marcu czeka ... skorzystam z doświadczeń Chyba masz Kruelciu więcej możliwoście lokalowych niż ja na Bielanach ... ale jak już coś znajdę to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.09.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Nefcia piękna ta pierwsza sofa Ja sie chyba skłaniam do tej "lżejszej" ale z drugiej strony - przyda sie jeszcze jedno miejsce do spania - gdyz nigdy nic nie wiadomo :) Neferciu, sprawdź dobrze, bo ta lżejsza już dawno wpadła mi w oko - ale zawsze miała funkcję spania Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.09.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 przyprowadziłabym za loki -szczególeni, że Kruelcia mieszka Za Lasem za loki to Lidkę można śmiało ... ja tam sama bez przymusu, przez las skoczę i jeszcze zająca przyniosę I zostaniesz Czerwonym Kapturkiem Ciasto i winko w koszyku przyniosę dla ... babci Mnie 18 w marcu czeka ... skorzystam z doświadczeń Wlasna? Rozszyfrowałaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Nefcia piękna ta pierwsza sofa Ja sie chyba skłaniam do tej "lżejszej" ale z drugiej strony - przyda sie jeszcze jedno miejsce do spania - gdyz nigdy nic nie wiadomo :) Neferciu, sprawdź dobrze, bo ta lżejsza już dawno wpadła mi w oko - ale zawsze miała funkcję spania Dzień dobry Oooooooooo to muszę sprawdzić - jakoś tak lekko wygląda, że nie założyłam, że rozkłada się do wyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.09.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Mnie 18 w marcu czeka ... skorzystam z doświadczeń Chyba masz Kruelciu więcej możliwoście lokalowych niż ja na Bielanach ... ale jak już coś znajdę to dam znać Nie chodzi o możliwości lokalowe, tylko młodzieżowe ... a swoja drogą jak przeżyłam swoją to i dziecia też przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.09.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Nefcia piękna ta pierwsza sofa Ja sie chyba skłaniam do tej "lżejszej" ale z drugiej strony - przyda sie jeszcze jedno miejsce do spania - gdyz nigdy nic nie wiadomo :) Neferciu, sprawdź dobrze, bo ta lżejsza już dawno wpadła mi w oko - ale zawsze miała funkcję spania Dzień dobry Oooooooooo to muszę sprawdzić - jakoś tak lekko wygląda, że nie założyłam, że rozkłada się do wyrka Oparcie się kładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Mnie 18 w marcu czeka ... skorzystam z doświadczeń Chyba masz Kruelciu więcej możliwoście lokalowych niż ja na Bielanach ... ale jak już coś znajdę to dam znać Nie chodzi o możliwości lokalowe, tylko młodzieżowe ... a swoja drogą jak przeżyłam swoją to i dziecia też przeżyję Ale zeby mamusia szukala lokalu na osiemnastke? Siara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 TY to chyba Małgoś dawno w łeb nie brałaś. Mój syn ma swoją propozycję, ale tam to NA PEWNO nie zrobi. Po moim trupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Oparcie się kładzie Aaaaaaaaaa widziała Pani ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 TY to chyba Małgoś dawno w łeb nie brałaś. Mój syn ma swoją propozycję, ale tam to NA PEWNO nie zrobi. Po moim trupie. Szczerze Ci powiem, ze moja mama nie miala bladego pojecia na temat zadnej knajpy w Krakowie, sama polazilam po miescie, sama se uskladalam na wynajem, sama podpisalam umowe lacznie z konsekwencjami za ewentualne zniszczenia i sama na ta impreze poszlam. No ale moze dzieci teraz mniej dojrzale robia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts