Nefer 26.02.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No ladne Ci idzie , az milo popatrzec. W temacie strajku i sluzby zdrowia sie nie wypowiem , bo nie chce sobe cisniena z rana podnosic Zaraz jadę zobaczyć ściany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.02.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 A ja zwyczajna jestem, absolutnie i całkowicie, od urodzenia. Ot, kosmiczne towarzystwo mi się trafiło... Nefercia, jak Teść? Dzięki Depesiu, już gorączka trochę spadła. Ale wiesz jak jest - dwa dni lepiej a potem znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.02.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No to teraz już z prundem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.02.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 teraz to już z górki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.02.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Z górki ? Kurde - chyba sie bojam coraz bardziej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.02.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Fajnie, ściany rosną Jak się buduje to zawsze się wydaje za mały, jak sie póżniej go sprzata to sie zawsze wydaje za duży-normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.02.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Nawet wyłonił się dwa razy taki sam (zdublowałaś ) To są dopiero emocje Fajnie idzie... A czy za mały zobaczysz po tynkach. Nefer, jakiej grubości masz ściany? I co na nie dajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.02.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Nawet wyłonił się dwa razy taki sam (zdublowałaś ) To są dopiero emocje Fajnie idzie... A czy za mały zobaczysz po tynkach. Nefer, jakiej grubości masz ściany? I co na nie dajesz? NOoooo nie - dwa domy to dla mnie za dużo 24 i styropian 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.02.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Fajnie, ściany rosną Jak się buduje to zawsze się wydaje za mały, jak sie póżniej go sprzata to sie zawsze wydaje za duży-normalka :)Dobre, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.02.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 24 i styropian 12 I jeszcze: co to za materiał Kurcze, jakaś namolna chyba jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.02.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Mówisz, ze dom Ci się wydaje za mały? Też miałam takie wrażenie jak przyglądałam się rosnącym u mnie murom. Kuchnia z jadalnią wydawały mi się klitką o trudnej do zaakceptowania powierzchni. A przecież to pomieszczenie o łącznej powierzchni około 25mkw hi hi hi. Jeszcze po położeniu stropów nie mogłam się pozbyć tego wrażenia, szczególnie że strop ciemnoszary. Dopiero otynkowanie i późniejsze pobielenie ścian i sufitów spowodowały, że przestrzeń nabrała kształtu adekwatnego do rzeczywistych rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Jak pięknie rośnie! Już zarys okien zaczyna być widoczny. Najlepszy etap - taki "namacalny". Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.02.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 24 i styropian 12 I jeszcze: co to za materiał Kurcze, jakaś namolna chyba jestem Mam nadzieję , że Max - chyba powinnam spytać tego co ten dom buduje :). Do końca nie było wiadomo co uda się kupić, bo różnie z materiałami ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.02.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Mam nadzieję , że Max - chyba powinnam spytać tego co ten dom buduje :). Do końca nie było wiadomo co uda się kupić, bo różnie z materiałami ..... A Ty szczęściaro, że nie musiałaś koło zakupów "chodzić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.02.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Fajnie, ściany rosną Jak się buduje to zawsze się wydaje za mały, jak sie póżniej go sprzata to sie zawsze wydaje za duży-normalka najprawdziwsza prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.02.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Mam nadzieję , że Max - chyba powinnam spytać tego co ten dom buduje :). Do końca nie było wiadomo co uda się kupić, bo różnie z materiałami ..... A Ty szczęściaro, że nie musiałaś koło zakupów "chodzić" Aaaa się ustawiłam - ta budowa i tak mnie wykończy, Dziś rozliczałam sie z Panem Elektrykiem i byłam obejrzeć co sie dzieje. I dlatego , o tej porze, siedze w firmie i oram :) NIe wiem jak pracując w prywatnej firmie można jeszcze robić zakupy materiałów - chyba bym zeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.02.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 To wiesz, Ty się lepiej oszczędzaj Tylko te pieniążki zarabiaj w tej prywatnej firmie, żeby inni za Ciebie budowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.02.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 To wiesz, Ty się lepiej oszczędzaj Tylko te pieniążki zarabiaj w tej prywatnej firmie, żeby inni za Ciebie budowali Kurde, jakoś tak długość godzin pracy nie przekłada sie na pensję ...muszę to przemyśleć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 26.02.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ło matko, ale u Ciebie się pięknie zrobilo. Wspaniała pora na rozpoczęcie budowy i po tempie prac od razu widać, że miałaś to opracowane w najdrobniejszym szczególe. Ciekawa jestem w jaki sposób wkalkulowałaś w ten projekt pogodę bardzo się cieszę i życzę wsiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.02.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ło matko, ale u Ciebie się pięknie zrobilo. Wspaniała pora na rozpoczęcie budowy i po tempie prac od razu widać, że miałaś to opracowane w najdrobniejszym szczególe. Ciekawa jestem w jaki sposób wkalkulowałaś w ten projekt pogodę bardzo się cieszę i życzę wsiego dobrego Czeeeeść Sylwia :) Miło CIę widzieć Pogode wkalkulowałam zatrudniając ekipę, która ma pakt z diabłem (lub fory "na górze"). Podobno jak oni budują to nigdy nie ma zimy :) Największa zasługa tego tempa to organizacja mojego wykonawcy. Mariusz zapina wszystko na ostatni guzik - dlatego ekipa nie ma czasu usiąść . Myślę , że nidługo będzie musiał zacząć zatrudniać pracowników biura, by obsłużyć chętnych inwestorów. Póki co - jestem bardzo zadowolona. Zobaczymy jak będzie dalej Zaglądaj do mnie czasami Wszystkiego dobrego Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts