Nefer 14.09.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 TY to chyba Małgoś dawno w łeb nie brałaś. Mój syn ma swoją propozycję, ale tam to NA PEWNO nie zrobi. Po moim trupie. Szczerze Ci powiem, ze moja mama nie miala bladego pojecia na temat zadnej knajpy w Krakowie, sama polazilam po miescie, sama se uskladalam na wynajem, sama podpisalam umowe lacznie z konsekwencjami za ewentualne zniszczenia i sama na ta impreze poszlam. No ale moze dzieci teraz mniej dojrzale robia. Mój synek sobie wybrał knajpę, gdzi nikt nikomu w dowód nie zagląda. Wszyscy chlająi jest cool. Tylko mnie się nie chce w pierdlu siedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 TY to chyba Małgoś dawno w łeb nie brałaś. Mój syn ma swoją propozycję, ale tam to NA PEWNO nie zrobi. Po moim trupie. Szczerze Ci powiem, ze moja mama nie miala bladego pojecia na temat zadnej knajpy w Krakowie, sama polazilam po miescie, sama se uskladalam na wynajem, sama podpisalam umowe lacznie z konsekwencjami za ewentualne zniszczenia i sama na ta impreze poszlam. No ale moze dzieci teraz mniej dojrzale robia. Mój synek sobie wybrał knajpę, gdzi nikt nikomu w dowód nie zagląda. Wszyscy chlająi jest cool. Tylko mnie się nie chce w pierdlu siedzić Oj, no to poczekaj, az bedzie mial skonczone 18 i wtedy jego brocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.09.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 jesoo , ja mam jeszcze do 18tki mojej harpagonicy 15 lat I czuję,że zdecydowanie za szybko mi ten czas zleci A żeby nie było,że tylko niebudowlane wpisy popełniam , to chałupa mi się tynkuje w środku i mam czarne ściany Podobno ma być najpierw brzydko,żeby potem ładnie było.Majster sie podpiera bajką o brzydkim kaczątku.Ale jak to spierdzieli to chyba się wcielę w złą macoche i się po nim przejadę Buziole dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.09.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 TY to chyba Małgoś dawno w łeb nie brałaś. Mój syn ma swoją propozycję, ale tam to NA PEWNO nie zrobi. Po moim trupie. Nefka to ty pierwsza, a ja będę poprawiać ... no właśnie sęk w tym gdzie pociechy będą chciały wydorośleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Dobrosia, majster dobrze mówi - najpierw jest obrzydliwie, śmierdzi i jest błocka po kostki. Potem jest ślicznie A do 18-tki masz już całkiem bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 TY to chyba Małgoś dawno w łeb nie brałaś. Mój syn ma swoją propozycję, ale tam to NA PEWNO nie zrobi. Po moim trupie. Nefka to ty pierwsza, a ja będę poprawiać ... no właśnie sęk w tym gdzie pociechy będą chciały wydorośleć Dlatego szukam miejsca, gdzie obsługa wie na co wzrócić uwagę. Połowa gości będzie poniżej 18 lat... A ktoś za to odpowiada. Znalazłam juz miejsce - dziś jadę na spotkanie z właścicielem, ktory już niejedną 18-tkę zrobił I wie o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.09.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 jesoo , ja mam jeszcze do 18tki mojej harpagonicy 15 lat I czuję,że zdecydowanie za szybko mi ten czas zleci A żeby nie było,że tylko niebudowlane wpisy popełniam , to chałupa mi się tynkuje w środku i mam czarne ściany Podobno ma być najpierw brzydko,żeby potem ładnie było.Majster sie podpiera bajką o brzydkim kaczątku.Ale jak to spierdzieli to chyba się wcielę w złą macoche i się po nim przejadę Buziole dla wszystkich Coś mi się widzi, że muszę się na wycieczkę krajoznawczą wybrać i nalot zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 TY to chyba Małgoś dawno w łeb nie brałaś. Mój syn ma swoją propozycję, ale tam to NA PEWNO nie zrobi. Po moim trupie. Nefka to ty pierwsza, a ja będę poprawiać ... no właśnie sęk w tym gdzie pociechy będą chciały wydorośleć Dlatego szukam miejsca, gdzie obsługa wie na co wzrócić uwagę. Połowa gości będzie poniżej 18 lat... A ktoś za to odpowiada. Znalazłam juz miejsce - dziś jadę na spotkanie z właścicielem, ktory już niejedną 18-tkę zrobił I wie o co chodzi. Zapytaj od razu, czy chrzciny tez robia, bo towarzystwo moze nie tylko piwo pic. A im mniej wypije tym efekt bardziej prawdopodobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.09.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Kruelciu kochana , wiesz ,że zawsze i wszędzie Cię z radością zobaczę. Ale może zastanow się,czy wolisz się przedzierać przez czarny syf po kostki i nawet nie wyjrzeć przez okno - czy odczekac dwa tygodnie z hakiem i poruszać się z gracją po wylewkach i otynkowane i jasne ściany macać. Diecezja należy do Ciebie Sciskam Cię mocno Sisterio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.09.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Sistersio Mła w Diecezji swojej zdecydowanie wolę poruszać się z gracją ... i tuż przed zimą się wśliznę oblookać tego pięknego łabędzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.09.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Patrzcie jaka kwintesencja rozsądku z jej ust popłynęła A ja myslałam po cichutku,że szał brodzących po kostki ciał zwycięży I znowu będzie mi się tęsknic i cknić A żeby dodatkowo pokusić to powiem,ze mam drugi domek na działce Taki mini drewniaczek ze zjeźdżalnią i hustawkami.I uszyłam do niego cerwone zasłonki. Moja Energia jest nim zachwycona i panów ,którzy nam to montowali przez 2 godziny ,co 2 minuty pytała " czy już gotowe?" i skakała przy tym w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.09.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Patrzcie jaka kwintesencja rozsądku z jej ust popłynęła A ja myslałam po cichutku,że szał brodzących po kostki ciał zwycięży I znowu będzie mi się tęsknic i cknić Bo myślałam, że gumioków u Ciebie niedostatek ... ale ja mam śliczne swoje i na wycieczki lubią jeździć ... poza tym ja przyziemne byczysko jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.09.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ja tam w gumioki sie zaopatrzyłam jeszcze przed wbiciem pierwszej łopaty.Są czarrrrrrrne i w białe kropki Są zawsze w bagażniku mojej czerwonej limuzyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Zapytaj od razu, czy chrzciny tez robia, bo towarzystwo moze nie tylko piwo pic. A im mniej wypije tym efekt bardziej prawdopodobny. Aaaaaaaaa to mnie zupełnie nie kolebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 I uszyłam do niego cerwone zasłonki. Moja Energia jest nim zachwycona i panów ,którzy nam to montowali przez 2 godziny ,co 2 minuty pytała " czy już gotowe?" i skakała przy tym w miejscu Widzę to - widzę normalnie :) Jak osiołek w Shreku Tylko z podskokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.09.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 I uszyłam do niego cerwone zasłonki. Moja Energia jest nim zachwycona i panów ,którzy nam to montowali przez 2 godziny ,co 2 minuty pytała " czy już gotowe?" i skakała przy tym w miejscu Widzę to - widzę normalnie :) Jak osiołek w Shreku Tylko z podskokami ja nie musze 'widzieć' - pamiętam jak najpierw ja sama skakałam A potem skakały Bączki dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ja byłam ułożoną dziewczynką Nie skakałam, chodziłam jak dama i miałam mysie ogonki... Potem mi sie zmieniło. Diametralnie powiedziałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.09.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ja byłam ułożoną dziewczynką Nie skakałam, chodziłam jak dama i miałam mysie ogonki... Potem mi sie zmieniło. Diametralnie powiedziałabym dawaj fotę ogonków jak Cię znam nie uwierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 druga z prawej - tu akurat bez ogonków http://photos.nasza-klasa.pl/2264785/1/other/std/e84c74b0ea.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.09.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 od razu Cie rozpoznalam na tej fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts