lidszu 14.09.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Nefcia, na tym zdjęciu strasznie przypominasz mi moją koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.09.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 O MAJ GODNESSSSSSSS Nefciaaaaa..... a jakie Ty rajtuzki miałaś ja do tej pory na ich widok dostaje gęsiej skórki a wierszyk pamiętasz, bo to jakaś akademia czy coś było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.09.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 pokazałam Cię męzowi... wynosił do łazienki wodę po myciu podłóg .... i się z całą miską wrócił na moje słowa: - eeeee chcesz D zobaczyć w rajtuzkach? zdziwił się że już cyfrówkę miałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dobry wieczór Nitusia Karpacz jest cudne miejsce słowo słowo 2 razy tam byłam i jeszcze trzeci spokojnie się zakradnę u mnie masz coś na zachętę Nefcia nic a nic się nie zmieniłaś nooooooo trochu w górę się wyciągłaś a poza tym ta sama zadziorna dziołszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 To był czas, kiedy już mi różki zaczynały wyrastać :) Widać, które dziecko (z ironią) przygląda sie fotografowi :) Potem już było tylko gorzej. To byłam jakaś akademia i są tacy co twierdzą,że pamiętają wierszyk, ale ja nie pamiętam Pamiętam tylko pierwszy mój występ - miałam 3 lata i mówiłam wierszyk "szły raz drogą trzy kaczuszki" u brata w szkole na akademii :) Zrobiłam furorę (podobno) - mnie się ai owszem - spodobało - sala pełna ludzi i wszyscy mnie słuchają :) I tak mi zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Proszę : "Trudny rachunek" - Tuwim Julian Szły raz drogą trzy kaczuszki, grzecznie, że aż miło: pierwsza biała, druga czarna, a trzeciej nie było. Na spotkanie tym kaczuszkom dwie znajome wyszły: pierwsza z krzaków, druga z sieni, trzecia prosto z Wisły. Aż tu jeszcze jedna idzie, bardzo wesolutka, idzie sobie, podskakuje, a ta druga - smutna. Siadły wszystkie na ławeczce, wtem dziewiąta krzyczy: "Pięć nas było a jest osiem! Kto nas wreszcie zliczy?" Na to mówi jej ta trzecia "Sprawa bardzo trudna. Wyszłam pierwsza, przyszłam szósta, teraz jestem siódma!" I nie mogły się doliczyć, nic nie wyszło z tego, więc do domu, choć to kaczki, wróciły gęsiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 14.09.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Czy mogę się zapisać na 5 l oliwy ? kiedyś próbowałem i nie widzę mojego zapytania. Proszę odpowiedzieć , obiecałem mojej żonie Marioleńce i boję się że braknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Czy mogę się zapisać na 5 l oliwy ? kiedyś próbowałem i nie widzę mojego zapytania. Proszę odpowiedzieć , obiecałem mojej żonie Marioleńce i boję się że braknie.Ojej , oczywiście już wpisuję Pozdrowienia dla Marioleńki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 LISTA CHĘTNYCH - OLIWA 1. Anjamen 3l - odbiór osobisty 2. Małgoś 3l - odbiór nie-wiadomo-jaki 3. barranki2/3l - do tego czasu nam zejdzie chorwacka z przydomowych ogródków po 60 kn (ok. 38 zł) za liter, to się przewekslujemy na włoską . Odbiór wreszcie (hmmm) osobisty... Jeszcze myślą :) 4.dobroszka 5l - odbiór zdecydowanie osobisty 5. Nituś 5l x 2 - odbiór osobisty 6. Kaśka maciej 5l - odbiór jeszcze nie wiem jaki. 7. Liduś 5l - odbiór jak najbardziej osobisty 8. Głowac 3l - odbiór osobosty. 9. Markoto 3l - odbiór nie osobisty (się poradzi) 10. Kruelcia 5l - odbiór osobisty 11. Jarkotowa 3l- odbiór osobisty 12. Joskul 3l - odbiór osobisty 13. A-nita 3l i 5l - poczta 14. AniutaJ 3l + 3l 15. Rasiula 3l - osobisty 16. Asaf 5l Proszę mnie sprawdzać czy o nikim nie zapomniałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Pieeeeeeeeeekna fota, spojrzenie zadziorne pt. "jeszcze Wam k... pokaze". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Już budził się we mnie demon P.S. knajpa zaklepana. Lokal idealny - więcej jak 30 szt nie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 No pieknie, ktos se knajpe na 16 m2 zalozyl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.09.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 reanimoffałyk kompa w jobbie urrraa..(jeno glosu jesce ni mom ale se dom rady ) tsien dobhry siem s pantfem:) a amerykanca łolać mlody jezzd i tuszcho siem mu fydhaje łod rasu miol u mnie krekhiem se tfa literkhi łoliffy bys wzion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Oooooooooooo Duchaty :) Czy ja Ci nie powinnam jakiego przelewu uskutecznić ? jakby co to wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Hej Nefcia widzę, że lokal dla syna zarezerwowany i wszystko jest pod kontrolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Hej Nefcia widzę, że lokal dla syna zarezerwowany i wszystko jest pod kontrolą Jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.09.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 se tfa literkhi łoliffy bys wzion ---łoliffy wis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 se tfa literkhi łoliffy bys wzion ---łoliffy wis:) Wis, wis, ale zapisy zamknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.09.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Zdrufkaaaaaaaaaaaaa życzę i zmykam zaległości nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Zdrufkaaaaaaaaaaaaa życzę i zmykam zaległości nadrabiać I wzajemnie Zuz@nko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts