zuznka 15.09.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Zdrufkaaaaaaaaaaaaa życzę i zmykam zaległości nadrabiać I wzajemnie Zuz@nko trza sie spotkać i % wirusa zniszczyć ja już umiem pić - normalnie 3 kieliszki wina i stoję na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dzielna dziewczynka :) Pomyślimy coś na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.09.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dzielna dziewczynka :) Pomyślimy coś na ten temat eeeeeeeeee, trzeba pominąć etap Przemysleń i przejść do Realizacji - o ile mniej kombinacji i mózg odpocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dzielna dziewczynka :) Pomyślimy coś na ten temat eeeeeeeeee, trzeba pominąć etap Przemysleń i przejść do Realizacji - o ile mniej kombinacji i mózg odpocznie O tak- mój mózg chce odpocząc już chyba bardzo ... tylko gdyby nie ta robota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.09.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dzielna dziewczynka :) Pomyślimy coś na ten temat eeeeeeeeee, trzeba pominąć etap Przemysleń i przejść do Realizacji - o ile mniej kombinacji i mózg odpocznie O tak- mój mózg chce odpocząc już chyba bardzo ... tylko gdyby nie ta robota... odpoczynek mu się nalezy byle by nie był spowodowany przymusowym zwolnieniem z powodu infekcji Nefcia - ty może weź cos przeciwwirusowego ( może jakiś Eurespal czy coś ) + ta twoja wiśniówka, bo ona jest w leczeniu niezastąpiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Boszzzzz, oliwa była do wzięcia, o fak, zapomniałam. Zakryto juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 15.09.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dobry wieczor Przepraszam czy jest suchy chleb dla konia ? nieśmiło się też chciałam wkręcić na oliwę i nie wiem czy jeszcze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Dobry wieczor Przepraszam czy jest suchy chleb dla konia ? nieśmiło się też chciałam wkręcić na oliwę i nie wiem czy jeszcze można Kurde, zamówienie do Włoch poszło, ale jak znam życie to ktoś się wyłanie i cos sie da skombinowac - będę pamietać :) Ile sobie Pani życzy ? A chleba nie ma - zeżarli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Boszzzzz, oliwa była do wzięcia, o fak, zapomniałam. Zakryto juz? Zakryto - będziemy kołować Ile chcesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.09.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 tsiiiii jesli siem da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.09.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a tak wogole to wiesniaczka jestem, bo tu dzien dobry, a ja nawet czesc nie powiedzialam,, wiec kajam się odrazu tak jak stoje i zycze miłego zdrowego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 16.09.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Dzień dobry Dobry wieczor Przepraszam czy jest suchy chleb dla konia ? nieśmiło się też chciałam wkręcić na oliwę i nie wiem czy jeszcze można Kurde, zamówienie do Włoch poszło, ale jak znam życie to ktoś się wyłanie i cos sie da skombinowac - będę pamietać :) Ile sobie Pani życzy ? Jak by się udało to te 3literki, ewentualnie z litra też będę happy. Z odbiorem się zobaczy. A chleba nie ma - zeżarli No tak nikt już nie ma chleba dla konia to pewnie wina tego szatana do Majewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Tutli masz 3 literki (mniej nie ma ) Mysza , dla Ciebie też 3 l ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 16.09.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Tutli masz 3 literki (mniej nie ma ) Mysza , dla Ciebie też 3 l ? Lux! kochana jesteś Nefer, tylko sie bałam, że nie styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Tutli masz 3 literki (mniej nie ma ) Mysza , dla Ciebie też 3 l ? Lux! kochana jesteś Nefer, tylko sie bałam, że nie styknie Ja mam chody :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.09.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Tutli masz 3 literki (mniej nie ma ) Mysza , dla Ciebie też 3 l ? trzy trzy Nefciu. a co to za banner "rodzina na swoim" zalogował ci sie ktos w chałupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Doberek Okap mam taki sam Fajny jest Pozdrowienia przynoszę i chciałam powiedzieć, że cały czas podczytuje, tylko nie zawsze piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.09.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Cyferki świcą się na czerwono... do czerwonek kuchni pasuje jak ulał... Witam się i znikam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.09.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 dobry okap. Podoba mi się tez pierwszy czarny stół z prostymi chromowanymi nogami. Okap możesz odfajkować. ales przyspieszyła, codziennie cos nowego wynajdujesz Nefciu. Czesc Rasiulka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Cyferki świcą się na czerwono... do czerwonek kuchni pasuje jak ulał... Witam się i znikam... Część Piękna... ale przemknęłaś .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts