Nefer 16.09.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 dobry okap. Podoba mi się tez pierwszy czarny stół z prostymi chromowanymi nogami. Okap możesz odfajkować. ales przyspieszyła, codziennie cos nowego wynajdujesz Nefciu. Czesc Rasiulka. Och, Kochana, bo czas sie kończy i trzeba sie w końcu decydować ... a ja nie lubię długo grzebać Fajnie, że okap może być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Tutli masz 3 literki (mniej nie ma ) Mysza , dla Ciebie też 3 l ? trzy trzy Nefciu. a co to za banner "rodzina na swoim" zalogował ci sie ktos w chałupie? Jesoooo jaki banner Oliwa się domówiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Doberek Okap mam taki sam Fajny jest Pozdrowienia przynoszę i chciałam powiedzieć, że cały czas podczytuje, tylko nie zawsze piszę Ooooooooo super Dobrze, że działa Bo ładny to on jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.09.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Tutli masz 3 literki (mniej nie ma ) Mysza , dla Ciebie też 3 l ? trzy trzy Nefciu. a co to za banner "rodzina na swoim" zalogował ci sie ktos w chałupie? Jesoooo jaki banner Oliwa się domówiła a no bo jak cie nie było, to ja byłam u Ciebie i on to znaczy ten banner tu też był . Dzięki za oliwę. Ostatnio pochłaniam ją w mega ilościach z sałatą i pomidorami. Normalnie sadełko chyba czas zawiązywac na zime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Rak murowany Przypuszczam, że wątpię... to raczej rak powinien uważać... Cześć Wojowniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Rak murowany Przypuszczam, że wątpię... to raczej rak powinien uważać... Cześć Wojowniczko A może i masz rację :) Cześć Amazonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a no bo jak cie nie było, to ja byłam u Ciebie i on to znaczy ten banner tu też był . Dzięki za oliwę. Ostatnio pochłaniam ją w mega ilościach z sałatą i pomidorami. Normalnie sadełko chyba czas zawiązywac na zime Od oliwy się nie tyje. Jest bardzo zdrowa i daje długowieczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.09.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Neferko, dopiero mnie tu przywiało, a tez chcialabym 3 literki oliwy. Da sie jeszcze cos zrobic, czy juz "po ptokach" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Neferko, dopiero mnie tu przywiało, a tez chcialabym 3 literki oliwy. Da sie jeszcze cos zrobic, czy juz "po ptokach" ? Coś postaram sie wyskrobać (najwyżej się z Tobą podzielę) , ale teraz już musimy poczekąć do dnia wydania towaru. Zazwyczaj coś zostaje. Na pewno teraz też tak będzie. Fajnie, że sjesteś anSi , dawno Cię nie widziałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.09.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Wyszło ok. 500 - 550 mkw. zbierz 50cm i wysyp kliniec...tylko psikać trzeba raz w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Wyszło ok. 500 - 550 mkw. zbierz 50cm i wysyp kliniec...tylko psikać trzeba raz w roku To chyba i tak zbankrutuje, bo mam tego podsypania w piz..... Ale pomysł fajny, tylko nie dla mojego teścia Musi być równiutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.09.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Wyszło ok. 500 - 550 mkw. zbierz 50cm i wysyp kliniec...tylko psikać trzeba raz w roku To chyba i tak zbankrutuje, bo mam tego podsypania w piz..... Ale pomysł fajny, tylko nie dla mojego teścia Musi być równiutko. ja też tak miałem...wibratorem z wypozyczalni utwardzisz i będzie podkład pod kostkę...nie zbankrutujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 NO patrz - musze sie porozglądać A jaką powinno mieć frakcję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.09.2009 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 NO patrz - musze sie porozglądać A jaką powinno mieć frakcję ? około 30mm, spoko i fajnie się wibruje u mnie taniocha, 8 dych tona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Rozumiem, że potem mogęna to wywalić nie tylko sama kostkę ale też podgrzewanie pdjazdu ? Kupuję - wysypują, wibrują i już ? Jakieś krawężniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.09.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Rozumiem, że potem mogęna to wywalić nie tylko sama kostkę ale też podgrzewanie pdjazdu ? Kupuję - wysypują, wibrują i już ? Jakieś krawężniki ? tak, ja wybierałem, później krawężniki wysypałem i wibrowałem... poziom około 11cm poniźej krawężnika...zostaje miejsce na kostkę i duperele i są dwa rzuty...kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 O wła :) Myślałam, że najpierw zrobić tylko podjazd i ścieżkę do części Teściów. A potem ścieżki na reszcie ogrodu (dom ma długości prawie 20 m, więc te ścieżki mnie zabiją ). 500 metrów to co najmniej 35000 + obrzeża. Czyli pewnie zamknę sie w jakiś 40-43k. A na dwa rzuty dam radę Albo dodrukuje kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.09.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 trochę liczysz na wyrost ale to dobrze u mnie by Cię to kosztowało 25k plus krawężniki i wibrowanie (puścisz Starego na spacer po wjeździe-samobieżka ) zrobię fotki i Ci puszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.09.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 trochę liczysz na wyrost ale to dobrze u mnie by Cię to kosztowało 25k plus krawężniki i wibrowanie (puścisz Starego na spacer po wjeździe-samobieżka ) zrobię fotki i Ci puszczę Zawsze liczę na wyrost. To 18 lat pisania budżetów podeślij chętnie obejrzę Dzieki za pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.09.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 trochę liczysz na wyrost ale to dobrze u mnie by Cię to kosztowało 25k plus krawężniki i wibrowanie (puścisz Starego na spacer po wjeździe-samobieżka ) zrobię fotki i Ci puszczę Zawsze liczę na wyrost. To 18 lat pisania budżetów podeślij chętnie obejrzę Dzieki za pomysł buziaki...dla Cię zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts