Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

dobry okap. Podoba mi się tez pierwszy czarny stół z prostymi chromowanymi nogami. Okap możesz odfajkować. ales przyspieszyła, codziennie cos nowego wynajdujesz Nefciu. Czesc Rasiulka.

Och, Kochana, bo czas sie kończy i trzeba sie w końcu decydować ... a ja nie lubię długo grzebać :)

Fajnie, że okap może być :):)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tutli masz 3 literki (mniej nie ma :()

Mysza , dla Ciebie też 3 l ?

trzy trzy Nefciu. a co to za banner "rodzina na swoim" zalogował ci sie ktos w chałupie?

Jesoooo jaki banner :o

Oliwa się domówiła :)

a no bo jak cie nie było, to ja byłam u Ciebie i on to znaczy ten banner tu też był ;).

Dzięki za oliwę. Ostatnio pochłaniam ją w mega ilościach z sałatą i pomidorami. Normalnie sadełko chyba czas zawiązywac na zime

a no bo jak cie nie było, to ja byłam u Ciebie i on to znaczy ten banner tu też był ;).

Dzięki za oliwę. Ostatnio pochłaniam ją w mega ilościach z sałatą i pomidorami. Normalnie sadełko chyba czas zawiązywac na zime

Od oliwy się nie tyje. Jest bardzo zdrowa i daje długowieczność :)

Neferko, dopiero mnie tu przywiało, a tez chcialabym 3 literki oliwy. Da sie jeszcze cos zrobic, czy juz "po ptokach" ?

Coś postaram sie wyskrobać (najwyżej się z Tobą podzielę) , ale teraz już musimy poczekąć do dnia wydania towaru. Zazwyczaj coś zostaje. Na pewno teraz też tak będzie.

Fajnie, że sjesteś anSi , dawno Cię nie widziałam :):)

Wyszło ok. 500 - 550 mkw.

zbierz 50cm i wysyp kliniec...tylko psikać trzeba raz w roku 8) :wink:

To chyba i tak zbankrutuje, bo mam tego podsypania w piz..... :) Ale pomysł fajny, tylko nie dla mojego teścia :( Musi być równiutko.

ja też tak miałem...wibratorem z wypozyczalni utwardzisz i będzie podkład pod kostkę...nie zbankrutujesz :wink:

Rozumiem, że potem mogęna to wywalić nie tylko sama kostkę ale też podgrzewanie pdjazdu ?

Kupuję - wysypują, wibrują i już ? Jakieś krawężniki ?

tak, ja wybierałem, później krawężniki wysypałem i wibrowałem...

poziom około 11cm poniźej krawężnika...zostaje miejsce na kostkę i duperele :D

i są dwa rzuty...kasy :wink:

O wła :):)

Myślałam, że najpierw zrobić tylko podjazd i ścieżkę do części Teściów. A potem ścieżki na reszcie ogrodu (dom ma długości prawie 20 m, więc te ścieżki mnie zabiją :)). 500 metrów to co najmniej 35000 + obrzeża. Czyli pewnie zamknę sie w jakiś 40-43k.

A na dwa rzuty dam radę :) Albo dodrukuje kasy :)

trochę liczysz na wyrost ale to dobrze 8) :lol:

u mnie by Cię to kosztowało 25k plus krawężniki i wibrowanie (puścisz Starego na spacer po wjeździe-samobieżka :wink: )

zrobię fotki i Ci puszczę 8)

Zawsze liczę na wyrost. To 18 lat pisania budżetów :) podeślij chętnie obejrzę :) Dzieki za pomysł :)

trochę liczysz na wyrost ale to dobrze 8) :lol:

u mnie by Cię to kosztowało 25k plus krawężniki i wibrowanie (puścisz Starego na spacer po wjeździe-samobieżka :wink: )

zrobię fotki i Ci puszczę 8)

Zawsze liczę na wyrost. To 18 lat pisania budżetów :) podeślij chętnie obejrzę :) Dzieki za pomysł :)

buziaki...dla Cię zawsze 8)