Nefer 17.09.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 I wzajemnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.09.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Nefcia ta sofa co to wkleiłaś, ta co ma tez fotel i nie ma funkcji spania, to jak zobaczyłam, zaraz pomyślałam, to cala Nefer. Do tego ten stolik, bomba. No i widzę to w Twoim salonie. Teraz jak już zaczynasz wybierać mebelki, to dopiero zaczynam rozumieć Twój dom. Sama nie umiałabym wybrać do niego takie rzeczy, ale jak cos wkleisz, to wtedy widzę, o to jest Nefer, to pasuje do tego domu. To ciekawe jak nasze domy nas odzwierciedlają. Bo patrz, Twój dom, niby jak każdy inny, ale jednak ma to coś. To tak jak Ty, niby jak popatrzysz baba jak baba, ale jak lepiej poznasz, to widać ogromną różnice. Urządzaj, urządzaj, milo się na to patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Po pierwsze:Żelka ma racjępo drugie: dzien dobrya po trzecie to ja sobie tez mysle o tym klińcu na podjeździe. Widzialam ze dolomitowy chodzi po 75 zeta za tonę, a z 1.5 tony wychodzi warstwa 10cmetrowa na 10 metrach kwadratowych.tylko mi się podoba kliniec granitowy a nie dolomitowy, bo dolomit troche brązem zalatuje. A wogóle to jest jeszcze taka technika zespoinowania klinca zywicą epoksydową. Ciekawe kto to robi i ile kosztuje to potem, bo moze znowuż nie warto wykładac kostki tylko zalac to w cholerę i miec gładko, bez podziałów kostkowych itd. Czy było juz to zdjęcie klińca królikowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 17.09.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witaj NeferWracam z zaświatów- robota i przeprowadzka na (jeszcze) budowę mnie powaliła. Nie było mnie tu... ho ho. Jedną z pierwszych których odwiedzam jesteś Ty. I...pewnie już Ci napisali o tym ze 2 strony ( a ja nie przebrnę przez Twoje 'komentarze') ale napiszę Ci osobiscie bo to trochę moja działka- świetne, śliczne i super ogrodzenie! Jetem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Dzień dobry Nefcia 550 m2 ścieżek toz moja cała działka ma 565 okap chyba fajny, ale pisze chyba bo ja się na takich nowcześnych nie znam ale jak mówią, ze fajny to fajny Ty Efilki jak coś zapytaj, bo ona to przerabiała w te i w tamte .... bo nie wiem czy Amica robi dobry sprzęt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a no bo jak cie nie było, to ja byłam u Ciebie i on to znaczy ten banner tu też był . Dzięki za oliwę. Ostatnio pochłaniam ją w mega ilościach z sałatą i pomidorami. Normalnie sadełko chyba czas zawiązywac na zime Od oliwy się nie tyje. Jest bardzo zdrowa i daje długowieczność Otoz tyje sie, tyje, kazdy tluszcz bez wzgledu na pochodzenie ma tyle samo kalorii... Ale zdrowa jest i kochamy ja tak czy owak. Heloł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.09.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a no bo jak cie nie było, to ja byłam u Ciebie i on to znaczy ten banner tu też był . Dzięki za oliwę. Ostatnio pochłaniam ją w mega ilościach z sałatą i pomidorami. Normalnie sadełko chyba czas zawiązywac na zime Od oliwy się nie tyje. Jest bardzo zdrowa i daje długowieczność Otoz tyje sie, tyje, kazdy tluszcz bez wzgledu na pochodzenie ma tyle samo kalorii... Ale zdrowa jest i kochamy ja tak czy owak. Heloł. To trzeba ją spalić najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Nefcia a tak wogóle to jakim cudem wyjszło Ci tyle tej kostki?No jakim cudem?No chyba ze ja u siebie coś zle licze i to porządnie zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a no bo jak cie nie było, to ja byłam u Ciebie i on to znaczy ten banner tu też był . Dzięki za oliwę. Ostatnio pochłaniam ją w mega ilościach z sałatą i pomidorami. Normalnie sadełko chyba czas zawiązywac na zime Od oliwy się nie tyje. Jest bardzo zdrowa i daje długowieczność Otoz tyje sie, tyje, kazdy tluszcz bez wzgledu na pochodzenie ma tyle samo kalorii... Ale zdrowa jest i kochamy ja tak czy owak. Heloł. To trzeba ją spalić najlepiej Taaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.09.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Chciałam zaznaczyć teren ... Nefka tobie wyszło ponad 500 m ścieżek? ... tia ... to nawet nie liczę ile u mnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.09.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 U mnie kostki max 70m2 bedzie, jak bym miala 500 to chba nigdy bym jej nie miala zrobionej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 u mnie podjazdu 120-150 metrów i to bedzie ten grys, + 35-40 metrów scieżki z kostki.Tyłów chałupy nie licze, bo tam raczej takie usypywane ścieżynki, co sobie można samemu zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Nefcia ta sofa co to wkleiłaś, ta co ma tez fotel i nie ma funkcji spania, to jak zobaczyłam, zaraz pomyślałam, to cala Nefer. Do tego ten stolik, bomba. No i widzę to w Twoim salonie. Teraz jak już zaczynasz wybierać mebelki, to dopiero zaczynam rozumieć Twój dom. Sama nie umiałabym wybrać do niego takie rzeczy, ale jak cos wkleisz, to wtedy widzę, o to jest Nefer, to pasuje do tego domu. To ciekawe jak nasze domy nas odzwierciedlają. Bo patrz, Twój dom, niby jak każdy inny, ale jednak ma to coś. To tak jak Ty, niby jak popatrzysz baba jak baba, ale jak lepiej poznasz, to widać ogromną różnice. Urządzaj, urządzaj, milo się na to patrzy. Żeleczko - Twój dom to cała Ty Anioły wiesz te rzeczy. Delikatnie, tradycyjnie - dokładnie tak jest, że nasze wnętrza odzwierciedlają to co nam w duszy gra O ile nie sprzeda się duszy diabłu, który się nazywa "moda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witaj Nefer Wracam z zaświatów- robota i przeprowadzka na (jeszcze) budowę mnie powaliła. Nie było mnie tu... ho ho. Jedną z pierwszych których odwiedzam jesteś Ty. I...pewnie już Ci napisali o tym ze 2 strony ( a ja nie przebrnę przez Twoje 'komentarze') ale napiszę Ci osobiscie bo to trochę moja działka- świetne, śliczne i super ogrodzenie! Jetem pod wrażeniem. Witaj Magnolka :) Dzieki , że wpadłaś i dzięki za dobre słowo. Nie znikaj już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Nefcia a tak wogóle to jakim cudem wyjszło Ci tyle tej kostki?No jakim cudem?No chyba ze ja u siebie coś zle licze i to porządnie zle Mówisz ? Chyba policzę jeszcz raz. przed samym domem podjazdu będzie ok 100 kw. Plus wszystko wokół domu. A to długość 20m. i szerokośc 15. Mam nadzieję, że się po prostu pomyliłam - co daj Boże - Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 u mnie podjazdu 120-150 metrów i to bedzie ten grys, + 35-40 metrów scieżki z kostki.Tyłów chałupy nie licze, bo tam raczej takie usypywane ścieżynki, co sobie można samemu zrobić U mnie jest z tym problem. Dla mojego teścia musi być równo jak stół. Wszędzie będzie kostka. Inaczej nie da rady się poruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Nefcia a tak wogóle to jakim cudem wyjszło Ci tyle tej kostki?No jakim cudem?No chyba ze ja u siebie coś zle licze i to porządnie zle Mówisz ? Chyba policzę jeszcz raz. przed samym domem podjazdu będzie ok 100 kw. Plus wszystko wokół domu. A to długość 20m. i szerokośc 15. Mam nadzieję, że się po prostu pomyliłam - co daj Boże - Amen. a ty masz ile tej działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Nefcia a tak wogóle to jakim cudem wyjszło Ci tyle tej kostki?No jakim cudem?No chyba ze ja u siebie coś zle licze i to porządnie zle Mówisz ? Chyba policzę jeszcz raz. przed samym domem podjazdu będzie ok 100 kw. Plus wszystko wokół domu. A to długość 20m. i szerokośc 15. Mam nadzieję, że się po prostu pomyliłam - co daj Boże - Amen. a ty masz ile tej działki? 1100. Liczę jeszcze raz. Podjazdu będzie 100 mkw. Jeszcze reszta. Coś musiałam popieprzyć. Ścieżki u mnie będą metrowe, zamiast 0.70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jeszcze jedno-pewnie policzylas tez opaske? pól metra szerokości na obwodzie Twojego domu to pewnie juz jest ze 40 metrów. Ja sypie żwir na opaske i wisi mi to co bedzie dalej. Niech krzaki go zarosną w cholierę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ewidentnie coś popieprzyszam - Ojej, jak ja się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts