Nefer 17.09.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jeszcze jedno-pewnie policzylas tez opaske? pól metra szerokości na obwodzie Twojego domu to pewnie juz jest ze 40 metrów. Ja sypie żwir na opaske i wisi mi to co bedzie dalej. Niech krzaki go zarosną w cholierę I tak też zrobię. Szczególnie , że lubię żwirek.... A pod ten żwirek to pewnie wypadałoby jaką rurę położyć, nie ? Chociaż u mnie grunt chłonny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jeszcze jedno-pewnie policzylas tez opaske? pól metra szerokości na obwodzie Twojego domu to pewnie juz jest ze 40 metrów. Ja sypie żwir na opaske i wisi mi to co bedzie dalej. Niech krzaki go zarosną w cholierę I tak też zrobię. Szczególnie , że lubię żwirek.... A pod ten żwirek to pewnie wypadałoby jaką rurę położyć, nie ? Chociaż u mnie grunt chłonny... ja ubiłam gline pod chałupą, wyłożyłam fizeline, zrobiła krawężnik ze ściep więźbowych(ale nie polecam jesli chodzi o estetyke) i wysypalam gruby żwir co został z gwc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.09.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 U mnie bedzie 40cm zwirku a potem nie kostka tylko plyty chodnikowe albo tarasowe wkopane w trawe cos jak ma Irma, wychodzi duzo taniej bo beda co 40cm i do tego mozna je polozyc za jakis czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.09.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jeszcze jedno-pewnie policzylas tez opaske? pól metra szerokości na obwodzie Twojego domu to pewnie juz jest ze 40 metrów. Ja sypie żwir na opaske i wisi mi to co bedzie dalej. Niech krzaki go zarosną w cholierę I tak też zrobię. Szczególnie , że lubię żwirek.... A pod ten żwirek to pewnie wypadałoby jaką rurę położyć, nie ? Chociaż u mnie grunt chłonny... jesli nie masz odwodnienia z rynien jeszcze to mozna sprowadzic wode z rynien do studni a to co przelwem sie wydostanie rozprowadzic po dzialce rurami drenarskimi perforowanymi do studni chlonnej w rogu dzialki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Zatopiłam sie w katalogu brukbetu Że też musi mi się podobać to co drogie jak cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jeszcze jedno-pewnie policzylas tez opaske? pól metra szerokości na obwodzie Twojego domu to pewnie juz jest ze 40 metrów. Ja sypie żwir na opaske i wisi mi to co bedzie dalej. Niech krzaki go zarosną w cholierę I tak też zrobię. Szczególnie , że lubię żwirek.... A pod ten żwirek to pewnie wypadałoby jaką rurę położyć, nie ? Chociaż u mnie grunt chłonny... ja ubiłam gline pod chałupą, wyłożyłam fizeline, zrobiła krawężnik ze ściep więźbowych(ale nie polecam jesli chodzi o estetyke) i wysypalam gruby żwir co został z gwc Czekaj, ale Ty masz rozsączenie zrobione prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jeszcze jedno-pewnie policzylas tez opaske? pól metra szerokości na obwodzie Twojego domu to pewnie juz jest ze 40 metrów. Ja sypie żwir na opaske i wisi mi to co bedzie dalej. Niech krzaki go zarosną w cholierę I tak też zrobię. Szczególnie , że lubię żwirek.... A pod ten żwirek to pewnie wypadałoby jaką rurę położyć, nie ? Chociaż u mnie grunt chłonny... jesli nie masz odwodnienia z rynien jeszcze to mozna sprowadzic wode z rynien do studni a to co przelwem sie wydostanie rozprowadzic po dzialce rurami drenarskimi perforowanymi do studni chlonnej w rogu dzialki No właśnie wydaje mi się, że u mnie wystarczy rura drenarska wokół domu i szlus. U mnie na działce w życiu kałuży nie widziałam - nawet po ostrej zlewie.. tak piachy i piachy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.09.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No to problem masz z glowy.Zobacz sobie pastelle z semmelrocka za 69zl jest chyba ze to duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Zatopiłam sie w katalogu brukbetu Że też musi mi się podobać to co drogie jak cholera... ooo przerabiałam, przerabiałam i tyż cała chora byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No to problem masz z glowy. Zobacz sobie pastelle z semmelrocka za 69zl jest chyba ze to duzo Zobaczę, bo to taka moja granica wytrzymałości Szukam konkretnego koloru, takiego żywego. podchodzącego pod dach (ciemna czerwień) no bo u mnie nie może być grzecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Zobaczycie, jak Wam przyjdzie gniazdka montowac. To sie dopiero wk...ic mozna. Nefcia, powiedz malarzom, zeby zamaskowali Ci wszystkie dziury, bo potem jak sie puszki zasraja farba, to je wszystkie trzeba wymieniac albo dziury robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Zobaczycie, jak Wam przyjdzie gniazdka montowac. To sie dopiero wk...ic mozna. Nefcia, powiedz malarzom, zeby zamaskowali Ci wszystkie dziury, bo potem jak sie puszki zasraja farba, to je wszystkie trzeba wymieniac albo dziury robic. U mnie puszki obsadzone przed tynkowaniem. Teraz trzeba je poodkuwać i założyć kontakty bez ramek - zaraz dzwonie do elektryka w tej sprawie. NIech sie chłopak wypowie w tej kwestii - w końcu to jego robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Tak nefciu ja mam rozsączenie. Ty jak masz paichy to wogóle olej temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.09.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No to problem masz z glowy. Zobacz sobie pastelle z semmelrocka za 69zl jest chyba ze to duzo Zobaczę, bo to taka moja granica wytrzymałości Szukam konkretnego koloru, takiego żywego. podchodzącego pod dach (ciemna czerwień) no bo u mnie nie może być grzecznie to ta kostka nie dla ciebie jest za spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Zobaczycie, jak Wam przyjdzie gniazdka montowac. To sie dopiero wk...ic mozna. Nefcia, powiedz malarzom, zeby zamaskowali Ci wszystkie dziury, bo potem jak sie puszki zasraja farba, to je wszystkie trzeba wymieniac albo dziury robic. U mnie puszki obsadzone przed tynkowaniem. Teraz trzeba je poodkuwać i założyć kontakty bez ramek - zaraz dzwonie do elektryka w tej sprawie. NIech sie chłopak wypowie w tej kwestii - w końcu to jego robota To raz, a potem jest jeszcze pole do popisu dla malarzy, ktorzy sliczniutko chlapia farba po tych miejscach, gdzie normalnie sa sruby montujace puszke i mozna sie wk.urwic maksymalnie. Jak bedziesz miec kolorki na scianach to nie bedzie tak latwo potem poprawek robic. Wystrzelabym ich wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Małgoś- Ty to chyba zatrudniasz nieodpowiednich ludzi .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Tak nefciu ja mam rozsączenie. Ty jak masz paichy to wogóle olej temat Myślisz ? Własnie sie tak zastanawiam wszyscy rozsączają, studnie, drenaże ... kurde ... żeby potem tego nie kopać :) Ale bez ryzyka nie ma zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Tak nefciu ja mam rozsączenie. Ty jak masz paichy to wogóle olej temat Myślisz ? Własnie sie tak zastanawiam wszyscy rozsączają, studnie, drenaże ... kurde ... żeby potem tego nie kopać :) Ale bez ryzyka nie ma zabawy niby fakt, ale z drugiej strony i tak lepiej pozniej nie kopac. Ile masz tych rynien. z 7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Małgoś- Ty to chyba zatrudniasz nieodpowiednich ludzi .. Nooooooo juz na szczescie nie zatrudniam. Ostatnio mi sie wydawalo, ze sa odpowiedni, ale niestety lekko sie rozczarowalam. No chyba nie po to komus place, zeby sprawdzac, czy kontakty zamaskowali... Farba tez miala byc jakas z lepszych, a kuzwa tak sie brudzi, ze mam podejrzenia, ze jakas spermiatke wzieli i nia nachlizdali, normalnie krew mnie zaleje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Tak nefciu ja mam rozsączenie. Ty jak masz paichy to wogóle olej temat Myślisz ? Własnie sie tak zastanawiam wszyscy rozsączają, studnie, drenaże ... kurde ... żeby potem tego nie kopać :) Ale bez ryzyka nie ma zabawy niby fakt, ale z drugiej strony i tak lepiej pozniej nie kopac. Ile masz tych rynien. z 7? A myślisz, że ja wiem Wpadnę to policzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts