Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Małgoś- Ty to chyba zatrudniasz nieodpowiednich ludzi ..

Nooooooo juz na szczescie nie zatrudniam. Ostatnio mi sie wydawalo, ze sa odpowiedni, ale niestety lekko sie rozczarowalam. No chyba nie po to komus place, zeby sprawdzac, czy kontakty zamaskowali... :-? Farba tez miala byc jakas z lepszych, a kuzwa tak sie brudzi, ze mam podejrzenia, ze jakas spermiatke wzieli i nia nachlizdali, normalnie krew mnie zaleje... :roll:

Ciebie tez niech krew nie zalewa tylko na budowe i kontrole zrób. grunty farby, wszystko posprawdzaj, popatrz na zużycie i na to czy malują. Troche sie na malowaniu znasz więc chyba bez trudu ocenisz czy mają sprawne wałki

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś- Ty to chyba zatrudniasz nieodpowiednich ludzi ..

Nooooooo juz na szczescie nie zatrudniam. Ostatnio mi sie wydawalo, ze sa odpowiedni, ale niestety lekko sie rozczarowalam. No chyba nie po to komus place, zeby sprawdzac, czy kontakty zamaskowali... :-? Farba tez miala byc jakas z lepszych, a kuzwa tak sie brudzi, ze mam podejrzenia, ze jakas spermiatke wzieli i nia nachlizdali, normalnie krew mnie zaleje... :roll:

Ciebie tez niech krew nie zalewa tylko na budowe i kontrole zrób. grunty farby, wszystko posprawdzaj, popatrz na zużycie i na to czy malują. Troche sie na malowaniu znasz więc chyba bez trudu ocenisz czy mają sprawne wałki

A niech mnie juz nie wkurzaja, dobrze, ze sobie poszli. Kilka rzeczy jest niedokonczonych i najchetniej skonczylibysmy to sami, niech juz sie nie fatyguja. :evil: Grzebkom na rece patrzylam caly czas - myslalam, ze ci nie beda bydla robic, ale niestety... :-?

tworze cosik do ciebie wis.. jatoba olejowana..

Łał :):) Ja już się nie mogę doczekać, ale panuję nad sobą, żeby Ci nie wisieć na telefonie i nie poskakiwać w miejscu (jak nie przymierząc Mała Dobroszki) i nie pytać : "Daleko jeszcze? Daleko jeszcze ? Daleko jeszcze ?".

Baaardzo się staram :):)

Myszko :)Mam nadzieję :) Proces myślowy trwał długo , ale jak mi Duszek przywiózł próbkę to wiedziałam, ze to moja podłoga :):) Co prawda rozsądek i "ułożenie" wygrało i jest element duszy mojego męża - będzie pod olejem :):) Ja bym sobie pieprznęła lakier na wysoki połysk do tego matowego gresu. Ale wiem,że to byłby wioska :)

Odbiję sobie na lakierowanej kuchni :)

tworze cosik do ciebie wis.. jatoba olejowana..

Łał :):) Ja już się nie mogę doczekać, ale panuję nad sobą, żeby Ci nie wisieć na telefonie i nie poskakiwać w miejscu (jak nie przymierząc Mała Dobroszki) i nie pytać : "Daleko jeszcze? Daleko jeszcze ? Daleko jeszcze ?".

Baaardzo się staram :):)

Myszko :) Myślisz ? Proces myślowy trwał długo , ale jak mi Duszek przywiózł próbkę to wiedziałam, ze to moja podłoga :):)

juz ten merbau był dobry w kierunku, ale teraz jest strzał w dziesiątke. Ja sie cały czas zastanawiam jakim drzewem jestem

juz ten merbau był dobry w kierunku, ale teraz jest strzał w dziesiątke. Ja sie cały czas zastanawiam jakim drzewem jestem

Hmmm dobre pytanie. Ja cię widze w jasnych kolorach, ale nie całkiem białym tylko takim jasnym "kolorowym". Zobaczysz jaki będzie u mnie jesion. Może to Twoje drzewo ?

niiiccc ale za to ty juz musisz troche podlogowka grzac od rzyszlego tyg przez okolo 10 dni wis:)

Aaaaaaaaa dobra, to odpalę . Na standardową temperaturkę ? Jakieś 19-20 w pomieszczeniu ?Czy dac czadu ? Nie wiem czy mi pogodówka jej nie wyłaczy :( Ale w nocy na pewno zagrzeje.

Hmmm dobre pytanie. Ja cię widze w jasnych kolorach, ale nie całkiem białym tylko takim jasnym "kolorowym". Zobaczysz jaki będzie u mnie jesion. Może to Twoje drzewo ?

wydaje mi sie ze moje jest jasne ale nie az tak, i lekko miodowe, łagodne usłojenie. Jest kilka drzew które dadzą ten efekt, ale głownie pod lakierem, a ja chce olej i tu jest ból

wydaje mi sie ze moje jest jasne ale nie az tak, i lekko miodowe, łagodne usłojenie. Jest kilka drzew które dadzą ten efekt, ale głownie pod lakierem, a ja chce olej i tu jest ból

Ten Rasiowy dąb w sypialni taki ostrzejszy, ale miodowy wyszedł. Myślę, że pasowałby do Ciebie. Ale nie taki do końca natur tylko taki lekko "zmiodziony".

Ostatnio jak mi chłopaki łatali dziury gipsem to klęli, że jest sucho, bo im gips za szybko zastyga :):)

Mam nadzieję, że nie za sucho :( Jak wiadomo - z wilgotnością i drewnem jest problem. Popada deszcz i podłoga może się podnieść :wink:

Ten Rasiowy dąb w sypialni taki ostrzejszy, ale miodowy wyszedł. Myślę, że pasowałby do Ciebie. Ale nie taki do końca natur tylko taki lekko "zmiodziony".

no no no, tylko zaraz wchodzimy w inną półke cenową a i na podłogówke to trzeba myslec o mozaice dębowej, która nie jest w moim typie albo o desce warstwowej, albo o doussie na które nie mam kasy, albo o teaku w mozaice, który jeszcze mym moze i przełkneła cenowo

Ostatnio jak mi chłopaki łatali dziury gipsem to klęli, że jest sucho, bo im gips za szybko zastyga :):)

Mam nadzieję, że nie za sucho :( Jak wiadomo - z wilgotnością i drewnem jest problem. Popada deszcz i podłoga może się podnieść :wink:

grzej te wylewki grzej, ja juz tez pragne miec gaz w domu. Jeszcze chwilunia jeszcze momencik