Nefer 17.09.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 wydaje mi sie ze moje jest jasne ale nie az tak, i lekko miodowe, łagodne usłojenie. Jest kilka drzew które dadzą ten efekt, ale głownie pod lakierem, a ja chce olej i tu jest ból Ten Rasiowy dąb w sypialni taki ostrzejszy, ale miodowy wyszedł. Myślę, że pasowałby do Ciebie. Ale nie taki do końca natur tylko taki lekko "zmiodziony". no no no, tylko zaraz wchodzimy w inną półke cenową a i na podłogówke to trzeba myslec o mozaice dębowej, która nie jest w moim typie albo o desce warstwowej, albo o doussie na które nie mam kasy, albo o teaku w mozaice, który jeszcze mym moze i przełkneła cenowo Aaaaaaaaaaa podłogówka, zapomniałam. Fakt. Doussie - dobry pomysł Teak nie za koniecznie - choć Duch potrafi wszystko wybarwić jak kto chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 wydaje mi sie ze moje jest jasne ale nie az tak, i lekko miodowe, łagodne usłojenie. Jest kilka drzew które dadzą ten efekt, ale głownie pod lakierem, a ja chce olej i tu jest ból Ten Rasiowy dąb w sypialni taki ostrzejszy, ale miodowy wyszedł. Myślę, że pasowałby do Ciebie. Ale nie taki do końca natur tylko taki lekko "zmiodziony". no no no, tylko zaraz wchodzimy w inną półke cenową a i na podłogówke to trzeba myslec o mozaice dębowej, która nie jest w moim typie albo o desce warstwowej, albo o doussie na które nie mam kasy, albo o teaku w mozaice, który jeszcze mym moze i przełkneła cenowo rozumiem doskonale ból z doussie jest piękny... i chyba nigdy nie będzie mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ostatnio jak mi chłopaki łatali dziury gipsem to klęli, że jest sucho, bo im gips za szybko zastyga :) Mam nadzieję, że nie za sucho Jak wiadomo - z wilgotnością i drewnem jest problem. Popada deszcz i podłoga może się podnieść grzej te wylewki grzej, ja juz tez pragne miec gaz w domu. Jeszcze chwilunia jeszcze momencik No pewnie, że momencik. Zaraz będzie. Najważniejsze, że w zimie będzie cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Bo tylko glupole lataja dziury gipsem. Łomasz ... a ja wiem czym oni to łatali ? Wyglądało jak gips i klęli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 wydaje mi sie ze moje jest jasne ale nie az tak, i lekko miodowe, łagodne usłojenie. Jest kilka drzew które dadzą ten efekt, ale głownie pod lakierem, a ja chce olej i tu jest ból Ten Rasiowy dąb w sypialni taki ostrzejszy, ale miodowy wyszedł. Myślę, że pasowałby do Ciebie. Ale nie taki do końca natur tylko taki lekko "zmiodziony". no no no, tylko zaraz wchodzimy w inną półke cenową a i na podłogówke to trzeba myslec o mozaice dębowej, która nie jest w moim typie albo o desce warstwowej, albo o doussie na które nie mam kasy, albo o teaku w mozaice, który jeszcze mym moze i przełkneła cenowo Aaaaaaaaaaa podłogówka, zapomniałam. Fakt. Doussie - dobry pomysł Teak nie za koniecznie - choć Duch potrafi wszystko wybarwić jak kto chce widzialam teak w mozaice na oleju jest poprostu jak miodowy dąb- ale to zalezy na co jeszcze trafi, tylko miękki dośc, ale z dębem komponuje sie swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Bo tylko glupole lataja dziury gipsem. Łomasz ... a ja wiem czym oni to łatali ? Wyglądało jak gips i klęli :) no jak kleli to napewno gips. Pewnie masa szpachlowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Bo tylko glupole lataja dziury gipsem. Łomasz ... a ja wiem czym oni to łatali ? Wyglądało jak gips i klęli :) No wlasnie wczoraj dokonalismy odkrycia w Castoramie, ze mozna u nas kupic amerykanski joint compound do latania dziur. To szpachlowka winylowa, bardzo latwo sie sciera papierem, nieporownywalna z niczym. Gips jest OK do duzych dziur, ale tym joint compound mozna wyszpachlowac kazda niteczke. Pierwszy raz to widzialam w Casto, od razu beczke kupilismy. Bez tego jak bez reki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.09.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 nefcia higrometr sobie kup i daj na sciane tylko nie elektroniczne jeno wlosowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Bo tylko glupole lataja dziury gipsem. Łomasz ... a ja wiem czym oni to łatali ? Wyglądało jak gips i klęli :) No wlasnie wczoraj dokonalismy odkrycia w Castoramie, ze mozna u nas kupic amerykanski joint compound do latania dziur. To szpachlowka winylowa, bardzo latwo sie sciera papierem, nieporownywalna z niczym. Gips jest OK do duzych dziur, ale tym joint compound mozna wyszpachlowac kazda niteczke. Pierwszy raz to widzialam w Casto, od razu beczke kupilismy. Bez tego jak bez reki. Ja nie mam małych dziur Maaaałgoś :) Zostały jeszcze dwie : 280 wysokości 25 cm serokości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Bo tylko glupole lataja dziury gipsem. Łomasz ... a ja wiem czym oni to łatali ? Wyglądało jak gips i klęli :) No wlasnie wczoraj dokonalismy odkrycia w Castoramie, ze mozna u nas kupic amerykanski joint compound do latania dziur. To szpachlowka winylowa, bardzo latwo sie sciera papierem, nieporownywalna z niczym. Gips jest OK do duzych dziur, ale tym joint compound mozna wyszpachlowac kazda niteczke. Pierwszy raz to widzialam w Casto, od razu beczke kupilismy. Bez tego jak bez reki. Ja nie mam małych dziur Maaaałgoś :) Zostały jeszcze dwie : 280 wysokości 25 cm serokości :) Bedziesz miec, nie boj nic... Jak Ci k-g zaczna pekac to wlasnie jc bedzie jak znalazl... To dopiero widac po malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 nefcia higrometr sobie kup i daj na sciane tylko nie elektroniczne jeno wlosowy Siur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Nefcia ja juz próbowałam miksów róznych wielość np takie cos:iroko, dąb, jatoba i doussie:http://images39.fotosik.pl/196/4dd52a6b821f8125med.jpga tak sie ma dąb i teak razem acz osobno:http://images45.fotosik.pl/200/2479547a9787c785med.jpgi tak:http://images46.fotosik.pl/200/146301f44888a947med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Łaaaaaaaaaa ten mix to zajeboza jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Łaaaaaaaaaa ten mix to zajeboza jest :) no ale kto o zdrowych zmysłach robi taki mix w chałupie? jakis kundel chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Łaaaaaaaaaa ten mix to zajeboza jest :) no ale kto o zdrowych zmysłach robi taki mix w chałupie? jakis kundel chyba Czy myszy moga byc skundlone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Łaaaaaaaaaa ten mix to zajeboza jest :) no ale kto o zdrowych zmysłach robi taki mix w chałupie? jakis kundel chyba Czy myszy moga byc skundlone? pewnie tak bo je strasznie na miks korci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Łaaaaaaaaaa ten mix to zajeboza jest :) no ale kto o zdrowych zmysłach robi taki mix w chałupie? jakis kundel chyba Myyyysza :) To, że miliony much jedzą gówno to nie znaczy, że nie mogą się mylić w tym zakresie Mnie sie ogromnie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Łaaaaaaaaaa ten mix to zajeboza jest :) no ale kto o zdrowych zmysłach robi taki mix w chałupie? jakis kundel chyba Myyyysza :) To, że miliony much jedzą gówno to nie znaczy, że nie mogą się mylić w tym zakresie Mnie sie ogromnie podoba. rozkraczylam sie. Jestes nieziemska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.09.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 dzień dobry nie mam czasu na pisanie ledwo coś podczytam ale Mycha normalnie walnąć Cię w tyłek trza pięknie ten miks wygląda i jeśli tylko gatunki cechami zbliżone i mogą leżeć razem to jak tylko znajdziesz kogoś kto Ci to cudnie położy to nawet się nie zastanawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.09.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 O ile nie sprzeda się duszy diabłu, który się nazywa "moda" O to, to. Sluchac siebie, to wazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts