78mysz 17.09.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 dzień dobry nie mam czasu na pisanie ledwo coś podczytam ale Mycha normalnie walnąć Cię w tyłek trza pięknie ten miks wygląda i jeśli tylko gatunki cechami zbliżone i mogą leżeć razem to jak tylko znajdziesz kogoś kto Ci to cudnie położy to nawet się nie zastanawiaj to sobie narazie sama ułozyłam pod okiem duchowego majstra, ale to ponoc nie jest takie proste zeby pozlepiac cos z niczego. Poczekam az sie wszystkie wyposazycie w piękne podłogi a potem sobie z waszych sciepek sciepne podłoge . A kolejna sprawa, ze na zdjeciach wygląda wszystko inaczej niz w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 dzień dobry nie mam czasu na pisanie ledwo coś podczytam ale Mycha normalnie walnąć Cię w tyłek trza pięknie ten miks wygląda i jeśli tylko gatunki cechami zbliżone i mogą leżeć razem to jak tylko znajdziesz kogoś kto Ci to cudnie położy to nawet się nie zastanawiaj Nie zartuj wusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 .... a co nie położy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 .... a co nie położy? Nie na miejscu jest to "jak tylko znajdziesz" i czas przyszly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 .... a co nie położy? Nie na miejscu jest to "jak tylko znajdziesz" i czas przyszly. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja ja tez mam nadzieje będę Duchatego męczyć ale ciiii łun o tym jeszcze nie wie a nic nie mówie, bo to się okaże po jutrzejszym dniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Duch sobie co prawda wyrwie włosy z głowy jak dostanie takie zadanie. Kązda klepeczka inne gęstość, inna rozszerzalność ... niezły czelendż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jak na glowie zabraknie to jeszcze sa inne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Duch sobie co prawda wyrwie włosy z głowy jak dostanie takie zadanie. Kązda klepeczka inne gęstość, inna rozszerzalność ... niezły czelendż nooo a ile gapiów będzie stało i patrzyło mu na ręce.... ja osobiście to kciałabym przy tym być i posłuchać co będzie mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jego trzeba zapytac czy to czelendz czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Myślę , że "przy ludziach" będzie raczej małomówny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Myślę , że "przy ludziach" będzie raczej małomówny ale jakie tam znów "ludzie" toż to ja, Ty, Mysia, Lidzia.... pewnie Barranki i inne - wsie swoje a nie tam od razu "ludziami" straszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Myślę , że "przy ludziach" będzie raczej małomówny ale jakie tam znów "ludzie" toż to ja, Ty, Mysia, Lidzia.... pewnie Barranki i inne - wsie swoje a nie tam od razu "ludziami" straszysz w takich okolicznościach o miks klepek nietrudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 W razie czego wezmiesz sobie speca z Czikago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 W razie czego wezmiesz sobie speca z Czikago. ooo i łun Ci te klepki namaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 W razie czego wezmiesz sobie speca z Czikago. ooo i łun Ci te klepki namaluje Nieeee, nie tego mam na mysli. Ten, o ktorym myslisz, w zyciu by w Czikago nie chcial mieszkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.09.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 W razie czego wezmiesz sobie speca z Czikago. ooo i łun Ci te klepki namaluje Nieeee, nie tego mam na mysli. Ten, o ktorym myslisz, w zyciu by w Czikago nie chcial mieszkac. aaaaaaaaaa oooo to kto to tan z Czikago? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 W razie czego wezmiesz sobie speca z Czikago. ooo i łun Ci te klepki namaluje Nieeee, nie tego mam na mysli. Ten, o ktorym myslisz, w zyciu by w Czikago nie chcial mieszkac. aaaaaaaaaa oooo to kto to tan z Czikago? No juz go chyba nie poznasz, bo go troszke podenerwowalysmy z Nefcia i zniknal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 W razie czego wezmiesz sobie speca z Czikago. ooo i łun Ci te klepki namaluje Nieeee, nie tego mam na mysli. Ten, o ktorym myslisz, w zyciu by w Czikago nie chcial mieszkac. aaaaaaaaaa oooo to kto to tan z Czikago? No juz go chyba nie poznasz, bo go troszke podenerwowalysmy z Nefcia i zniknal... a wez ja nie chce takiego specjalysty z żigago. wole takiego co to niby ma wyłącznosc na pojawianie sie i znikanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 W razie czego wezmiesz sobie speca z Czikago. ooo i łun Ci te klepki namaluje Nieeee, nie tego mam na mysli. Ten, o ktorym myslisz, w zyciu by w Czikago nie chcial mieszkac. aaaaaaaaaa oooo to kto to tan z Czikago? No juz go chyba nie poznasz, bo go troszke podenerwowalysmy z Nefcia i zniknal... a wez ja nie chce takiego specjalysty z żigago. wole takiego co to niby ma wyłącznosc na pojawianie sie i znikanie I tak fajnie sie wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts