Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty niczego nie wiesz, on napisal, ze po polozeniu podloga wstala, bo deszcz padal i ze u nich tak sie nie dzieje, bo kondyszyne maja i troszke mu zrobilysmy ziazi no... :lol: :lol: :lol: Szkoda, ze Cie nie bylo. :roll:

o rety nie wytrzymam kondyszyny mają. a jak beton wysechl to podłoga sie znowu położyla? moze deski nie chcialy na mokrym lezec?

Ty niczego nie wiesz, on napisal, ze po polozeniu podloga wstala, bo deszcz padal i ze u nich tak sie nie dzieje, bo kondyszyne maja i troszke mu zrobilysmy ziazi no... :lol: :lol: :lol: Szkoda, ze Cie nie bylo. :roll:

o rety nie wytrzymam kondyszyny mają. a jak beton wysechl to podłoga sie znowu położyla? moze deski nie chcialy na mokrym lezec?

No nie wiem, trzeba sie zapytac desek... :roll:

Hejka :p

Nefcia chciałam Ci podziękować za Jolę, jest genialna :D :D :D a przez to, że jej padł komp to była u mnie już dwa razy :D

o okapie właśnie też takim myślimy, dobrze że będziesz go miała pierwsza :wink:

Ależ nie ma za co :) Wiem, że jest genialna. Takie to wszystko się proste wydaje jak ktoś to poukłada, narysuje, trochę przesunie, nie ? Mam nadzieję, że jej tego kompa naprawią szybko.

Tak, zdecydowałam sie w zasadzie na ten okap. Podoba mi sie. Zobaczymy co na to Jola :)

Zaczęłam dzień od latania po szpitalach z koleżanką.

Ale jak ją odwiozłam po zabiegu to DObrosia mnie wypatrzyła na światłach :):)

Jechała z Małą - i od razu mi sie humor poprawił na ich widok :) Jechały zrobić wypłatę tynkarzom :)

Ale chyba pójdę do domku się przespać, bo dziś tylko 4 h złapałam... te różnice czasu z US mnie zabiją...

Neferko, dopiero mnie tu przywiało, a tez chcialabym 3 literki oliwy. Da sie jeszcze cos zrobic, czy juz "po ptokach" ?

Coś postaram sie wyskrobać (najwyżej się z Tobą podzielę) , ale teraz już musimy poczekąć do dnia wydania towaru. Zazwyczaj coś zostaje. Na pewno teraz też tak będzie.

Fajnie, że sjesteś anSi , dawno Cię nie widziałam :):)

A bo w ogrodzie grzebie :)

A jakby ta loliwa sie znalazla to slubny moj osobiscie odbierze, bo teraz to w stolicy on siedzi, na Muranowie muzeum buduje :D :D

no po internet. Jeśli masz laptopa lub komp z usb to sobie weźmiesz ode mnie internet. Gadałysmy przecież :)

Aha! 8) :D :D Załapałam. :oops: :lol: Buziole! Właśnie kupiłam lodówkę! :D :D :D o tą: http://www.neo24.pl/index.php?target=products&&product_id=47368&&aff_id=101372 8) :D :D