Nefer 17.09.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ojej, to łun sobie poszedł ? co za strata ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No nasza dyskusja zostala usunieta i od tej pory go nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 serio tak go pogoniły?bannerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.09.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jest osiol jest..zas dowalij ze silikonem sie schody wypelnia dyletant chyba w stanach maja silikony bez silikonu heheh nefcia maila dostała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ty niczego nie wiesz, on napisal, ze po polozeniu podloga wstala, bo deszcz padal i ze u nich tak sie nie dzieje, bo kondyszyne maja i troszke mu zrobilysmy ziazi no... Szkoda, ze Cie nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 jest osiol jest..zas dowalij ze silikonem sie schody wypelnia dyletant chyba w stanach maja silikony bez silikonu heheh nefcia maila dostała?? no i odpisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ty niczego nie wiesz, on napisal, ze po polozeniu podloga wstala, bo deszcz padal i ze u nich tak sie nie dzieje, bo kondyszyne maja i troszke mu zrobilysmy ziazi no... Szkoda, ze Cie nie bylo. o rety nie wytrzymam kondyszyny mają. a jak beton wysechl to podłoga sie znowu położyla? moze deski nie chcialy na mokrym lezec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ty niczego nie wiesz, on napisal, ze po polozeniu podloga wstala, bo deszcz padal i ze u nich tak sie nie dzieje, bo kondyszyne maja i troszke mu zrobilysmy ziazi no... Szkoda, ze Cie nie bylo. o rety nie wytrzymam kondyszyny mają. a jak beton wysechl to podłoga sie znowu położyla? moze deski nie chcialy na mokrym lezec? No nie wiem, trzeba sie zapytac desek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Wysechł jak deszcz przestał padać. I rozumiem, że sie położył spowrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.09.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Hejka Nefcia chciałam Ci podziękować za Jolę, jest genialna a przez to, że jej padł komp to była u mnie już dwa razy o okapie właśnie też takim myślimy, dobrze że będziesz go miała pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Hejka Nefcia chciałam Ci podziękować za Jolę, jest genialna a przez to, że jej padł komp to była u mnie już dwa razy o okapie właśnie też takim myślimy, dobrze że będziesz go miała pierwsza Ależ nie ma za co Wiem, że jest genialna. Takie to wszystko się proste wydaje jak ktoś to poukłada, narysuje, trochę przesunie, nie ? Mam nadzieję, że jej tego kompa naprawią szybko. Tak, zdecydowałam sie w zasadzie na ten okap. Podoba mi sie. Zobaczymy co na to Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.09.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Zaczęłam dzień od latania po szpitalach z koleżanką. Ale jak ją odwiozłam po zabiegu to DObrosia mnie wypatrzyła na światłach :) Jechała z Małą - i od razu mi sie humor poprawił na ich widok Jechały zrobić wypłatę tynkarzom Ale chyba pójdę do domku się przespać, bo dziś tylko 4 h złapałam... te różnice czasu z US mnie zabiją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Neferko, dopiero mnie tu przywiało, a tez chcialabym 3 literki oliwy. Da sie jeszcze cos zrobic, czy juz "po ptokach" ? Coś postaram sie wyskrobać (najwyżej się z Tobą podzielę) , ale teraz już musimy poczekąć do dnia wydania towaru. Zazwyczaj coś zostaje. Na pewno teraz też tak będzie. Fajnie, że sjesteś anSi , dawno Cię nie widziałam :) A bo w ogrodzie grzebie A jakby ta loliwa sie znalazla to slubny moj osobiscie odbierze, bo teraz to w stolicy on siedzi, na Muranowie muzeum buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.09.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Mam nadzieję,że nie tylko na światłach się będziemy spotykać Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.09.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Mam nadzieję,że nie tylko na światłach się będziemy spotykać Miłego weekendu Choć dobre i to :) I miłoego wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.09.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Nie mogę nadrobić wszystkich zaległości... Dzieńdoberek zostawiam i znikam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.09.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Nie mogę nadrobić wszystkich zaległości... Dzieńdoberek zostawiam i znikam. A kiedy wpadniesz po internet do mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.09.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Nie mogę nadrobić wszystkich zaległości... Dzieńdoberek zostawiam i znikam. A kiedy wpadniesz po internet do mnie ? że po co? wolno dzisiaj chyba myślę... ale właśnie zamawiam lodówkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.09.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 no po internet. Jeśli masz laptopa lub komp z usb to sobie weźmiesz ode mnie internet. Gadałysmy przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.09.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 no po internet. Jeśli masz laptopa lub komp z usb to sobie weźmiesz ode mnie internet. Gadałysmy przecież Aha! Załapałam. Buziole! Właśnie kupiłam lodówkę! o tą: http://www.neo24.pl/index.php?target=products&&product_id=47368&&aff_id=101372 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts