tosinek 26.02.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Neferko, a ty przypadkiem epok nie pomyliłaś??? jakiś socjalizm czy co??? 1200% ????? Ej Komuno budowalna wróć!!! Jeszcze mnie przegonisz, ja wciąż nie mam okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.02.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 NIe wiem jak pracując w prywatnej firmie można jeszcze robić zakupy materiałów - chyba bym zeszła Nie można, zatrudnia się ludzi koszt ok 20tys. na dom oni załatwiają wszystko, Ty kontrolujesz zakupy(ceny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.02.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Neferko, a ty przypadkiem epok nie pomyliłaś??? jakiś socjalizm czy co??? 1200% ????? Ej Komuno budowalna wróć!!! Jeszcze mnie przegonisz, ja wciąż nie mam okien Tosinku, na pewno CIę nie przegonię - luzik :) Tak - robię na tytuł przodownika pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.02.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 NIe wiem jak pracując w prywatnej firmie można jeszcze robić zakupy materiałów - chyba bym zeszła Nie można, zatrudnia się ludzi koszt ok 20tys. na dom oni załatwiają wszystko, Ty kontrolujesz zakupy(ceny) O wła, wła. Tak mi się wydawało Czyli założenia słuszne. Ja po prostu nie dałabym rady..Więc w przedbiegach odpadły ekipy, które nie były w stanie zapewnić materiałów. NIe będę latać po gwoździe co drugi dzień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.02.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 SylviaW - czy ja CIę już przeprosiłam za pana Maja ? Jeśli nie to teraz CIę bardzo przepraszam. U mnie się zachował OK, ale u Ciebie to nieźle dał ciała. Dla mnie to jakaś kaszanka . Jeszcze raz przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 To kiedy zamiarujesz te okna wstawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 27.02.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 SylviaW - czy ja CIę już przeprosiłam za pana Maja ? Jeśli nie to teraz CIę bardzo przepraszam. U mnie się zachował OK, ale u Ciebie to nieźle dał ciała. Dla mnie to jakaś kaszanka . Jeszcze raz przepraszam... teraz to ja widzę, że to miało sens, po prostu ten na górze robił różne rzeczy, żebym ja w to nie weszła więc nie przepraszaj, a ja ci dziękuję i obiecuję kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.02.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 To kiedy zamiarujesz te okna wstawiać? Na początku maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Za mały Dom W kadrze się qurcze nie mieści, a Ty, że "za mały"... A propos Twoich dylematów: ad.1. - skoro planowanie nie jest Ci obce - bo nie jest - zaplanuj sobie mieszkanie w domu - weź kartkę w kratkę (mam dwie w komentarzach, moge jednej użyczyć) i rozpisz, a nawet rozrysuj cały "Plan Zamieszkiwania"! Na "po budowaniu" jak znalazł!!! Pozdrawiam i trzymam kciuki za zdrowie Teścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ehhh... wnętrza to juz rozplanowane - włączając każde krzesło. Faktem jest, że moi znajomi miewają mieszkania wielkośći mojego salonu A moje obecne 51 metrów to salon + kuchnia - czego ja się kurde czepiam ????? Chyba włożę łeb pod zimną wodę , bo bluźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.02.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ehhh... wnętrza to juz rozplanowane - włączając każde krzesło. Faktem jest, że moi znajomi miewają mieszkania wielkośći mojego salonu A moje obecne 51 metrów to salon + kuchnia - czego ja się kurde czepiam ????? Chyba włożę łeb pod zimną wodę , bo bluźnię nie bluźnisz ja tez mam salon z kuchnią i hallem większy od mieszkania... taki standard mieszkań... jak Teść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.02.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Nefer teraz to wyglada male, bo nie ma stropu. Jak bedzie strop to zrobi sie z kolei ciemno, ale juz jakies poczucie przestrzeni jest, z tym, ze po tynkach i malowaniu znowu zrobi sie wszystko wieksze. Aha i jeszcze jeden etap kiedy robi sie wiecej miejsca to jest jak bedzie podloga - ten ostatni beton z miksokreta - kukra jak to sie nazywa ucieklo mi... Bo wtedy zmniejsza sie wysokosc pomieszczen i przez to wydaja sie szersze-wieksze. Teraz jest fajny etap bo zmiany sa szybko widoczne. Ciesz sie teraz ile wlezie. p.s. widze, ze moj Stefcio nawet w Twoim dzienniku zamieszkal. Dobrze mu tam u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Neferciu, to okno w salone to faktycznie będzie bajka!!!!!!! Możesz się trochę pospieszyć z tym budowaniem... nie mogę się juz doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Chyba ja czegoś nie doczytałam idę do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Fajne będzie to okno ale pod warunkiem, że Nefer sama myć nie będzie Jak ja blużnię jak myję swoje Przeważnie tak kombinuję, że Małżek myje chłopina jak dąb to ma mniejszy proglem Ale szczerze powiem, że bardzo mi się podobają takie duże okna i tera jakbym miała budować to chyba bym we wszystkich pokojach taaaakie duże okna powstawiała Mam nadzieję, że Małżek tu nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Ehhh... wnętrza to juz rozplanowane - włączając każde krzesło. Faktem jest, że moi znajomi miewają mieszkania wielkośći mojego salonu A moje obecne 51 metrów to salon + kuchnia - czego ja się kurde czepiam ????? Chyba włożę łeb pod zimną wodę , bo bluźnię nie bluźnisz ja tez mam salon z kuchnią i hallem większy od mieszkania... taki standard mieszkań... jak Teść? Dzięki :) Ale jakoś tak sobie pomyśłam, że to wstyd wybrzydzać... Teść zaraz sie pojawi w dzinniku. Generalnie jutro karetką wraca do domu (karetką, bo z cewnikiem - jakieś nowe zwyczeja czy co ? Jeszcze z tego mam się doktoryzować ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Nefer teraz to wyglada male, bo nie ma stropu. Jak bedzie strop to zrobi sie z kolei ciemno, ale juz jakies poczucie przestrzeni jest, z tym, ze po tynkach i malowaniu znowu zrobi sie wszystko wieksze. Aha i jeszcze jeden etap kiedy robi sie wiecej miejsca to jest jak bedzie podloga - ten ostatni beton z miksokreta - kukra jak to sie nazywa ucieklo mi... Bo wtedy zmniejsza sie wysokosc pomieszczen i przez to wydaja sie szersze-wieksze. Teraz jest fajny etap bo zmiany sa szybko widoczne. Ciesz sie teraz ile wlezie. p.s. widze, ze moj Stefcio nawet w Twoim dzienniku zamieszkal. Dobrze mu tam u Ciebie. Czyli ta budowa to taka huśtawka nastrojów :) NIeźle się kroi !!!! P.S. Stefciowi dobrze u mnie Mam nadzieję, że w ogóle mnie polubi - postaram się być spokojniejsza niż zwykle - obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Fajne będzie to okno ale pod warunkiem, że Nefer sama myć nie będzie Jak ja blużnię jak myję swoje Przeważnie tak kombinuję, że Małżek myje chłopina jak dąb to ma mniejszy proglem Ale szczerze powiem, że bardzo mi się podobają takie duże okna i tera jakbym miała budować to chyba bym we wszystkich pokojach taaaakie duże okna powstawiała Mam nadzieję, że Małżek tu nie zagląda TO okno jest na wysokości całej ściany i zachodzi na dach. Chyba będę je myć wężem ogrodowym :) Jakoś o tej kwestii nie pomyślałam ŁAdnie będzie jak takie zaplute .... fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Neferciu, to okno w salone to faktycznie będzie bajka!!!!!!! Możesz się trochę pospieszyć z tym budowaniem... nie mogę się juz doczekać Brazunia - robie co mogę Ale postaram się szybciej, postaram :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Wierzę, wierzę A szlaufu nie potrzeba - wymyślili ściągaczki teleskopowe Jak Teść się czuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts