Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

no po internet. Jeśli masz laptopa lub komp z usb to sobie weźmiesz ode mnie internet. Gadałysmy przecież :)

Aha! 8) :D :D Załapałam. :oops: :lol: Buziole! Właśnie kupiłam lodówkę! :D :D :D o tą: http://www.neo24.pl/index.php?target=products&&product_id=47368&&aff_id=101372 8) :D :D

Łłaaaaaaaaaaaaaa piękniasta :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no po internet. Jeśli masz laptopa lub komp z usb to sobie weźmiesz ode mnie internet. Gadałysmy przecież :)

Aha! 8) :D :D Załapałam. :oops: :lol: Buziole! Właśnie kupiłam lodówkę! :D :D :D o tą: http://www.neo24.pl/index.php?target=products&&product_id=47368&&aff_id=101372 8) :D :D

Łłaaaaaaaaaaaaaa piękniasta :)

in deeeeed

pozdrowionka dla Wszystkich

a ja dzisiaj kupiłam płytki do kotłowni 5 metrów. Za wszystko zapłaciłam 45 zł. w sumie. Interes życia. Do tego 6 metrów gresu na podłoge w kotłowni po 26 zł i półkę w ikei co będzie robiła za blat w małym kibelku za stonaście złotych. do tego wielkie thuje po 9.90 i chyba dalej pojde na zakupy bo mi to dobrze wychodzi ;). moze jakis brodzik po 15 zlotych upoluje, albo piec gazowy za pińcet

o zesz to u mnie wylewki chyba suchsze ;)

Do dnia jak położysz higrometr :):)

U mnie już wygrzane, wywietrzone, a jednak. Myślę, że dojrze do 80 % :)

to Ty przestan je polewać moze ;)

a tak na serio to grzej grzej Nefciu. Mysle ze na inspectione de jatoba to przyjade

Ależ czuj sie już zaproszona. Za 2 tyg. powinno zjechać drewienko i jatoba i jesion.

Się laski cieszcie ,że już wylewki macie , ja dopiero czekam na ten wiekopomny moment :) Ale już za parę dni , za dni paaaaarę...... :wink: :)

Ja się cieszę, że już mi się woda nie leje po ścianach - w końcu z kubatury 1200 można coś wycisnąć :wink: