78mysz 20.09.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 jeszcze nie. Elewacja wchodzi wczesniej niż początkowo myslałam.W tym tygodniu zwożą do nas rusztowania , a od następnego zaczną dłubać ocieplenie i podbitkę.Wylewki ustawione na 6 października. a wiesz Dobrosiu, ze zanim wejda do Ciebie z elewacją to przyjadą do mnie powykańczac moją? Nie wiem czy zdążą do Ciebie w przyszłym tygodniu. Do mnie idą konczyc juz 3 tygodnie , ale moze, oby żeby,trzymam kciuki. Mi moze gaz podłączą juz niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.09.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Myszko , ale mi się aż tak nie pali. To oni chcieli wczesniej zacząć , bo pierwotna wersja zakładała,że będą u nas od 15 października.A czy to będzie od tego czy jeszcze następnego tygodnia , to już nie ma takiego znaczenia strasznego.A w LM kupiłam te maskownice na agregatowy wtyk i to drugie cuś elektryczne.Białe , 20na 20 i kosztowało 20 zeta z hakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Jesli chcesz lać wylewki i chcesz, żeby odparowało wstrzymaj się z podbitką. Widziałam różnicę z i bez. Jest zaskakująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 podbitka zrobi się po wylewkach.Ale niedużo po nich.Trudno.Będe jeździć codziennie i otwierać wszystko.Padam spać .Dzięki za rady.Paaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 podbitka zrobi się po wylewkach.Ale niedużo po nich.Trudno.Będe jeździć codziennie i otwierać wszystko.Padam spać .Dzięki za rady.Paaaaaaa Buziaki - odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 dzień dobry, wszyscy wypoczeli? bo ja jakoś nie, a chyba czas najwyższy zbierac dupke do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.09.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 berek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.09.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Hello trochę nadrobiłam, bo weekend cały na imprezkach spędziliśmy A skutek mam teraz taki, że starsze dziecię ma gorączkę i choruje czekam na lekarza. Młoda całe szczęście się trzyma i pojechała do przedszkola Aaaa i chłopaki dzisiaj wracają na budowę i znów się zacznie dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 dzień dobry Nefcia jak tam prace wykończeniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Hello trochę nadrobiłam, bo weekend cały na imprezkach spędziliśmy A skutek mam teraz taki, że starsze dziecię ma gorączkę i choruje czekam na lekarza. Młoda całe szczęście się trzyma i pojechała do przedszkola Aaaa i chłopaki dzisiaj wracają na budowę i znów się zacznie dziać Dzieci teraz chorują ... No to będziesz miała co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 dzień dobry Nefcia jak tam prace wykończeniowe Jutro przyjeżdża pani od kuchni. Za dwa tygodnie Duch przywozi towar. Tyle Mąż w niedzielę odkurzył domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.09.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Doberek Neferek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.09.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Brydzionek A my ciułamy na pompę... Ale się uda, co ma się nie udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Nefuś z każdym kroczkiem bliżej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Dobry wieczór.Nefcia goni, goni aż miło czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Hello trochę nadrobiłam, bo weekend cały na imprezkach spędziliśmy A skutek mam teraz taki, że starsze dziecię ma gorączkę i choruje czekam na lekarza. Młoda całe szczęście się trzyma i pojechała do przedszkola Aaaa i chłopaki dzisiaj wracają na budowę i znów się zacznie dziać Dzieci teraz chorują ... No to będziesz miała co robić niestety chłopaków niet dzisiaj Nawet M nie wiedział dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Pasieczku, ale Ci się zrymowało Barranku - jasne, ze sie uda Wusia- podobno coraz bliżej, ale jakoś daleko ... BetaGreta - mam wrażenie , że zdrepczę w miejscu.. Liduś - to sie czasem zdarza - ale zachowałabym spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Nefer, teraz juz nie jesteś cierpliwa jak kiedyś, oj spieszy Ci się spieszy. Co wpadłaś w cud urządzania wnętrz tak? No przecież widze :)To wciągaa ja teraz ide na gore, niech mnie troche łóżko wciągnie. spaaaaaac sie chceeeeeeee. Dzien dziecka, jutro sie bede kąpać, paaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 NIeeeeeeeeeee, wiesz, muszę się spotkać z jakimiś dobrymi ludźmi, bo mnie znowu pochłonęła czarna strona mocy.Na czymś sie muszę skupić - na przykład na budowie. Może sobie wmówię, że się spieszę. Ale przed pewnymi rzeczami w życiu się nie ucieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 NIeeeeeeeeeee, wiesz, muszę się spotkać z jakimiś dobrymi ludźmi, bo mnie znowu pochłonęła czarna strona mocy. Na czymś sie muszę skupić - na przykład na budowie. Może sobie wmówię, że się spieszę. Ale przed pewnymi rzeczami w życiu się nie ucieknie. Nefcia ucha do góry w takim razie, mozesz wyssac ze mnie cała energie, jesli Ci to pomoże, ale po pierwsze primo mało jej tez we mnie ostatnio, po drugie primo nie jest to zdecydowanie dobra energia i sama chętnie wystąpiłabym w charakterze komara jakiegos przebrzydłego albo kleszcza ludojada jesli miałoby mi to dopomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts