Nefer 21.09.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Jutro się widze z JOlą, posiedzę w domku, a to zawsze mi dobrze robi. Jak będzie słoneczko, to znów wyciągnę materac i poczytam "Cień Wiatru" pod drzewkiem. Będzie lepiej :) Czego i Tobie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.09.2009 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzień dobry wpadłam powiedzieć, cieszę się, że znów się uaktywniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.09.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 oooo ale Ci fajnie a poprzeszkadzać można? Nefcia ja mam dużo energii, nie wiem czy ona jest do końca pozytywna, bo pobudki są nikczemne ale mogę się podzielić.... Mysia dla Ciebie też starczy [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 dzień dobry to i ja troszku dobrej energii wyssanej z radości że Piotruś wyzdrowiał podrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.09.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 mi juz dzisiaj znacznie lepiej, to ten stres powizytacyjny, najgorszy z możliwych, gorszy od całej budowy, jednak dzisiaj zaczynam znowu działac poprawnie, znaczy troche jak maszyna starej generacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.09.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Oj Nefcia jakiegoś doła ma ???? Może jakiś nalocik by się przydał, aby naładować akumulatory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Jestem, jestem. Zmęczona jak pies. Dziś cały dzień na budowie. NItuś - przecież wiesz, że zawsze możesz do mnie wpaść :) Sorki, Kochana, nie doczytałam Twojego pytania. A w domku nie mialam czasu wejść na FM. Jeszcze raz Cię przepraszam - ale mam nadzieję nadrobimy soon. Dziś była pani od kuchni. Przyjechała o 13.00. Skończyłysmy chyba koło 17.00. To bardzo skomplikowana rzecz ta kuchnia. Będzie jednak baaaardzo czerwona (Rosso Corsa - to kolor wynaleziony dla loga Ferrari iten co to zawieźli na Marsa) i bardzo lakierowana. Górne szafki będą czerwone a niższe - białe, mleczne szkło z cieniutką, obwódką alu. I będzie w niej okap (ten z dziennika) http://cokupic.pl/i/c_big1457656.jpg i bateria (ta z dziennika) http://www.aglos.pl/_var/gfx/eab799d5c4ec122d5c5b334b6359c744.jpg Będzie ten okap, choć już, już miało się okazać, że się nie zmieści. Jak to możliwe ? Ano tak - jak się ma skos w kuchni :) Na wysokości 244 :) Ale poszłam do sklepu, obejrzałam i rura maskująca ma przektrój "C" więc hula. Zmierzyłyśmy z Jolą płot. Będzie projekt. I będzie projekt kostki. Dużo dziś zrobiłyśmy i nawet nie miałyśmy czasu pogadać o dupie Maryni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzieje sie, oj dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzieje sie, oj dzieje... Głownie to mnie łeb napier.... Poza tym też za superancko nie jest, ale to minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Nefcia zajefajnistą kuchnię mieć będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzieje sie, oj dzieje... Głownie to mnie łeb napier.... Poza tym też za superancko nie jest, ale to minie. Mnie tez... Mam mega zapalenie zatok. Ale nic to, twardym trzeba byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.09.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Nefer w końcu doczekasz się wymarzonej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 22.09.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 brawo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Nefcia zajefajnistą kuchnię mieć będziesz Jeszcze nie wiem Wusia. Na razie wyobraźni nie starcza. Na pewno nie będzie nudna. Ciekawe czy nie będzie zbyt męcząca :) ALe będzie pasować do stołu z czarnego szkła w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Mnie tez... Mam mega zapalenie zatok. Ale nic to, twardym trzeba byc. Mnie boli i ciało i dusza, ale dziś zamierzam podjąć decyzję o sprzęcie AGD Trza coś robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Nefer w końcu doczekasz się wymarzonej kuchni Tak. Jest kuchnia to jest i dom Muszę jeszcze ponegocjować, podpisać umowę i poczekać 6 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 brawo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dobrosiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Zajrzałam do komórki. Już dziś za późno.Odezwę się jutro :) Przepraszam Cię Kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.09.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Mnie tez... Mam mega zapalenie zatok. Ale nic to, twardym trzeba byc. Mnie boli i ciało i dusza, ale dziś zamierzam podjąć decyzję o sprzęcie AGD Trza coś robić Jejku, a dlaczego az dusza? Nie bylo mnie 2 dni i kompletnie nie w temacie jestem... A propos AGD to ogladalismy piekarniki i powiem Ci, ze wizualnie najbardziej podobal mi sie Samsung, cala reszta tych, ktore wedlug zdjec bralam pod uwage maja plastikowe pokretla. Bleeee... A Samsung byl sliczniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.09.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Jejku, a dlaczego az dusza? Nie bylo mnie 2 dni i kompletnie nie w temacie jestem... A propos AGD to ogladalismy piekarniki i powiem Ci, ze wizualnie najbardziej podobal mi sie Samsung, cala reszta tych, ktore wedlug zdjec bralam pod uwage maja plastikowe pokretla. Bleeee... A Samsung byl sliczniutki. Z duszą - długo by gadać A Samsunk ostatnio rzucił mi się w oczki w sklepie. I taaaaki czarny jezd :) Zaraz dorzucę inne wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts