Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Jejku, a dlaczego az dusza? :roll: Nie bylo mnie 2 dni i kompletnie nie w temacie jestem...

A propos AGD to ogladalismy piekarniki i powiem Ci, ze wizualnie najbardziej podobal mi sie Samsung, cala reszta tych, ktore wedlug zdjec bralam pod uwage maja plastikowe pokretla. Bleeee... A Samsung byl sliczniutki. 8)

Z duszą - długo by gadać :)

A Samsunk ostatnio rzucił mi się w oczki w sklepie. I taaaaki czarny jezd :):)

Zaraz dorzucę inne wybory :)

Mozesz gadac, ino na privie raczej. :roll: :wink:

Siemensy tez sa ladniutkie, ale Samsungi tansze, a tys pikne. Naprawde najbardziej mi wpadl w oko. Wszelkie Electroluxy, AEG i inne tracily plastikiem. :roll:

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Muszę sie trochę sama ogarnąć, ale dzięki ....

Fakt, że ja szukam mikrofali i piekarnika jak najbardziej czarnych. Mało metalu, mało ozdóbek. A te Samsungowe takie właśnie są.

W kuchni będzie czerwony, czarny, mleczne szkło i minimum aluminium. Bardzo jestem ciekawa jak to wyjdzie. Ale coś czuję, że to "moja" kuchnia.

I Dobrosia mnie popchnęła do decyzji :) W końcu dlaczego ma być grzecznie ? :):)

Dziennik naprawdę imponujący, najlepsze są te części "Biura podawczego" uśmiałem się przy tym, monitor oczywiście opluty. Dużo ciekawych pomysłów.

komentarzy już nie dam rady przeczytać bo to już liczba trzycyfrowa. Pozdrawiam

Witaj Ktośku :)

Cieszę się, że Ci się podoba i dziekuję za dobre słowo - ostatnio każde potrzebne :):)

Zaglądaj - a ja jeszcze dziś podejrzę co u Ciebie :)

Grzecznie? Takiego slowa nie ma w naszym slowniku. :lol: :lol: :lol:

Fuuujjjj :)

A ja jestem coraz blizej lazienki. :)

Spotkalismy sie z dostawca super produktow - normalnie taaaaaaaaaakie farby... :o :o :o :o Oczoplasu dostalam. :) Jak przyjedziesz, to Ci pokaze probki. 8)

Oooooooooooo to mnie zaciekawiłaś :):) Własnie dziś przyszedł mail, że znowu zmieniają termin. Zaraz sprawdzę na kiedy, bo już nie miałam czasu zobaczyć.

Czyli jestem w Krakowie 15 :(

:cry: :cry: :cry: Nie zartuj... Moze zmienia jeszcze raz i bedzie 19? :roll: :roll: :roll:

Farby sa swietne - najbardziej mi sie podobaja takie aksamitne i z polyskiem, cos dla nas srok... 8) Kombinuje, gdzie sobie myknac jakas taka miedz na przyklad, albo aluminium. :roll:

Wiesz - najwyżej bryknę jeszcze raz :)

Miedź - łaaaadna rzecz :):) NIe wiem czy się w kuchni u teściowej nie wyżyję w szafkach w miedzi :)

Małgoś wspomniała o farbach dla srok :lol: więc jestem :)

Nefcia to jednak dobrze, ze nie przyjechałam.... miałaś tyle na głowie, że tylko bym zawadzała... ale spławić się nie dam :) next time jest mój :)

muszę się Cię o coś poradzić... i wiesz... kominek :)

ogromne buziole przesyłam... to dla tej duszy - by lżej było :)

Małgoś... Ciebie tez o recenzję poproszę - oki?

ale to jak skończę :)

dzień dobry

Nefcia moja wyobraźnia pojemna jak ocean mówię Ci piękną kuchnię będziesz mieć, pełną ognia, ciepła, popychającą do działania, jak Cię słabość jaka dopadnie to sie w kuchni doładujesz :D a dusza znajdzie coś na pociechę choćby widok spadającego jesiennego liścia te kolory w słońcu i od razu lżej duszy będzie uśmiechnij się zobacz ilu nas tu jest dla Ciebie :D