Nefer 23.09.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Małgoś wspomniała o farbach dla srok więc jestem Nefcia to jednak dobrze, ze nie przyjechałam.... miałaś tyle na głowie, że tylko bym zawadzała... ale spławić się nie dam next time jest mój muszę się Cię o coś poradzić... i wiesz... kominek ogromne buziole przesyłam... to dla tej duszy - by lżej było Dzięki Kochana, spikniemy się. Dam znać jak będę jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Fajne rzeczy ze szkla, pomyslalam o Tobie jak to zobaczylam http://www.tomaszurbanowicz.com/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.09.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 NIeeeeeeeeeee, wiesz, muszę się spotkać z jakimiś dobrymi ludźmi, bo mnie znowu pochłonęła czarna strona mocy. Na czymś sie muszę skupić - na przykład na budowie. Może sobie wmówię, że się spieszę. Ale przed pewnymi rzeczami w życiu się nie ucieknie. Nefcia co Cie dopadlo? Nie podobne to do Ciebie. To jesiennie zmeczenie idzie. Co prawda piekna pogoda juz od kilku dni, ale przyznam, ze mnie to slonce meczy. Zamiast dodawac sil to czuje jakby ze mnie ja wyciagalo. Moze to cos jest w pogodzie?? No bo my przeciez wciaz mlode, piekne i pelne sil. Sciskam i wracaj do siebie szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Fajne rzeczy ze szkla, pomyslalam o Tobie jak to zobaczylam http://www.tomaszurbanowicz.com/index.php Wiem, wiem, znam tego Pana :) Ale dzięki Markotko - dokładnie to moja bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Hello Nafcia, kuchnia zapowiada się bardzo soczyście Już się nie mogę doczekać, kiedy będzie zamontowana i będzie można ją obejrzeć Jeszcze troszkę musimy się wstrzymać :) Sama jestem ciekawa efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.09.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Małgoś wspomniała o farbach dla srok więc jestem Nefcia to jednak dobrze, ze nie przyjechałam.... miałaś tyle na głowie, że tylko bym zawadzała... ale spławić się nie dam next time jest mój muszę się Cię o coś poradzić... i wiesz... kominek ogromne buziole przesyłam... to dla tej duszy - by lżej było Małgoś... Ciebie tez o recenzję poproszę - oki? ale to jak skończę Czego recenzje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Myślę, że tych kolorków .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ... a dowiesz sie wkrótce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Myślę, że tych kolorków .. ooo właśnie a nawet nie wiecie jaką mam fajną domenkę tylko tak pisze i pisze.... i wciąż mi się wydaje, że nie wszystko objęłam bo tyla tego jest ale chyba się ogranicze do suchych konkretów, a nie do moich wywodów, co jak myślicie... lepiej na sucho czy z wywodami - bo się nie mogę zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 a jakaś linka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 a jakaś linka ? lonka jeszcze nieaktywna.... bo zanim linka będzie aktywna ktoś musi mi to przejrzeć, powiedzieć czy to nie jest za ciężkie... lub zbyt frywolne.... potem jeszcze oko prawnika i siup na sieć. Dlatego siedze i pisze, a potem kce się z Tobą widziec jak skończe to wyślę ci na maila... ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Sure - bardzo chętnie zrobię korektę- mam w tym niezłą wprawę A masz jakiś upatrzony termin na ktory się mamy zmówić ? Dziś mam spotkanie by phone z US więc nie dam rady. Ale jutro może poracuję z domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 oooo to super to wezmę to co mam... bo wydaje mi się to zbyt cięzkie. Ale wiesz ja mam inne do tego podejście . Mogę zabrać Zoyę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 oooo to super to wezmę to co mam... bo wydaje mi się to zbyt cięzkie. Ale wiesz ja mam inne do tego podejście . Mogę zabrać Zoyę? A co to za pytanie ? MOżesz zabrać Zoyę, dzieci, męża, królika i kilku sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 mnie też zabierzcie z roboty pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 wusia no chyba nie siedzisz w robocie o tej porze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.09.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 mnie też zabierzcie z roboty pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee O tej porze co Wusia to ja się dopiero w robocie rozkręcam :) WUSIA DO DOMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.09.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ... a dowiesz sie wkrótce.... Dawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 dzieńdobry nie o tej porze już nie siedzę ale wczoraj tak mi dokopali w pracy że ja już nie chcę pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Wusiaczku przejdzie. Uszki do góry.... Ty urzędnik jesteś, ale jaki - gatunek na wyginięciu... miły, pomocny, sympatyczny dzieńdopry gdzie Gospodyni dziś stacjonuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts