wu 24.09.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 dzięki Nitusia od razu chęci do pracy człowiek nabiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 gdzie Gospodyni dziś stacjonuje? gospodyni niedawno otworzyła oczka dzięki Nefcia za rozmowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.09.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Dzień dobry mam nadzieję że dla wszystkich ( mój trochę nie bardzo o Lidszu nie wspomnę ) ale widzę że Nefcia wspomogła Lidszu - jak zwykle wie co powiedzieć Nefcia jesteś niezastąpiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 gdzie Gospodyni dziś stacjonuje? gospodyni niedawno otworzyła oczka dzięki Nefcia za rozmowę Cała przyjemność po mojej stronie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Dzień dobry mam nadzieję że dla wszystkich ( mój trochę nie bardzo o Lidszu nie wspomnę ) ale widzę że Nefcia wspomogła Lidszu - jak zwykle wie co powiedzieć Nefcia jesteś niezastąpiona Witaj Zu :) NIe przesadzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Nikt nie przesadza. Czeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Nikt nie przesadza. Czeee. Czeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.09.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 dzieńdobry nie o tej porze już nie siedzę ale wczoraj tak mi dokopali w pracy że ja już nie chcę pracować Wusia ja Cię rozumiem wierz mi, od czasu jak urodziłam Zu czyli 16 miesięcy temu moja noga nie przestąpiła progu mojego urzędniczego miejsca pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ale masz fajnie Pasie ja po urodzeniu Piotrusia po 5 miesiącach już musiałam wrócić i to przez kogo przez własną matkę która stwierdziła wynocha do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.09.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Wusia ja nei wiedziałam, ze Ty urzedas Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 patrz Maylandzia jak te pozory mylą słodka miła a urzędas wiesz tu na forum to tak psy na urzędnikach wieszają że strach się przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ale Wam dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Nefuś z czym tak komu dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 fajnie być urzędnikiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.09.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ta jasne zwłaszcza jak są posądzani o całe zło tego świata i obrzucani błotem że jakie to bajońskie kwoty zarabiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ta jasne zwłaszcza jak są posądzani o całe zło tego świata i obrzucani błotem że jakie to bajońskie kwoty zarabiają Wcale mi sie nie wydawalo, ze zarabiaja duzo i szczerze mowiac ostatnio bardzo sie polepszylo we wszystkich urzedach, lacznie ze skarbowym (chociaz u nas w pitach nadal mozna sie pochlastac). Teraz najgorsza zakala to sad, tam sie nie mozna z nikim dogadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Małgoś może są urzędy gdzie dobrze zarabiają nie neguję ale wnerwia mnie generalizowanie że urzędnicy kokosy zarabiają i że jest ich za dużo u nas płacą mało ale pracować trzeba zwłaszcza z ręką banku w kieszeni a moją robotą spokojnie by dwoje obdzielił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Małgoś może są urzędy gdzie dobrze zarabiają nie neguję ale wnerwia mnie generalizowanie że urzędnicy kokosy zarabiają i że jest ich za dużo u nas płacą mało ale pracować trzeba zwłaszcza z ręką banku w kieszeni a moją robotą spokojnie by dwoje obdzielił Wusia, bo ludzie nie widza Ciebie, tylko widza kobity na stanowiskach podawczych, ktore pierdziela non-stop przez telefon, sluzbowy zreszta. Ostatnio w urzedzie miasta uslyszalam cala historie jakiejstam kuzynki, ktora wyszla za Araba, pouczajace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 nooooooooo jak mnie nie widza jak widzą na podawczym to siepisemka składa a sprawy załatwia u poszczególnych osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts