Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry :D :D

mam nadzieję że dla wszystkich ( mój trochę nie bardzo o Lidszu nie wspomnę )

ale widzę że Nefcia wspomogła Lidszu - jak zwykle wie co powiedzieć

Nefcia jesteś niezastąpiona :wink: :wink:

Witaj Zu :):) NIe przesadzaj :oops:

ta jasne zwłaszcza jak są posądzani o całe zło tego świata i obrzucani błotem że jakie to bajońskie kwoty zarabiają :evil:

Wcale mi sie nie wydawalo, ze zarabiaja duzo i szczerze mowiac ostatnio bardzo sie polepszylo we wszystkich urzedach, lacznie ze skarbowym (chociaz u nas w pitach nadal mozna sie pochlastac). Teraz najgorsza zakala to sad, tam sie nie mozna z nikim dogadac. :roll:

Małgoś może są urzędy gdzie dobrze zarabiają nie neguję ale wnerwia mnie generalizowanie że urzędnicy kokosy zarabiają i że jest ich za dużo u nas płacą mało ale pracować trzeba zwłaszcza z ręką banku w kieszeni :-? a moją robotą spokojnie by dwoje obdzielił :roll:

Małgoś może są urzędy gdzie dobrze zarabiają nie neguję ale wnerwia mnie generalizowanie że urzędnicy kokosy zarabiają i że jest ich za dużo u nas płacą mało ale pracować trzeba zwłaszcza z ręką banku w kieszeni :-? a moją robotą spokojnie by dwoje obdzielił :roll:

Wusia, bo ludzie nie widza Ciebie, tylko widza kobity na stanowiskach podawczych, ktore pierdziela non-stop przez telefon, sluzbowy zreszta. Ostatnio w urzedzie miasta uslyszalam cala historie jakiejstam kuzynki, ktora wyszla za Araba, pouczajace... :-?