Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nigdy nie słyszłam, zeby zarabiali kokosy. Ale czasem i te gówniane pieniądze to za dużo za ziewające panienki - to widza ludzie, a nie tych co pracują.

Widzą te panie co "za 5 min fajrant" już stoją pod drzwiami.

Ale to już sam urząd powinien załatwić..

Chyab przyszła już :o :lol:

Napiszę krótko-nie przyznaje sie zazwyczaj gdzie pracuję. Słyszę wtedy wyzwiska, ogólnie powtarzane mity. Niby nie o mnie osobiście ale to nie jest przyjemne słuchać. Tym bardziej, jak pracodawca cie również nie broni, nie docenia. Nie mam misji uświadamiania społeczeństwa o moich dokonaniach czy warunkach pracy. Jako podsumowanie najlepiej pasuje mi tu stwierdzenie:wszedzie dobrze gdzie nas nie ma :lol:

Mysle, ze tak samo jak z urzednikami miejskimi, w US zla robote robia laski "na sali". Czepiaja sie byle czego, wkurzaja ludzi i potem wszyscy psy wieszaja na wszystkich. :roll: Jak mnie odeslala taka z NIPow, zeby jej napisac pismo wyjasniajace, bo skladalam wniosek o NIP w pazdzierniku a fundacja powstala w czerwcu, to myslalam, ze rozwale caly ten urzad. :evil:

Temat rzeka. Czesc problemu to niezrozumialy dla normalnych ludzi system, nazewnictwo... Kiedys do mojego malza przyszlo pismo, ze przesylaja jego zeznanie do innego urzedu... Dzwoni tam, a pani mu mowi: prosze pana, zmienily sie wlasciwosci urzedu. :lol: :lol: :lol: Mina mojego malza - bezcenne. :lol: :lol: :lol:

ja lubię swoją pracę zwłaszcza wtedy jak ktoś przychodzi w oczach panika i przerażenie bo on/ona ma to i to i podobno to się nie da bo coś tam i mówi się takiemu osobnikowi krótko trzeba zrobić to potem to i to a osobnik dla odmiany z szokiem w oczach i jak to to już :o takie proste :o no takie proste :lol: :lol: :lol: wystarczy tylko pamiętać że nie wszyscy posługują się fachową terminologią ale jak się powie prosto to każdy wie o co chodzi urzędnik też ludź :wink: :wink: :wink: