malgos2 24.09.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 nooooooooo jak mnie nie widza jak widzą na podawczym to siepisemka składa a sprawy załatwia u poszczególnych osób U nas jest stanowisk podawczych w urzedzie miasta chyba z 10, panie ziewaja we wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 cholera muszę sie na podawczy przenieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 cholera muszę sie na podawczy przenieść Chyba tak, cisza i spokoj i na wszystko odpowiadasz - ja nie wiem, ja tylko pisma przyjmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Nigdy nie słyszłam, zeby zarabiali kokosy. Ale czasem i te gówniane pieniądze to za dużo za ziewające panienki - to widza ludzie, a nie tych co pracują. Widzą te panie co "za 5 min fajrant" już stoją pod drzwiami. Ale to już sam urząd powinien załatwić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.09.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A wiecie co... Ja od kilku tygodni ziewam. Bez względu na porę dnia czy wypita kawę. Ciagle ziewam.... Coś w tym musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A wiecie co... Ja od kilku tygodni ziewam. Bez względu na porę dnia czy wypita kawę. Ciagle ziewam.... Coś w tym musi być Jesień idzie Nie ma na to rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.09.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Chyab przyszła już Napiszę krótko-nie przyznaje sie zazwyczaj gdzie pracuję. Słyszę wtedy wyzwiska, ogólnie powtarzane mity. Niby nie o mnie osobiście ale to nie jest przyjemne słuchać. Tym bardziej, jak pracodawca cie również nie broni, nie docenia. Nie mam misji uświadamiania społeczeństwa o moich dokonaniach czy warunkach pracy. Jako podsumowanie najlepiej pasuje mi tu stwierdzenie:wszedzie dobrze gdzie nas nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Mysle, ze tak samo jak z urzednikami miejskimi, w US zla robote robia laski "na sali". Czepiaja sie byle czego, wkurzaja ludzi i potem wszyscy psy wieszaja na wszystkich. Jak mnie odeslala taka z NIPow, zeby jej napisac pismo wyjasniajace, bo skladalam wniosek o NIP w pazdzierniku a fundacja powstala w czerwcu, to myslalam, ze rozwale caly ten urzad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 BO jak zawsze - są ludzie i taborety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Bo to jest tak, ze jak kto nowy, to sie go daje do takiej roboty, ze tylko pieczatki trzeba przybijac. W amerykanskich konsulatach urzednicy od wiz, ci "z okienka" to najnizsza kategoria pracownika konsulatu, pewnie wszedzie tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.09.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ja coś Wam powiem pracowałam kiedyś w US i przeżyłam okres składania zeznań, - nikomu ale to nikomu nie życzę takiej pracy a szczególnie w warszawskich US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Temat rzeka. Czesc problemu to niezrozumialy dla normalnych ludzi system, nazewnictwo... Kiedys do mojego malza przyszlo pismo, ze przesylaja jego zeznanie do innego urzedu... Dzwoni tam, a pani mu mowi: prosze pana, zmienily sie wlasciwosci urzedu. Mina mojego malza - bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ja coś Wam powiem pracowałam kiedyś w US i przeżyłam okres składania zeznań, - nikomu ale to nikomu nie życzę takiej pracy a szczególnie w warszawskich US Każdy jest kowalem własnego losu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ja lubię swoją pracę zwłaszcza wtedy jak ktoś przychodzi w oczach panika i przerażenie bo on/ona ma to i to i podobno to się nie da bo coś tam i mówi się takiemu osobnikowi krótko trzeba zrobić to potem to i to a osobnik dla odmiany z szokiem w oczach i jak to to już takie proste no takie proste wystarczy tylko pamiętać że nie wszyscy posługują się fachową terminologią ale jak się powie prosto to każdy wie o co chodzi urzędnik też ludź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Nie urzędnik, ale dobry wieczór powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Nie urzędnik, ale dobry wieczór powiem Czeeeeeeeeee Nie-Urzędniku A ja posiedziałam z Nitą sobie przy kominku. Melduję, że wilgotność na poziomie 62 % ..z 85 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Nie urzędnik, ale dobry wieczór powiem Czeeeeeeeeee Nie-Urzędniku A ja posiedziałam z Nitą sobie przy kominku. Melduję, że wilgotność na poziomie 62 % ..z 85 % Wazne, zeby potem nie padalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Podobno jutro będzie lać , ja pierd.... cały misterny plan w piz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Podobno jutro będzie lać , ja pierd.... cały misterny plan w piz... Ty weeeez, chcesz zima parkiet polozyc, a co bedzie jak sie wiosenne roztopy zaczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Będę suszyć erkondyszonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts