malgos2 24.09.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Będę suszyć erkondyszonem MASZ ERKONDYSZYNE WE POLSCE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no ku je by to w du cojamówiłama ja podjazd mam w przyszłym tygodniu do roboty.No ale cóz piękna pogoda nie moze wiecznie trwac, q q q.No ale za to mam zarypiste klameczki do drzwi do kotłowni za 39 złociszków. Wlasnie dzisiaj przyjszła do mnie z aliegro i jest naprawde solidna. nie bede przeplacac po 200( a tyle chcom w marnym polcośtamskone czy gdzies)http://klamki.drzwiowe.pl/zdjecia1/beta_satyna_1.jpgtakie troche nowoczesne, ale z drugiej strony niezbyt wielgachne więc troche w stronę klasyki także. No pierdu pierdu w każdym razie prosta forma jest. w pracy byłam panią ze śrubokrętem. Ale miałam władze. Mogłam sprawic ze mikroskop zadziałał, albo ze respirator nikogo nie udusil, albo nawet ze można było za przeproszeniem zajrzec komuś w ucho i miec ostry obraz. No i sprawialam, ze cały swiat mógł zobaczyć jak sie rąbie młotkiem przy implancie. jak to było dawno, chyba się wzruszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no ku je by to w du cojamówiłama ja podjazd mam w przyszłym tygodniu do roboty.No ale cóz piękna pogoda nie moze wiecznie trwac, q q q.No ale za to mam zarypiste klameczki do drzwi do kotłowni za 39 złociszków. Wlasnie dzisiaj przyjszła do mnie z aliegro i jest naprawde solidna. nie bede przeplacac po 200( a tyle chcom w marnym polcośtamskone czy gdzies)http://klamki.drzwiowe.pl/zdjecia1/beta_satyna_1.jpgtakie troche nowoczesne, ale z drugiej strony niezbyt wielgachne więc troche w stronę klasyki także. No pierdu pierdu w każdym razie prosta forma jest. w pracy byłam panią ze śrubokrętem. Ale miałam władze. Mogłam sprawic ze mikroskop zadziałał, albo ze respirator nikogo nie udusil, albo nawet ze można było za przeproszeniem zajrzec komuś w ucho i miec ostry obraz. No i sprawialam, ze cały swiat mógł zobaczyć jak sie rąbie młotkiem przy implancie. jak to było dawno, chyba się wzruszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Mysza, nabzdryngolilas sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Mysza, nabzdryngolilas sie? no co ty az tak mnie znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No pierdu pierdu w każdym razie prosta forma jest. w pracy byłam panią ze śrubokrętem. Ale miałam władze. Mogłam sprawic ze mikroskop zadziałał, albo ze respirator nikogo nie udusil, albo nawet ze można było za przeproszeniem zajrzec komuś w ucho i miec ostry obraz. No i sprawialam, ze cały swiat mógł zobaczyć jak sie rąbie młotkiem przy implancie. jak to było dawno, chyba się wzruszyłam Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysza daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Mysza, nabzdryngolilas sie? no co ty az tak mnie znasz? Ekhm... Jak zmusic kuriera DHLu, zeby zadzwonil, zanim przywiezie przesylke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Jak zmusic kuriera DHLu, zeby zadzwonil, zanim przywiezie przesylke? Powienien to robić bez zmuszania. Jak pocałuje klamkę to i tak musi drugi raz przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Jak zmusic kuriera DHLu, zeby zadzwonil, zanim przywiezie przesylke? Powienien to robić bez zmuszania. Jak pocałuje klamkę to i tak musi drugi raz przyjechać Moze wpadnie na to, zeby zadzwonic, nie? Chyba nie zaniesie mojego tynku do sasiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No pierdu pierdu w każdym razie prosta forma jest. w pracy byłam panią ze śrubokrętem. Ale miałam władze. Mogłam sprawic ze mikroskop zadziałał, albo ze respirator nikogo nie udusil, albo nawet ze można było za przeproszeniem zajrzec komuś w ucho i miec ostry obraz. No i sprawialam, ze cały swiat mógł zobaczyć jak sie rąbie młotkiem przy implancie. jak to było dawno, chyba się wzruszyłam Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysza daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajesz ale co daje? Małgoś, no po prostu jak cos kupujesz to omawiasz z kupującym wykorzystując swój a: twardy nieznoszący sprzeciwu glos b: wszystkie swoje wdzięki ze ma poinformowac kuriera o telefonie do ciebie i ma poinformowac skutecznie ze ten: ma do ciebie dzwonic, bo masz a:nieoznaczoność połozenia i pędu b: masy i energi, c: jestes samotną matką wychowującą trójke dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Jak zmusic kuriera DHLu, zeby zadzwonil, zanim przywiezie przesylke? Powienien to robić bez zmuszania. Jak pocałuje klamkę to i tak musi drugi raz przyjechać powinien to zrobic jesli: a) umie myślec b) wie co to ergonomia pracy c) ma naładowaną komórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No pierdu pierdu w każdym razie prosta forma jest. w pracy byłam panią ze śrubokrętem. Ale miałam władze. Mogłam sprawic ze mikroskop zadziałał, albo ze respirator nikogo nie udusil, albo nawet ze można było za przeproszeniem zajrzec komuś w ucho i miec ostry obraz. No i sprawialam, ze cały swiat mógł zobaczyć jak sie rąbie młotkiem przy implancie. jak to było dawno, chyba się wzruszyłam Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysza daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajesz ale co daje? Małgoś, no po prostu jak cos kupujesz to omawiasz z kupującym wykorzystując swój a: twardy nieznoszący sprzeciwu glos b: wszystkie swoje wdzięki ze ma poinformowac kuriera o telefonie do ciebie i ma poinformowac skutecznie ze ten: ma do ciebie dzwonic, bo masz a:nieoznaczoność połozenia i pędu b: masy i energi, c: jestes samotną matką wychowującą trójke dzieci Dajesz po prostu... Probowalam tych trikow, ale pan pod fonem byl wielce malo kumaty obawiam sie. Jak moj sloniowy tynk trafi do sasiada to sie pochlastam... Aaaaaaaaaaaaaaaa, nie trafi, bo to jest za pobraniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No pierdu pierdu w każdym razie prosta forma jest. w pracy byłam panią ze śrubokrętem. Ale miałam władze. Mogłam sprawic ze mikroskop zadziałał, albo ze respirator nikogo nie udusil, albo nawet ze można było za przeproszeniem zajrzec komuś w ucho i miec ostry obraz. No i sprawialam, ze cały swiat mógł zobaczyć jak sie rąbie młotkiem przy implancie. jak to było dawno, chyba się wzruszyłam Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysza daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajesz ale co daje? Małgoś, no po prostu jak cos kupujesz to omawiasz z kupującym wykorzystując swój a: twardy nieznoszący sprzeciwu glos b: wszystkie swoje wdzięki ze ma poinformowac kuriera o telefonie do ciebie i ma poinformowac skutecznie ze ten: ma do ciebie dzwonic, bo masz a:nieoznaczoność połozenia i pędu b: masy i energi, c: jestes samotną matką wychowującą trójke dzieci Dajesz po prostu... Probowalam tych trikow, ale pan pod fonem byl wielce malo kumaty obawiam sie. Jak moj sloniowy tynk trafi do sasiada to sie pochlastam... Aaaaaaaaaaaaaaaa, nie trafi, bo to jest za pobraniem. bedzie dzwonił, nie sraxczkuj, jak za pobraniem to poważna sprawa jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 NIe ma obawy - kurierzy tego nie robią. MOgą marudzić, ale dostarczyć muszą do rąk własnych. Zadzwoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No pierdu pierdu w każdym razie prosta forma jest. w pracy byłam panią ze śrubokrętem. Ale miałam władze. Mogłam sprawic ze mikroskop zadziałał, albo ze respirator nikogo nie udusil, albo nawet ze można było za przeproszeniem zajrzec komuś w ucho i miec ostry obraz. No i sprawialam, ze cały swiat mógł zobaczyć jak sie rąbie młotkiem przy implancie. jak to było dawno, chyba się wzruszyłam Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysza daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajesz ale co daje? Ognia dajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 To nie mysza, to smok wawelski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Tak się bawi , tak sie bawi , tak sie bawi SMOCZAMYSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no co wy ide spac bo sie wypaliłam jak szczapka z shella. Jutro po jakies płytki jadę rano i bije sie czy tańsze wybierac czy ładniejsze. No ale, nie ważne. Moze jutro zadzwonie do tej polecanej pani Ewy co ma wszystkie plytki ever. nie wiem, to wszystko to jedna wielka niewiadoma, całuski Dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.09.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no co wy ide spac bo sie wypaliłam jak szczapka z shella. Jutro po jakies płytki jadę rano i bije sie czy tańsze wybierac czy ładniejsze. No ale, nie ważne. Moze jutro zadzwonie do tej polecanej pani Ewy co ma wszystkie plytki ever. nie wiem, to wszystko to jedna wielka niewiadoma, całuski Dziewczynki Bierz ładniejsze. Będzie patrzeć 10 lat na tańsze ? :) Trzymaj sie - buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.09.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Jak ja sie ciesze, ze plytek nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts