Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak ja sie ciesze, ze plytek nie mam. :)

A ja sie ciesze jak dziecko, ze w końcu mam :)

a ja mam dylemat, a płytek cale 17 metrów w dziesięciometrowej łazience jednej i chyba z osiem w drugiej takiej samej :o

I widze w swoim domu duzo płytek, ale chce miec te swoje szczapki juszzzzzz. Z załozenia było tak, ze biore mniej, a lepsze, a teraz juz nawet nie wiem czy lepsze chce brac, moze uda sie kupic białe zwykłe płyteczki w rozsądnej cenie. Nie chce wzorków do Majki, bo mi to sie wszystko szybko znudzi i bedzie kłopot

a to ja jeszcze o wyborach agd powiem dokąd mam odwage: mikrofala fajnie wygląda, piekarnik jest dla mnie be, płyta może byc, jak nie gotujesz za wiele i 4 palniki wystarczą to ok, zmywarki nie wyobrażam sobie innej niż z odkrytym panelem(miałas może taka zamknietą w sobie? pasowała cie Nefciu, wygląd szafek to nie wszystko)Pozatym przy zmywarce z zakrytym panelem trzeba uwazac na front z szafki, bo przy pewnych zwyczajach lubi sie zniszczyc szybko od pary, co do lodówki to dośc duza kosztem zamrażarki(ale każdy wie na co ile miejsca mu trzeba)calusy

Znajdziesz. Rozrzut cenowy jest wściekły. A zawsze coś da się wygrzebać.

ja juz wygrzebałam takie po 250 i 300 ale sie w łeb walnełam z tym lepszym a mniej. To tylko białe zwykłe płytki

Za tyle kasy to by mozna bylo 23-karatowe zloto polozyc. :lol:

ale ja nie lubie złota, a jakby na to nie spojrzec to wydatek rzędu 4 tysie na płytki do niemałej łazienki raczej nie jest jakis chorendalnie wielki tak myśle, bo się kafelkuje od podłogi po sufit, a ja tylko dotak zwanej mniejszej połowy

Znajdziesz. Rozrzut cenowy jest wściekły. A zawsze coś da się wygrzebać.

ja juz wygrzebałam takie po 250 i 300 ale sie w łeb walnełam z tym lepszym a mniej. To tylko białe zwykłe płytki

Za tyle kasy to by mozna bylo 23-karatowe zloto polozyc. :lol:

ale ja nie lubie złota, a jakby na to nie spojrzec to wydatek rzędu 4 tysie na płytki do niemałej łazienki raczej nie jest jakis chorendalnie wielki tak myśle, bo się kafelkuje od podłogi po sufit, a ja tylko dotak zwanej mniejszej połowy

Srebro jeszcze tansze... Albo aluminium... Albo miedz... :roll: Po prostu istnieja szlachetniejsze materialy niz plytki, dla mnie 300 za m2 to po prostu przerost formy i tyle.

Nefciu, wegę i etne z cerrolu to spbie na kareteczke do obejrzenia wpisałam, ino ja potrzbuje mozaiki jeszcze białej na wanne owalną do córy zeby z tymi kaflami grała i śpiewała. A na podłoge drewno chce i to jest dla mnie najładniejsza kompozycja kolorystyczna, więc Małgoś nic nie da przerost formy nad treścia, bo znowu chodzi nie o pieprzone płytki ale o całośc kompozycji

Nefciu, wegę i etne z cerrolu to spbie na kareteczke do obejrzenia wpisałam, ino ja potrzbuje mozaiki jeszcze białej na wanne owalną do córy zeby z tymi kaflami grała i śpiewała. A na podłoge drewno chce i to jest dla mnie najładniejsza kompozycja kolorystyczna, więc Małgoś nic nie da przerost formy nad treścia, bo znowu chodzi nie o pieprzone płytki ale o całośc kompozycji

Biała Grespania Siberia jest ładna w płytkach. Ale okolo 200 - choć pewnie znajdzie się taniej.

tyz mam, ide juz spac, bo mam dwie strony maczkiem pisanych bialości i jutro musze je przeleciec. Stawiam na ten cerrol, no chyba ze mnie faktycznie cos urzeknie i zwali z nog. Miałam juz Etnę i wyszła świetnie w mojej łazience, choc tato troche grymasil jak ją kładł

jutro zdam relację, o ile mnie nie trafi na tych zakupach