Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

.... ej.. tu sie zwracam do nocnych gaduł - jakie Wy prochy bierzecie, że gadacie do 2 am a potem wstajecie do roboty :o gadać mnie tu zaraz ?

Nefcia pięknie dziękuję za kominek... i papucia to może odkupię, co? :roll:

Mysia słowo 'sraczkować' i to w stosunku do kogo jak kogo, ale do Małgoś mnie bardzo rozbawiło :p

czekam zatem na te kafle, bo po tym dialogu to mnie ciekawość wielka wzięła :)

Tym bardziej, że mam jeszcze jedną łazienkę do zrobienia .... i cholera wie co mi jeszcze przyjdzie do głowy :)

Nefcia czekam na maila :)

a póki co życze miłego dnia :)

ja tez się witam i na bartycką zmykam. Nefcia a Ty masz jeszcze 5 stron do pierwszego ostrzezenia. To ladna liczba na przeprowadzke wszakze 365 jak dni w roku.

Jessooooo to ja nie wiedziałam, że mam dedline za kilka stron ...może skasować te komenty , co ? :):) :wink:

.... ej.. tu sie zwracam do nocnych gaduł - jakie Wy prochy bierzecie, że gadacie do 2 am a potem wstajecie do roboty :o gadać mnie tu zaraz ?

Nefcia pięknie dziękuję za kominek... i papucia to może odkupię, co? :roll:

Mysia słowo 'sraczkować' i to w stosunku do kogo jak kogo, ale do Małgoś mnie bardzo rozbawiło :p

czekam zatem na te kafle, bo po tym dialogu to mnie ciekawość wielka wzięła :)

Tym bardziej, że mam jeszcze jedną łazienkę do zrobienia .... i cholera wie co mi jeszcze przyjdzie do głowy :)

Nefcia czekam na maila :)

a póki co życze miłego dnia :)

Ależ Kochana, to ja dziękuję :):) A papuć należy już do Zoyki, to jej własny, prywatny i jak będzie przyjeżdżać to będzie miała co robić (może zastąpi jej to wygryzanie gąbki z dylatacji ? Choć mnie nie przeszkadza :):))

Juz wysyłam maila.

Buziaki