Nefer 28.02.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Wierzę, wierzę A szlaufu nie potrzeba - wymyślili ściągaczki teleskopowe Jak Teść się czuje??? A na połać dachową też sięgną ? :) Bo ja potrzebuję taką z 30 stopniowym przygięciem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.02.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 o rety! Nefer do Ciebie trzeba zaglądać na bieżąco, przez kilka dni nie zaglądałam i przez chwile myslalam ze trafilam do innego dziennika niesamowicie idziesz do przodu co Ty tym budowlańcom podajesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.02.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Niech się mury pną do góry A mi się podoba ten świerk przy tarasie . Fajnie że w takim miejscu został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.02.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ehhh... wnętrza to juz rozplanowane - włączając każde krzesło. Faktem jest, że moi znajomi miewają mieszkania wielkośći mojego salonu A moje obecne 51 metrów to salon + kuchnia - czego ja się kurde czepiam ????? Chyba włożę łeb pod zimną wodę , bo bluźnię nie bluźnisz ja tez mam salon z kuchnią i hallem większy od mieszkania... taki standard mieszkań... jak Teść? Dzięki :) Ale jakoś tak sobie pomyśłam, że to wstyd wybrzydzać... Teść zaraz sie pojawi w dzinniku. Generalnie jutro karetką wraca do domu (karetką, bo z cewnikiem - jakieś nowe zwyczeja czy co ? Jeszcze z tego mam się doktoryzować ?) Neferku uważaj z cewnikiem mojemu tacie jak nie wyjęli do 2 mies to .... do dziś nosi bo ukł. moczowy przestał samodzielnie wydalać mocz i już do końca życia w cewniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.02.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Okno w salonie jak marzenie!!! Jestem gorącą zwolenniczką wielkich okien (widać to na przykładzie naszego domku dla gości i jadalni), więc okno - cudne, cudne i jeszcze raz cudne!!! W naszym starym domu takich nie ma, ale bardzo marzę, że kiedyś zrobię - takie wielkie, tarasowe, olbrzymie, takie, że cały pokój będzie zalany światłem... Po prostu zachwycające to Twoje okno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.02.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witajcie wszyscy razem i każdy z osobna Neferko Ty red bula pijesz czy coś innego bo normalnie nie nadążam Pięknie się zapowiada Czy masz jakiś termin przeprowadzki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.02.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Neferku uważaj z cewnikiem mojemu tacie jak nie wyjęli do 2 mies to .... do dziś nosi bo ukł. moczowy przestał samodzielnie wydalać mocz i już do końca życia w cewniku... \ Dzięki Sylvik, przypilnuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.02.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 o rety! Nefer do Ciebie trzeba zaglądać na bieżąco, przez kilka dni nie zaglądałam i przez chwile myslalam ze trafilam do innego dziennika niesamowicie idziesz do przodu co Ty tym budowlańcom podajesz ? Właściwie nic Nawet na nich nie krzyczę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.02.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Niech się mury pną do góry A mi się podoba ten świerk przy tarasie . Fajnie że w takim miejscu został To wyrosło z choinki Bożonarodzeniowej Teściów. I będę mieli piękny widok ze swojego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.02.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Okno w salonie jak marzenie!!! Jestem gorącą zwolenniczką wielkich okien (widać to na przykładzie naszego domku dla gości i jadalni), więc okno - cudne, cudne i jeszcze raz cudne!!! W naszym starym domu takich nie ma, ale bardzo marzę, że kiedyś zrobię - takie wielkie, tarasowe, olbrzymie, takie, że cały pokój będzie zalany światłem... Po prostu zachwycające to Twoje okno!!! Dzieki Depesiu. Przyznam szczerze, że dopiero jak zobaczyłam je na żywo to do mnie dotarły te gabaryty - w końcu to szerokość 3 m. ALe jakoś trudno było sobie wyobrazić... A teraz jest bycze :) Zobaczymy jak się mieszka z czymś takim Wolałabym co prawda mieć widok na morze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.02.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witajcie wszyscy razem i każdy z osobna Neferko Ty red bula pijesz czy coś innego bo normalnie nie nadążam Pięknie się zapowiada Czy masz jakiś termin przeprowadzki???? Terminu brak Przybliżony - pewnie przyszłe wakacje, ale nie pali się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.02.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Nefer, to faktycznie masz teraz "zagwozdke" Podobno dobrym ludziom z nieba spadają.... Coś wymyślisz, albo termin przesuń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.02.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Należy tylko zachowac spokój :) Kredyt dostanę ( banki kochają takich jak ja :) więc muszę się tylko nakombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Wierzę, wierzę A szlaufu nie potrzeba - wymyślili ściągaczki teleskopowe Jak Teść się czuje??? A na połać dachową też sięgną ? :) Bo ja potrzebuję taką z 30 stopniowym przygięciem :) Na połaciach nie sprawdzałam, aż mi wstyd normalnie Może uda mi się to niedopatrzenie jakoś nadrobić Życzenia zdrowia dla Teścia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.02.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Na połaciach nie sprawdzałam, aż mi wstyd normalnie Może uda mi się to niedopatrzenie jakoś nadrobić Życzenia zdrowia dla Teścia!! Eeeeetam jeszcze nie ma połaci, to nie widać :) A dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.03.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Dasz radę z kasą. Kasa zawsze się znajdzie Jeśli Cię to pocieszy to zaczynając budowe miałam mieć 150000 Ale... nie miałam Dopiero w sierpniu pojawiły się te pieniądze co to miały być w kwietniu Jakoś to ciagneliśmy. Ale każdy etap to była niewiadoma, kiedy wreszcie będzie ta kasa. Jak się pojawiła to tak szybko się wydała ze nie zdążyłam się nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.03.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ja wezmę tyle, żeby się nie przejmować :) Trumna nie ma kieszeni - a w końcu raz się żyje, nie ? :) Ciekawe jak będe kozaczyć na końcu wykończeniówki Mój bank dopuszcza powiększenie kredytu o 25 % na dowolny cel - Alleluja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.03.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 sprawdż privawysłalam ci pewne info a po za tym to dom ci rośnie jak na drożf=dzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.03.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 sprawdż privawysłalam ci pewne info a po za tym to dom ci rośnie jak na drożf=dzach Dzięki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.03.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Hej Nefer Za Twoja budowe! Niech wszystko uklada sie gladko i wg planu No i nerw nie za duzo bo to tylo siwe wlosy i wrzody na zoladku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts