Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ehhh... wnętrza to juz rozplanowane - włączając każde krzesło.

Faktem jest, że moi znajomi miewają mieszkania wielkośći mojego salonu :oops: A moje obecne 51 metrów to salon + kuchnia - czego ja się kurde czepiam ?????

Chyba włożę łeb pod zimną wodę , bo bluźnię :oops:

nie bluźnisz ja tez mam salon z kuchnią i hallem większy od mieszkania... taki standard mieszkań... :evil:

jak Teść?

Dzięki :):) Ale jakoś tak sobie pomyśłam, że to wstyd wybrzydzać...

Teść zaraz sie pojawi w dzinniku. Generalnie jutro karetką wraca do domu (karetką, bo z cewnikiem - jakieś nowe zwyczeja czy co ? Jeszcze z tego mam się doktoryzować ?)

Neferku uważaj z cewnikiem mojemu tacie jak nie wyjęli do 2 mies to .... do dziś nosi bo ukł. moczowy przestał samodzielnie wydalać mocz i już do końca życia w cewniku... :-?

Okno w salonie jak marzenie!!!

Jestem gorącą zwolenniczką wielkich okien (widać to na przykładzie naszego domku dla gości i jadalni), więc okno - cudne, cudne i jeszcze raz cudne!!!

W naszym starym domu takich nie ma, ale bardzo marzę, że kiedyś zrobię - takie wielkie, tarasowe, olbrzymie, takie, że cały pokój będzie zalany światłem... :p

Po prostu zachwycające to Twoje okno!!! :D :D :D

o rety! :o

Nefer do Ciebie trzeba zaglądać na bieżąco, przez kilka dni nie zaglądałam i przez chwile myslalam ze trafilam do innego dziennika :roll:

niesamowicie idziesz do przodu

co Ty tym budowlańcom podajesz ? 8) :lol:

Właściwie nic :) Nawet na nich nie krzyczę :):)

Okno w salonie jak marzenie!!!

Jestem gorącą zwolenniczką wielkich okien (widać to na przykładzie naszego domku dla gości i jadalni), więc okno - cudne, cudne i jeszcze raz cudne!!!

W naszym starym domu takich nie ma, ale bardzo marzę, że kiedyś zrobię - takie wielkie, tarasowe, olbrzymie, takie, że cały pokój będzie zalany światłem... :p

Po prostu zachwycające to Twoje okno!!! :D :D :D

Dzieki Depesiu. Przyznam szczerze, że dopiero jak zobaczyłam je na żywo to do mnie dotarły te gabaryty - w końcu to szerokość 3 m. ALe jakoś trudno było sobie wyobrazić... A teraz jest bycze :):) Zobaczymy jak się mieszka z czymś takim :) Wolałabym co prawda mieć widok na morze :):)

Witajcie wszyscy razem i każdy z osobna :lol:

Neferko Ty red bula pijesz czy coś innego bo normalnie nie nadążam :roll:

Pięknie się zapowiada :lol: :lol:

Czy masz jakiś termin przeprowadzki???? :D

:) Terminu brak :) Przybliżony - pewnie przyszłe wakacje, ale nie pali się :)

Wierzę, wierzę :D A szlaufu nie potrzeba - wymyślili ściągaczki teleskopowe :D

Jak Teść się czuje???

A na połać dachową też sięgną ? :):) Bo ja potrzebuję taką z 30 stopniowym przygięciem :):)

Na połaciach nie sprawdzałam, aż mi wstyd normalnie :oops:

Może uda mi się to niedopatrzenie jakoś nadrobić :roll:

Życzenia zdrowia dla Teścia!!

Na połaciach nie sprawdzałam, aż mi wstyd normalnie :oops:

Może uda mi się to niedopatrzenie jakoś nadrobić :roll:

Życzenia zdrowia dla Teścia!!

Eeeeetam jeszcze nie ma połaci, to nie widać :):)

A dziękuję za życzenia :)

Dasz radę z kasą. Kasa zawsze się znajdzie :wink: Jeśli Cię to pocieszy to zaczynając budowe miałam mieć 150000 Ale... nie miałam :lol: Dopiero w sierpniu pojawiły się te pieniądze co to miały być w kwietniu :lol: Jakoś to ciagneliśmy. Ale każdy etap to była niewiadoma, kiedy wreszcie będzie ta kasa. Jak się pojawiła to tak szybko się wydała ze nie zdążyłam się nacieszyć :( :wink:

Ja wezmę tyle, żeby się nie przejmować :):) Trumna nie ma kieszeni - a w końcu raz się żyje, nie ? :):)

Ciekawe jak będe kozaczyć na końcu wykończeniówki :) Mój bank dopuszcza powiększenie kredytu o 25 % na dowolny cel - Alleluja !