Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

ja tez się witam i na bartycką zmykam. Nefcia a Ty masz jeszcze 5 stron do pierwszego ostrzezenia. To ladna liczba na przeprowadzke wszakze 365 jak dni w roku.

Jessooooo to ja nie wiedziałam, że mam dedline za kilka stron ...może skasować te komenty , co ? :):) :wink:

oj Nefcia widzę że Ci się instynkt samozachowawczy wyłączył :lol: :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja tez się witam i na bartycką zmykam. Nefcia a Ty masz jeszcze 5 stron do pierwszego ostrzezenia. To ladna liczba na przeprowadzke wszakze 365 jak dni w roku.

Jessooooo to ja nie wiedziałam, że mam dedline za kilka stron ...może skasować te komenty , co ? :):) :wink:

oj Nefcia widzę że Ci się instynkt samozachowawczy wyłączył :lol: :lol: :lol: :lol:

A może właczył właśnie :):) Nooooooooooodooooooobra żartowałam :)

Maylandzik - ja się pieprznęłam - u mnie max. 180. Jola mi na razie wysuje to się okaże ile wyszło. Tak to jest jak sie do 100 nie umie liczyć.

A wczoraj mi Semmelrock katalog przeysłał z cenami.

No i chyba stanie na tym jesiennym liściu :) Że już nie wspomnę o podkładach kolejowych, w których się chyba zakochałam i sobie muszę gdzieś je w ogródku zrobić. Sztuka - 40 pln :o . Trudno. Będzie chodniczek w trawie :) NIepozorny :)

Kostka :

http://www.semmelrock.pl/uploads/tx_jwacwproducts/gallery/gi2006pls061b.jpg

No i pogmerałam w ekspresach do kawy. I wyszło , że Jura...

http://www.michellocaffe.pl/zdjecia/Jura_Ena_5_d.jpg

Nawet cenowo w normie :)