Nefer 26.09.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Taka crema pyszna wychodzi na kawce. I jednym palcem sie obsluguje. Fajna jest ta technologia. Wsypujesz ziarenka- sam sobie mieli - potem przepuszcza przez nie wrzątek pod ciśnieniem. Można go odkamieniać jedną talbleką, ma termos na mleko - no kosmiczny jest. I rzeczywiście - wszystko jednym paluszkiem Już nawet wiem, gdzie go postawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 to już wiadomo gdzie dobrą kawę będzie można dostać Mam nadzieję, że już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 no pewnie Nefcia w końcu zostały Ci 4 strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Nefcia wyslalam Ci priva, dostalas? Fona do Kamyka potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 ju momento ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Grazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Grazie. Re-grazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Grazie. Re-grazie A gdzie podziewa sie "oj"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 A któż to wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 A któż to wie ? Widzialam go niedawno, ale sie nawet nie odezwal. Juz ja mu pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 A któż to wie ? Widzialam go niedawno, ale sie nawet nie odezwal. Juz ja mu pokaze. Podobno ma być w przyszły łik w Łorsoł ... Widzieliśmy się jakoś w czwartek chyba, ale w locie, więc nawet nie bardzo było czas pogadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 A któż to wie ? Widzialam go niedawno, ale sie nawet nie odezwal. Juz ja mu pokaze. Podobno ma być w przyszły łik w Łorsoł ... Widzieliśmy się jakoś w czwartek chyba, ale w locie, więc nawet nie bardzo było czas pogadać.... Niech mi sprobuje nie przyjechac nach Krakau... Specjalnie wyciskarke dla niego do mieszkania przywiozlam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.09.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Nefciu zauważyłam, że chcesz kupić identycznąpłytę indukcyjną Teki, którą ja kupiłam w ubiegłym tygodniu przeszuklałam wszystko i najtaniej i najpewniej było tutaj: http://www.allegro.pl/item744331283_plyta_ir_641_teka_od_reki.html po dwóch dniach miałam płytę!!! a zmywarkę (jeśli to Bosch SMV 59T00EU) to też z allego było najpewniej i w fajnej cenie: http://www.allegro.pl/item745968024_bosch_smv_59t00_eu_smv59t00_eu_wysylka_24h.html szybka dostawa i przemiły kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.09.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ciężko było znaleźć wszystko w jednym sklepie w fajnej cenie a po negocjacjach w tych innych schodzili mi z kosztów dostawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Dzięki Justynko Zobaczę jaką dostnę propozycję "hurtową" a jak nie będzie mnie zadowalać to przeniose się na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 A któż to wie ? Widzialam go niedawno, ale sie nawet nie odezwal. Juz ja mu pokaze. Podobno ma być w przyszły łik w Łorsoł ... Widzieliśmy się jakoś w czwartek chyba, ale w locie, więc nawet nie bardzo było czas pogadać.... Niech mi sprobuje nie przyjechac nach Krakau... Specjalnie wyciskarke dla niego do mieszkania przywiozlam. A grejfruty już też kupiłas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 A któż to wie ? Widzialam go niedawno, ale sie nawet nie odezwal. Juz ja mu pokaze. Podobno ma być w przyszły łik w Łorsoł ... Widzieliśmy się jakoś w czwartek chyba, ale w locie, więc nawet nie bardzo było czas pogadać.... Niech mi sprobuje nie przyjechac nach Krakau... Specjalnie wyciskarke dla niego do mieszkania przywiozlam. A grejfruty już też kupiłas ? Jeszcze nie, swieze musza byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.09.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Dzięki Justynko Zobaczę jaką dostnę propozycję "hurtową" a jak nie będzie mnie zadowalać to przeniose się na Allegro ja też najpierw wysyłałam zapytania do sklepów internetowych i zawsze coś było droższe albo czegoś nie mieli może akurat będziesz miała szczęście i zaopatrzysz się kompleksowo w jednym miejscu czego życzę Tobie - oszczędza się czas i nerwy. Ja przez dwa tygodnie zamawiałm wszystko ... każdy sprzęt praktycznie gdzie indziej ale zaoszczędziłam sporo kasy i zawsze utargowałam koszty przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Ja jakoś miałam troche szczęścia. W białym montażu, armaturze, wannach itp i tego typu rzeczach przez dłuższy czas kupowałam w jednym sklepie, ktory był bardzo korzystny cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 dobry wieczór Nefcia o już sprzęty kupujesz ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts