anjamen 27.09.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Nef przyjedz na kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 dobry wieczór Nefcia o już sprzęty kupujesz ale fajnie Sprzęty, kuchnie teściowej... ehh życie jest okrutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Nef przyjedz na kawke Aneczku, na taką kawkę, w takim towarzystwie - zawsze. Ale muszę się trochę ogarnąć :) Wczoraj czekając na walkę Witalija zrobiłam listę spraw do załatwienia tylko z moim M. Załamka. Kupa pierdół. A jeszcze jestem w lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 czółko Nefcia Tez mam jedną mega długą listę rzeczy do zrobienia, choć troszku mi sie odfajkowało ostatnio, to jednak raczej niekonczaca się opowieść jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 czółko Nefcia Tez mam jedną mega długą listę rzeczy do zrobienia, choć troszku mi sie odfajkowało ostatnio, to jednak raczej niekonczaca się opowieść jest Alio :) No wiesz, ale ja taką listę mam od lutego 2008 :) Troche można się znudzić :) Ale już końcówka... mam nadzieję Zresztą jeśli przeżyłam wizytę w Ikei z moją Teściową to juz niewiele mnie poruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.09.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 czółko Nefcia Tez mam jedną mega długą listę rzeczy do zrobienia, choć troszku mi sie odfajkowało ostatnio, to jednak raczej niekonczaca się opowieść jest Alio :) No wiesz, ale ja taką listę mam od lutego 2008 :) Troche można się znudzić :) Ale już końcówka... mam nadzieję Zresztą jeśli przeżyłam wizytę w Ikei z moją Teściową to juz niewiele mnie poruszy Do ikei jezdzi się tylko w tygodniu z oczami choćby na zapałkach. Mozna się wtedy skupic. O, to miałas utrudnione zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Cięzko się ciąga kotwicę W tłumie czy bez :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.09.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Cięzko się ciąga kotwicę W tłumie czy bez :) nie no w tłumie troche gorzej, bo sie jakaś ofiara dodatkowo moze w sznurze od kotwicy zaplątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Cięzko się ciąga kotwicę W tłumie czy bez :) nie no w tłumie troche gorzej, bo sie jakaś ofiara dodatkowo moze w sznurze od kotwicy zaplątać KOtwica jest na grubym łańcuchu :) Tragedia - ale dałam radę, choć mokra byłam - jak nie przymierzając - mysz :) Ale za to kupiłam synowi prezent na 18-tkę - pluszowego jeżyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.09.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Cięzko się ciąga kotwicę W tłumie czy bez :) nie no w tłumie troche gorzej, bo sie jakaś ofiara dodatkowo moze w sznurze od kotwicy zaplątać KOtwica jest na grubym łańcuchu :) Tragedia - ale dałam radę, choć mokra byłam - jak nie przymierzając - mysz :) Ale za to kupiłam synowi prezent na 18-tkę - pluszowego jeżyka znaczy tego karnego jeżyka Nefciu? I jak to twój synalek juz 18 bedzie miał? juz teraz? To moze i ten karny jeżyk się teraz przyda fucktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 On jest bezkarny - taki fajny pluszak :) I ten jeżyk ma przyszytego do łaplki małego jeżyka :) A mój syn (Jeżyk) kończy 18 lat 3 października. Straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.09.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 On jest bezkarny - taki fajny pluszak :) I ten jeżyk ma przyszytego do łaplki małego jeżyka :) A mój syn (Jeżyk) kończy 18 lat 3 października. Straszne No jasne to straszne, tylko co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 że on sie tak szybko zestarzał, a ja wiecznie młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.09.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 To naprawdę straszne....Boże, jak te dzieci się szybko starzeją, nie nefcia? Chyba im trzeba współczuć, albo co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 To naprawdę straszne.... Boże, jak te dzieci się szybko starzeją, nie nefcia? Chyba im trzeba współczuć, albo co... Aleeee wiedziały Barranki co napiszę, bo wysłalismy razem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.09.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Bo jak patrzę na moją prawie czternastkę, to mam wlaśnie takie odczucia... Wiesz, my tu robimy trochę za "ludzi z doświadczeniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Co mnie niepokoi to brak syndromu pustoszejącego gniazda Wręcz powiedziałabym : a won !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Cieszę się, że dożyły do tego wieku. Co wcale nie jest takie oczywiste w moim towarzystwie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.09.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 syndrom może być, jak już sobie pójdą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.09.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 no i dobrze, ja sie zdziwilam ze nie zalewałam sie łzami po odstawieniu Majeczki do przedszkola.Nie wiem co bedzie za pare lat jak zacznie kupować staniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 syndrom może być, jak już sobie pójdą... ooooo kurde .... może nieeee .... a już miałam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts