Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nef przyjedz na kawke :wink:

Aneczku, na taką kawkę, w takim towarzystwie - zawsze.

Ale muszę się trochę ogarnąć :):)

Wczoraj czekając na walkę Witalija zrobiłam listę spraw do załatwienia tylko z moim M. Załamka. Kupa pierdół. A jeszcze jestem w lesie...

czółko Nefcia

Tez mam jedną mega długą listę rzeczy do zrobienia, choć troszku mi sie odfajkowało ostatnio, to jednak raczej niekonczaca się opowieść jest :roll:

Alio :):) No wiesz, ale ja taką listę mam od lutego 2008 :):) Troche można się znudzić :):) Ale już końcówka... mam nadzieję :)

Zresztą jeśli przeżyłam wizytę w Ikei z moją Teściową to juz niewiele mnie poruszy :) :wink:

czółko Nefcia

Tez mam jedną mega długą listę rzeczy do zrobienia, choć troszku mi sie odfajkowało ostatnio, to jednak raczej niekonczaca się opowieść jest :roll:

Alio :):) No wiesz, ale ja taką listę mam od lutego 2008 :):) Troche można się znudzić :):) Ale już końcówka... mam nadzieję :)

Zresztą jeśli przeżyłam wizytę w Ikei z moją Teściową to juz niewiele mnie poruszy :) :wink:

Do ikei jezdzi się tylko w tygodniu z oczami choćby na zapałkach. Mozna się wtedy skupic. O, to miałas utrudnione zadanie

Cięzko się ciąga kotwicę :) W tłumie czy bez :):)

nie no w tłumie troche gorzej, bo sie jakaś ofiara dodatkowo moze w sznurze od kotwicy zaplątać

KOtwica jest na grubym łańcuchu :):) Tragedia - ale dałam radę, choć mokra byłam - jak nie przymierzając - mysz :):)

Ale za to kupiłam synowi prezent na 18-tkę - pluszowego jeżyka :)

Cięzko się ciąga kotwicę :) W tłumie czy bez :):)

nie no w tłumie troche gorzej, bo sie jakaś ofiara dodatkowo moze w sznurze od kotwicy zaplątać

KOtwica jest na grubym łańcuchu :):) Tragedia - ale dałam radę, choć mokra byłam - jak nie przymierzając - mysz :):)

Ale za to kupiłam synowi prezent na 18-tkę - pluszowego jeżyka :)

znaczy tego karnego jeżyka Nefciu? I jak to twój synalek juz 18 bedzie miał? juz teraz? :o To moze i ten karny jeżyk się teraz przyda fucktycznie