barranki2 27.09.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 no i dobrze, ja sie zdziwilam ze nie zalewałam sie łzami po odstawieniu Majeczki do przedszkola.Nie wiem co bedzie za pare lat jak zacznie kupować staniki Nic. To się po prostu dzieje... poza tym dzieci mamy nowoczesne dziś że aż hoho. "tato, możemy skoczyć do sklepu po podpaski?". Kiedyś nie do pomyślenia... (bo i zpodpaskami był większy kłopot ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.09.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 no i dobrze, ja sie zdziwilam ze nie zalewałam sie łzami po odstawieniu Majeczki do przedszkola.Nie wiem co bedzie za pare lat jak zacznie kupować staniki Nic. To się po prostu dzieje... poza tym dzieci mamy nowoczesne dziś że aż hoho. "tato, możemy skoczyć do sklepu po podpaski?". Kiedyś nie do pomyślenia... (bo i zpodpaskami był większy kłopot ) aha. Snaczy ja sama do apteki chodzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.09.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 No wlaśnie... Bo to się jeszcze wiązało z wyprawą do apteki... Wszystko sie zmienia, nawet apteki już nie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Zmienia się, ale na szczęście na lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 28.09.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Nefer z widziałas kostkę Libeta? Ja ją chyba jednak wolę od Semmelrocka. Jak będziesz gdzies w kostkach, albo np. na Bartyckiej to weź sobie katalog. Są super. I sporo mają kolorów w tonacji jakiej pokazałaś. A tu link: http://www.libet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.09.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 potwierdzam. libet fajne kostki ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.09.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 potwierdzam. libet fajne kostki ma ja mam kostkę libeta kostka jest fajna... robota?... ciiiii to developery robiły a co do jeżyka... Mój Maciej takiego ma... cały poprzedni rok na zmianę z lumpkiem chodził z nim do przedszkola.... mama-jeżyk dodawała mu pewności siebie i odwagi, bo tam jest mama jeżyk z małym jeżykiem. Ale małego jeża MAciej dał Bartusiowi bo on z grupy jeżyków jest... więc też mu pasowało. witanko z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Nefer z widziałas kostkę Libeta? Ja ją chyba jednak wolę od Semmelrocka. Jak będziesz gdzies w kostkach, albo np. na Bartyckiej to weź sobie katalog. Są super. I sporo mają kolorów w tonacji jakiej pokazałaś. A tu link: http://www.libet.pl Katalog leży mi na biurku :) Dzieki Jeszcze nie wybrałam producenta - ale rozglądam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 a co do jeżyka... Mój Maciej takiego ma... cały poprzedni rok na zmianę z lumpkiem chodził z nim do przedszkola.... mama-jeżyk dodawała mu pewności siebie i odwagi, bo tam jest mama jeżyk z małym jeżykiem. Ale małego jeża MAciej dał Bartusiowi bo on z grupy jeżyków jest... więc też mu pasowało. witanko z rana Dobry jeżyk nie jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.09.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Jest wręcz znakomity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Nie do nadrobienia 8 stron , ale w dzienniczku dzieje się! dzieje! A ta kuchnia to Twoja czy Teściowej, bo kolory jakby Twoje, ale ustawienie coś mi się nie zgadza . Buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 28.09.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Cześć Nefer, dawno mnie tu nie było, Łukasz już zdążył zrobić mi całą instalację el. Fajnie, że udało Ci się w końcu z tym kredytem, mnie to zdaje się dopiero czeka, wykończeniówka idzie i w baku włączył się wir. Fajny ten sprzęt samsunga - też taki wybrałem powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 dobry wieczór Nefcia faktycznie mistrzynią jesteś Ty młoda kbieta jesteś tylko dzieci stare masz a fajne ksotki robią też niedaleko mnie http://bruk.drewbet.pl/index.php?go=kostka-brukowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Nie do nadrobienia 8 stron , ale w dzienniczku dzieje się! dzieje! A ta kuchnia to Twoja czy Teściowej, bo kolory jakby Twoje, ale ustawienie coś mi się nie zgadza . Buziaki zostawiam. Aaaaaaaaaaaa witaj Dawno Nie Widziana Lady :) Teściowej Ale też poszła w czerwień Genetyka czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Cześć Nefer, dawno mnie tu nie było, Łukasz już zdążył zrobić mi całą instalację el. Fajnie, że udało Ci się w końcu z tym kredytem, mnie to zdaje się dopiero czeka, wykończeniówka idzie i w baku włączył się wir. Fajny ten sprzęt samsunga - też taki wybrałem powodzenia Czeee Przmoch Łukasz fajny chłopak NIebawem u mnie też będzie miał znowu co robić Oj tak - lej się włącza jak cholera. Czyli Samsung to dobry wybór I również powodzenia Dawaj znać co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 dobry wieczór Nefcia faktycznie mistrzynią jesteś Ty młoda kbieta jesteś tylko dzieci stare masz a fajne ksotki robią też niedaleko mnie http://bruk.drewbet.pl/index.php?go=kostka-brukowa O dzieki Wusia - zaraz zajrzę co tam mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 wystawka na żywo bardzo kusząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 WUSIA :) Ta jest bosssssssssssssska : http://bruk.drewbet.pl/oferta/kostka-brukowa/kostka_big17.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.09.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 nio piękna ja zawsze co koło wystawki przejeżdżam to łebek sobie ukręcam popatrzeć a oni po całej Polsce sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.09.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 nio piękna ja zawsze co koło wystawki przejeżdżam to łebek sobie ukręcam popatrzeć a oni po całej Polsce sprzedają No i sie chyba zakochałam, wiesz ? Ona jest taka duża i na podjazd się nadaje i w ogóle pięknista jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts