Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

no i dobrze, ja sie zdziwilam ze nie zalewałam sie łzami po odstawieniu Majeczki do przedszkola.Nie wiem co bedzie za pare lat jak zacznie kupować staniki

Nic. To się po prostu dzieje...

poza tym dzieci mamy nowoczesne dziś że aż hoho. "tato, możemy skoczyć do sklepu po podpaski?".

Kiedyś nie do pomyślenia... (bo i zpodpaskami był większy kłopot :wink: )

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no i dobrze, ja sie zdziwilam ze nie zalewałam sie łzami po odstawieniu Majeczki do przedszkola.Nie wiem co bedzie za pare lat jak zacznie kupować staniki

Nic. To się po prostu dzieje...

poza tym dzieci mamy nowoczesne dziś że aż hoho. "tato, możemy skoczyć do sklepu po podpaski?".

Kiedyś nie do pomyślenia... (bo i zpodpaskami był większy kłopot :wink: )

aha. Snaczy ja sama do apteki chodzilam

Nefer z widziałas kostkę Libeta? Ja ją chyba jednak wolę od Semmelrocka. Jak będziesz gdzies w kostkach, albo np. na Bartyckiej to weź sobie katalog. Są super. I sporo mają kolorów w tonacji jakiej pokazałaś.

A tu link: http://www.libet.pl

potwierdzam. libet fajne kostki ma

ja mam kostkę libeta :) kostka jest fajna... robota?... ciiiii to developery robiły :x

a co do jeżyka...

Mój Maciej takiego ma... cały poprzedni rok na zmianę z lumpkiem chodził z nim do przedszkola.... mama-jeżyk dodawała mu pewności siebie i odwagi, bo tam jest mama jeżyk z małym jeżykiem. Ale małego jeża MAciej dał Bartusiowi bo on z grupy jeżyków jest... więc też mu pasowało.

witanko z rana :)

Nefer z widziałas kostkę Libeta? Ja ją chyba jednak wolę od Semmelrocka. Jak będziesz gdzies w kostkach, albo np. na Bartyckiej to weź sobie katalog. Są super. I sporo mają kolorów w tonacji jakiej pokazałaś.

A tu link: http://www.libet.pl

Katalog leży mi na biurku :):) Dzieki :)

Jeszcze nie wybrałam producenta - ale rozglądam się :)

a co do jeżyka...

Mój Maciej takiego ma... cały poprzedni rok na zmianę z lumpkiem chodził z nim do przedszkola.... mama-jeżyk dodawała mu pewności siebie i odwagi, bo tam jest mama jeżyk z małym jeżykiem. Ale małego jeża MAciej dał Bartusiowi bo on z grupy jeżyków jest... więc też mu pasowało.

witanko z rana :)

Dobry jeżyk nie jest zły :)

Cześć Nefer, dawno mnie tu nie było, Łukasz już zdążył zrobić mi całą instalację el. Fajnie, że udało Ci się w końcu z tym kredytem, mnie to zdaje się dopiero czeka, wykończeniówka idzie i w baku włączył się wir.

Fajny ten sprzęt samsunga - też taki wybrałem :lol:

powodzenia

Nie do nadrobienia 8 stron :-? , ale w dzienniczku dzieje się! dzieje! :D A ta kuchnia to Twoja czy Teściowej, bo kolory jakby Twoje, ale ustawienie coś mi się nie zgadza :roll: . Buziaki zostawiam. 8)

Aaaaaaaaaaaa witaj Dawno Nie Widziana Lady :):):)

Teściowej :) Ale też poszła w czerwień :) Genetyka czy jak ? :wink:

Cześć Nefer, dawno mnie tu nie było, Łukasz już zdążył zrobić mi całą instalację el. Fajnie, że udało Ci się w końcu z tym kredytem, mnie to zdaje się dopiero czeka, wykończeniówka idzie i w baku włączył się wir.

Fajny ten sprzęt samsunga - też taki wybrałem :lol:

powodzenia

Czeee Przmoch :)

Łukasz fajny chłopak :) NIebawem u mnie też będzie miał znowu co robić :)

Oj tak - lej się włącza jak cholera.

Czyli Samsung to dobry wybór :) :wink:

I również powodzenia :) Dawaj znać co u Ciebie :)

dobry wieczór

Nefcia faktycznie mistrzynią jesteś :lol: Ty młoda kbieta jesteś tylko dzieci stare masz :lol: :lol: :lol: a fajne ksotki robią też niedaleko mnie http://bruk.drewbet.pl/index.php?go=kostka-brukowa

O dzieki Wusia - zaraz zajrzę co tam mają :)

nio piękna ja zawsze co koło wystawki przejeżdżam to łebek sobie ukręcam popatrzeć :D a oni po całej Polsce sprzedają :D

No i sie chyba zakochałam, wiesz ? Ona jest taka duża i na podjazd się nadaje i w ogóle pięknista jest :)