efilo 02.10.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 mi nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Moze masz cos z java... Albo Ci zablokowali dostep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Przylazlam tylko powiedziec, ze od samego sluchania Cie dzis, czuje sie madrzejsza. Udanego dnia jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Nefcia o co cho z tym zablokowaniem nitu dostępu do FM? Kuźwa, nie można Was zostawić na jeden dzień. Właśnie otworzyłam kompa - a tu dym......... łojesooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Nefcia no my jak dzieci bez matki jak Cię nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Przylazlam tylko powiedziec, ze od samego sluchania Cie dzis, czuje sie madrzejsza. Udanego dnia jutro! Dzięki Zelju :) Tort dowieziony, połowy chleba już nie ma :) Dziekuję Ci jeszcze raz serdecznie. WYpijemy za Wasze zdorowie jutro, a o książce pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 O, to, to za zdrowie. A Wam, na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bardzobardzo 02.10.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witaj Nefer , szukam malarzy , nie miałam czasu czytać jeszcze co u Ciebie się dzieje . Myślę, że jak glazurnika miałyśmy tego samego to i malarze będą równie sprawdzeni. Polecisz swoich?Kiedy przeprowadzka? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witaj Nefer , szukam malarzy , nie miałam czasu czytać jeszcze co u Ciebie się dzieje . Myślę, że jak glazurnika miałyśmy tego samego to i malarze będą równie sprawdzeni. Polecisz swoich?Kiedy przeprowadzka? Pozdrawiam. Cze Bardzobardzo :) Jeszcze decyzja nie zapadła co do malarzy. Mam już dwa typy na tapecie. Oczywiście dam znać Teraz czekam na podłogę i schody - czyli drewno w dużej ilości - ( w międzyczasie mam nadzieję poruszyć troche elektryki ) potem malowanie , potem kuchnia i drzwi i balustrady. A potem to już Boże Narodzenie. Nie wiem czy zdążę sie w pełni przeprowadzić, ale Wigili już w chałupce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Nefcia no my jak dzieci bez matki jak Cię nie ma Wusieńka - widzisz jakoś tak wyjątkowo większośc dnia za kólkiem. Ale widzę , że się nie da :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Cze Nefcia, przekaz najlepsze zyczenia dziecku jutro ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Cze Nefcia, przekaz najlepsze zyczenia dziecku jutro ode mnie. Dzięki serdeczne Małgoś :) A Wy bawcie się szampańsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.10.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Cze Nefcia, przekaz najlepsze zyczenia dziecku jutro ode mnie. Dzięki serdeczne Małgoś :) A Wy bawcie się szampańsko Rano Redakcja prawie rozwalila nam party banem i jakis sukinkot trujac Lunke Wioli... Juz myslalam, ze sama z tymi chipsami zostane... Szkoda, ze Cie nie bedzie, aleeeeee skrecamy poprawiny dla tych, co ich nie bedzie, a bardzo by chcieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Piszę się na poprawiny ewidemą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.10.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Najlepsze życzenia dla Młodego na nowej drodze życia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.10.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 sto lat sto lat dla Jeża Jerzyka i dla mamci też, bo to i jej święto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Dolaczam do kolejki. Wszystkiego dobrego dla syna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.10.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 I ode mnie najlepsiejsze osiemnastkowe STOOOOOOO LAAAAAAAAAAAAAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.10.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 dobry wieczór i ode mnie słońca i samych prostych równych dróg do końca życia Małgoś ja też się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2009 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA W IMIENIU MOJEGO SYNA :) To ważny dzień w życiu człowieka (i mamy też ) Fajne mam dzieci , pomimo ich czasem gupich pomysłów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts