Nefer 01.03.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Dzięki Amberku Na mnie stres działa motywująco - na szczęście Ale za dużo nerw to tez niedobrze - co racja to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.03.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 sprawdż privawysłalam ci pewne info a po za tym to dom ci rośnie jak na drożf=dzach Dzięki Kochana A proszęł bardzo do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Nefer, jesteś teraz na takim etapie budowania, na którym najwięcej się dzieje, zmienia w krótkim czasie. Mury rosną, z każdym dniem widać więcej. A okno w salonie absolutnie odjazdowe, takie jak lubię, ale Ty o tym wiesz Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.03.2008 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Jutro się chyba przejadę , bo pewnie chłopaki już dach kłada :) Nie, no żart W piątek idzie lanie stropu dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 02.03.2008 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Właśnie zaczęłam śledzić Twój dziennik. Jestem pełna podziwu Myślę więc, że moje kłopoty też się niedługo skończą. Będę tu często zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Nefercia, przez Ciebie oplułam monitor!!! Rozmowa w banku wspaniała! Oj, dziewczyno, ileż Ty radości życia i siły przebicia masz! Ja Ciebie po prostu love, no! Czekam na dalszą relację o panu Nordea. Pozdrowienia dla Teścia!!! A że Zeljka świetna dziewczyna to wiedziałam, a co. Stefka jestem bardzo ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 To ja się przywitam! Dzień dobry I dodam jeszcze, że bardzo przydałoby mi się takie zwizualizowanie postawy "uwaga! kient się wkur.wia"!!!! Bardzo!!! W tej chwili tylko sobie tę postawę wyobrażam!! A nie chcę w przyszłości popełnić błedu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Tak wygląda klient w.kurwiony : http://static1.goldenline.pl/group_logo/005/group_13941_860fa9_huge.jpg Postawa o której piszesz jest krok przed. Cofasz się ( np.opierasz się siedząc) i zakladasz ręce na piersi w geście zakknięcia. Generalnie masz sie "wycofać". Zanim się wku.rwisz jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Właśnie zaczęłam śledzić Twój dziennik. Jestem pełna podziwu Myślę więc, że moje kłopoty też się niedługo skończą. Będę tu często zaglądać Właśnie czytałam, że masz kłopoty. ALe dziewczyno - nie poddawaj się !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Nefercia, przez Ciebie oplułam monitor!!! Rozmowa w banku wspaniała! Oj, dziewczyno, ileż Ty radości życia i siły przebicia masz! Ja Ciebie po prostu love, no! Czekam na dalszą relację o panu Nordea. Pozdrowienia dla Teścia!!! A że Zeljka świetna dziewczyna to wiedziałam, a co. Stefka jestem bardzo ciekawa. Zawsze tak reagowałam na stres, niewygodne, niemiłe sytuacje - dobrym nastrojem :) Jeśli coś mi nie idzie to przynajmniej się pośmieję, nie ? Żebyś Ty mnie widziała u ginekologa - uśmiech od ucha do ucha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.03.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Nefercia, przez Ciebie oplułam monitor!!! Rozmowa w banku wspaniała! Oj, dziewczyno, ileż Ty radości życia i siły przebicia masz! Ja Ciebie po prostu love, no! Czekam na dalszą relację o panu Nordea. Pozdrowienia dla Teścia!!! A że Zeljka świetna dziewczyna to wiedziałam, a co. Stefka jestem bardzo ciekawa. Zawsze tak reagowałam na stres, niewygodne, niemiłe sytuacje - dobrym nastrojem :) Jeśli coś mi nie idzie to przynajmniej się pośmieję, nie ? Żebyś Ty mnie widziała u ginekologa - uśmiech od ucha do ucha :) ja Cię chyba w tej warszawie odwiedzę normalnie no daleko nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ja Cię chyba w tej warszawie odwiedzę normalnie no daleko nie mam :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.03.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Neferciu jesteś niesamowita . Uwielbiam Cię czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.03.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Z Ciebie to chyba naprawdę kosmitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Neferciu jesteś niesamowita . Uwielbiam Cię czytać. Uwielbiam jak mnie czytasz Soniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Z Ciebie to chyba naprawdę kosmitka A nie mówiłam :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Kurna, tempo faktycznie masz kosmiczne. Obejrzeć się człowiek nie zdąży, a Ty już kolejny kawałek masz zbudowany! Fajny lasek sosnowy Ci w domku wyrósł. A ten ginekolog nie umarł ze smiechu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 A ten ginekolog nie umarł ze smiechu? Ostatnio się chyba trochę zagalopowałam , bo oblał sie rumieńcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Dzięki!!!! Wieczorami, przed lustrem będę ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.03.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 To już strop!!! NEfer jeszcze cię zamkną za doping, boję się o ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts