Nefer 05.10.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Moja uprzejmie dziękować (bo mnie szlag trafi na te cholerne psztyczki, oczka i pierdaczki...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Nefcia no ja rozumiem wykończeniówka ale co my biedne sierotki mamy robić a zakupy bardzo ładne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Nefcia no ja rozumiem wykończeniówka ale co my biedne sierotki mamy robić a zakupy bardzo ładne są Ty jeszcze Kochana nic, ale to nic o wykończeniówce nie wiesz. Ale się dowiesz :) A ja dziś wyszłam o 7.45 z domu. Bez śniadania. Wróciłam o 19.30 i rzuciłam się na kanapkę - ale musiałam iść do wanny, bo mi kręgosłup wyszedł był. I musiałam bark rozgrzać w gorącej kąpieli. A dopiero potem rzuciłam się na resztę żarcia :) I jem do tem pory - teraz tort od Żelci Znowu Staram się Was Sierotki nie opuszczać, ale nie zawsze mi się udaje... Dzięki za dobre słowo - nawet nie wiesz jak ja nie znoszę podejmować tych wszystkich decyzji zakupowych..brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no Kochana to ja bez wykończeniówki tylko tym się od Ciebie różniłam że wyszłam do pracy o 6,45 po zjedzeniu kromeczki chlebka i jak wróciłam też mnie więcej o 19,30 to w ramach obiadu zapodałam wszystkim przygrzaną kiełbaskę bo na więcej sił brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Nefer gdzie Cie wcielo? Mialas napisac czy tort sie nadawal. Słoneczko - tort suppppppppppppppeeeerrr - totalnie orzechowy :) Bardzo smaczny, bo nie za słodki. Super. Mój mąż jak nigdy zjadł 2 kawałki. W zasadzie to wszyscy zjedliśmy po 2 kawałki przy pierwszym podejściu (no już się przyznam... ) .. No, to teraz ide spokojniej spac. Dzieki! A swiatelka kupilas, nie z tej ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no Kochana to ja bez wykończeniówki tylko tym się od Ciebie różniłam że wyszłam do pracy o 6,45 po zjedzeniu kromeczki chlebka i jak wróciłam też mnie więcej o 19,30 to w ramach obiadu zapodałam wszystkim przygrzaną kiełbaskę bo na więcej sił brakło Dzielna Dziewczynka :) Ja już po drodze zrobiłam grochóweczkę na żeberkach wędzonych - ozór mi do tyłka uciekł, wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 No, to teraz ide spokojniej spac. Dzieki! A swiatelka kupilas, nie z tej ziemi. Na szczęście bachorki mi trochę tortu zostawiły - bardzo mi dobrze zrobił na koniec takiego dnia :) Odpoczywaj Żeluś A światełka z tej ziemi, z tej - nawet bardzo realnie to odczułam - robiąc przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ty odpoczywaj, superwomen! Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 To ja juz wiecej o swiatelka nie pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 To ja juz wiecej o swiatelka nie pytam. Trochę mi w kość dały, ale jeszcze jestem na nie skazana Więc wal bez oszczędzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 To ja juz wiecej o swiatelka nie pytam. Trochę mi w kość dały, ale jeszcze jestem na nie skazana Więc wal bez oszczędzania Nie pytam, skoro taka cene maja kosmiczna... Bo podobac mi sie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Nefcia teraz to mnie jęzor do tyłka uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.10.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Nefcia ja się tez wypowiadam. Te skoffy to sobie kiedys upatrzyłam na swoje schody. One zdaje się ze wchodzą do zwyłkej puszki prądowej. Tylko nie pamiętam czy sa na 230V, bo takowe potrzebuję.Tyz nabylam dzisiaj troche oświetlenia i jakichs innych bzdetów, ale nie mogę dopaść ładnych halogenów ip65 pod prysznic.Tubki pod kominek tez fajne są, a te barrankowe w platformie sie pojawiły może?A wogóle to pozdrawiam mocno i lece sie przygotowac do jutrzejszej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 To ja juz wiecej o swiatelka nie pytam. Trochę mi w kość dały, ale jeszcze jestem na nie skazana Więc wal bez oszczędzania Nie pytam, skoro taka cene maja kosmiczna... Bo podobac mi sie podobaja. Bez przesady Wybierałam takie, ktore mnie nie zruinują, bo można i po 2k sobie kupić, ale przy tej ilości to bym chyba padła. Dziś wydałam w sumie jakieś 1100 pln na ten cały towar - więc nie jest źle. Będzie bolało przy drobiazgach elektrycznych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Nefcia ja się tez wypowiadam. Te skoffy to sobie kiedys upatrzyłam na swoje schody. One zdaje się ze wchodzą do zwyłkej puszki prądowej. Tylko nie pamiętam czy sa na 230V, bo takowe potrzebuję. Tyz nabylam dzisiaj troche oświetlenia i jakichs innych bzdetów, ale nie mogę dopaść ładnych halogenów ip65 pod prysznic. Tubki pod kominek tez fajne są, a te barrankowe w platformie sie pojawiły może? A wogóle to pozdrawiam mocno i lece sie przygotowac do jutrzejszej budowy NIe musisz mieć puszki pod te Scoffy. One są albo przyklejane (średnie opinie na ten temat) albo wkuwane - ale mają grubośc tynku, więc są płaściutkie (te wkuwane nie kurzą się ). Niestety to jest na 10 V - ale kupujesz zasilacz (nieduży) i jedziesz. Barrankowe tubki są nieco inne. I mam nadzieję, że może Barracnkowi się uda je trafić - póki co brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Nefcia teraz to mnie jęzor do tyłka uciekł Wpadaj :) BO obawiam się, ze kurier rozleje po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 bardziej obawiałabym się że zeżre po drodze Nefcia wybiorę się kiedyś w ten wielki świat Stolycy podziwiać Twoją chałupkę to wtedy będę się domagać tej grochóweczki na żeberku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Eeeeeee coś Ci lepszego ugotuję nie takie beleco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ale Kobieto jakie beleco to pyszności jest a ja prosta dziołcha ze wsi to wiesz na rarytasach mogłabym się nie poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ale Kobieto jakie beleco to pyszności jest a ja prosta dziołcha ze wsi to wiesz na rarytasach mogłabym się nie poznać noooooooooooooo bardzo prosta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts