Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia no ja rozumiem wykończeniówka ale co my biedne sierotki mamy robić :lol: a zakupy bardzo ładne są :D

Ty jeszcze Kochana nic, ale to nic o wykończeniówce nie wiesz. Ale się dowiesz :):):)

A ja dziś wyszłam o 7.45 z domu. Bez śniadania.

Wróciłam o 19.30 i rzuciłam się na kanapkę - ale musiałam iść do wanny, bo mi kręgosłup wyszedł był. I musiałam bark rozgrzać w gorącej kąpieli.

A dopiero potem rzuciłam się na resztę żarcia :):)

I jem do tem pory - teraz tort od Żelci :) Znowu :)

Staram się Was Sierotki nie opuszczać, ale nie zawsze mi się udaje...

Dzięki za dobre słowo - nawet nie wiesz jak ja nie znoszę podejmować tych wszystkich decyzji zakupowych..brrr...

no Kochana to ja bez wykończeniówki tylko tym się od Ciebie różniłam że wyszłam do pracy o 6,45 po zjedzeniu kromeczki chlebka i jak wróciłam też mnie więcej o 19,30 to w ramach obiadu zapodałam wszystkim przygrzaną kiełbaskę :oops: bo na więcej sił brakło :(

Nefer gdzie Cie wcielo? :wink: Mialas napisac czy tort sie nadawal. :D

Słoneczko - tort suppppppppppppppeeeerrr - totalnie orzechowy :):) Bardzo smaczny, bo nie za słodki. Super.

Mój mąż jak nigdy zjadł 2 kawałki.

W zasadzie to wszyscy zjedliśmy po 2 kawałki przy pierwszym podejściu (no już się przyznam... :wink: )

..

No, to teraz ide spokojniej spac. :lol: Dzieki!

A swiatelka kupilas, nie z tej ziemi. :wink:

no Kochana to ja bez wykończeniówki tylko tym się od Ciebie różniłam że wyszłam do pracy o 6,45 po zjedzeniu kromeczki chlebka i jak wróciłam też mnie więcej o 19,30 to w ramach obiadu zapodałam wszystkim przygrzaną kiełbaskę :oops: bo na więcej sił brakło :(

Dzielna Dziewczynka :):)

Ja już po drodze zrobiłam grochóweczkę na żeberkach wędzonych - ozór mi do tyłka uciekł, wiesz ? :)

No, to teraz ide spokojniej spac. :lol: Dzieki!

A swiatelka kupilas, nie z tej ziemi. :wink:

Na szczęście bachorki mi trochę tortu zostawiły - bardzo mi dobrze zrobił na koniec takiego dnia :):)

Odpoczywaj Żeluś :)

A światełka z tej ziemi, z tej - nawet bardzo realnie to odczułam - robiąc przelew :)

Nefcia ja się tez wypowiadam. Te skoffy to sobie kiedys upatrzyłam na swoje schody. One zdaje się ze wchodzą do zwyłkej puszki prądowej. Tylko nie pamiętam czy sa na 230V, bo takowe potrzebuję.

Tyz nabylam dzisiaj troche oświetlenia i jakichs innych bzdetów, ale nie mogę dopaść ładnych halogenów ip65 pod prysznic.

Tubki pod kominek tez fajne są, a te barrankowe w platformie sie pojawiły może?

A wogóle to pozdrawiam mocno i lece sie przygotowac do jutrzejszej budowy

To ja juz wiecej o swiatelka nie pytam. :roll: :lol:

Trochę mi w kość dały, ale jeszcze jestem na nie skazana :) Więc wal bez oszczędzania :)

Nie pytam, skoro taka cene maja kosmiczna... Bo podobac mi sie podobaja. 8)

Bez przesady :) Wybierałam takie, ktore mnie nie zruinują, bo można i po 2k sobie kupić, ale przy tej ilości to bym chyba padła.

Dziś wydałam w sumie jakieś 1100 pln na ten cały towar - więc nie jest źle.

Będzie bolało przy drobiazgach elektrycznych ...

Nefcia ja się tez wypowiadam. Te skoffy to sobie kiedys upatrzyłam na swoje schody. One zdaje się ze wchodzą do zwyłkej puszki prądowej. Tylko nie pamiętam czy sa na 230V, bo takowe potrzebuję.

Tyz nabylam dzisiaj troche oświetlenia i jakichs innych bzdetów, ale nie mogę dopaść ładnych halogenów ip65 pod prysznic.

Tubki pod kominek tez fajne są, a te barrankowe w platformie sie pojawiły może?

A wogóle to pozdrawiam mocno i lece sie przygotowac do jutrzejszej budowy

NIe musisz mieć puszki pod te Scoffy. One są albo przyklejane (średnie opinie na ten temat) albo wkuwane - ale mają grubośc tynku, więc są płaściutkie (te wkuwane nie kurzą się :wink: ).

Niestety to jest na 10 V - ale kupujesz zasilacz (nieduży) i jedziesz.

Barrankowe tubki są nieco inne. I mam nadzieję, że może Barracnkowi się uda je trafić - póki co brak.