Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer


rrmi

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • Nefer

    9730

  • wu

    2385

  • malgos2

    1873

  • ghost34

    1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anja, zrob wigilie skladkowa. :lol: :wink:

 

ochana a jak inaczej :lol: :lol:

 

bede 2 miesiace przed porodem myslisz ze bedzie mi sie chcialo kleic milion uszek i takich tam :lol: :lol: :lol:

 

No jasne, ze nie... :lol: :lol: :lol:

 

Czyli tylko tort bedziesz robic? :wink:

 

tort, kompot z suszu (mniam) barszcz i cos fajnego co sie z wigilia nie kojarzy ale nie wiem jeszcze co :lol: :lol: :lol:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Anja, zrob wigilie skladkowa. :lol: :wink:

 

ochana a jak inaczej :lol: :lol:

 

bede 2 miesiace przed porodem myslisz ze bedzie mi sie chcialo kleic milion uszek i takich tam :lol: :lol: :lol:

 

No jasne, ze nie... :lol: :lol: :lol:

 

Czyli tylko tort bedziesz robic? :wink:

 

tort, kompot z suszu (mniam) barszcz i cos fajnego co sie z wigilia nie kojarzy ale nie wiem jeszcze co :lol: :lol: :lol:

 

Ja od paru lat robie sledzie z jajkami na twardo, szczypiorkiem i orzechami wloskimi. Pychotka. 8) I zero roboty. :lol: :lol: :lol:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Anja, zrob wigilie skladkowa. :lol: :wink:

 

ochana a jak inaczej :lol: :lol:

 

bede 2 miesiace przed porodem myslisz ze bedzie mi sie chcialo kleic milion uszek i takich tam :lol: :lol: :lol:

 

No jasne, ze nie... :lol: :lol: :lol:

 

Czyli tylko tort bedziesz robic? :wink:

 

tort, kompot z suszu (mniam) barszcz i cos fajnego co sie z wigilia nie kojarzy ale nie wiem jeszcze co :lol: :lol: :lol:

 

Ja od paru lat robie sledzie z jajkami na twardo, szczypiorkiem i orzechami wloskimi. Pychotka. 8) I zero roboty. :lol: :lol: :lol:

 

mniam, przepis poprosze :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

dawaj przepis na te sledzie :)

 

Sie bierze matjasy takie w oliwie pluka (czasami trzeba je pomoczyc troche jak za slone), kroi na kawalki, jajka na twardo w osemki - uklada sie to kolo siebie, szczypiorek i potluczone orzechy wloskie na to + cale na ozdobe. Calosc sie polewa troche oliwa z oliwek i odrobina chili. Wszystko robie na oko, tak, zeby ladnie na polmisku wygladalo. 8)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...