malgos2 06.10.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Anja, zrob wigilie skladkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.10.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Anja, zrob wigilie skladkowa. ochana a jak inaczej bede 2 miesiace przed porodem myslisz ze bedzie mi sie chcialo kleic milion uszek i takich tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Anja, zrob wigilie skladkowa. ochana a jak inaczej bede 2 miesiace przed porodem myslisz ze bedzie mi sie chcialo kleic milion uszek i takich tam No jasne, ze nie... Czyli tylko tort bedziesz robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.10.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Anja, zrob wigilie skladkowa. ochana a jak inaczej bede 2 miesiace przed porodem myslisz ze bedzie mi sie chcialo kleic milion uszek i takich tam No jasne, ze nie... Czyli tylko tort bedziesz robic? tort, kompot z suszu (mniam) barszcz i cos fajnego co sie z wigilia nie kojarzy ale nie wiem jeszcze co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Anja, zrob wigilie skladkowa. ochana a jak inaczej bede 2 miesiace przed porodem myslisz ze bedzie mi sie chcialo kleic milion uszek i takich tam No jasne, ze nie... Czyli tylko tort bedziesz robic? tort, kompot z suszu (mniam) barszcz i cos fajnego co sie z wigilia nie kojarzy ale nie wiem jeszcze co Ja od paru lat robie sledzie z jajkami na twardo, szczypiorkiem i orzechami wloskimi. Pychotka. I zero roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.10.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dawaj przepis na te sledzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.10.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Anja, zrob wigilie skladkowa. ochana a jak inaczej bede 2 miesiace przed porodem myslisz ze bedzie mi sie chcialo kleic milion uszek i takich tam No jasne, ze nie... Czyli tylko tort bedziesz robic? tort, kompot z suszu (mniam) barszcz i cos fajnego co sie z wigilia nie kojarzy ale nie wiem jeszcze co Ja od paru lat robie sledzie z jajkami na twardo, szczypiorkiem i orzechami wloskimi. Pychotka. I zero roboty. mniam, przepis poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dawaj przepis na te sledzie Sie bierze matjasy takie w oliwie pluka (czasami trzeba je pomoczyc troche jak za slone), kroi na kawalki, jajka na twardo w osemki - uklada sie to kolo siebie, szczypiorek i potluczone orzechy wloskie na to + cale na ozdobe. Calosc sie polewa troche oliwa z oliwek i odrobina chili. Wszystko robie na oko, tak, zeby ladnie na polmisku wygladalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.10.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ło matko nigdy sama takich matjasow nie robilam, ze sie je plucze wiem ze takie sa ale nigdy nie kupowalam takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.10.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Małgoś dzieki za przepis Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ciesze sie, ze sie Wam podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dzień dobry bardzo apetyczne te śledziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 tak gadamy o tych sledziach to mi sie zachcialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ciaza bez sledzi sie nie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.10.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ja nawet nie w ciazy bez rybek zyc nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.10.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ja lubie ryby, te smazone i te pieczone ale takich w oleju nie za bardzo (no teraz to sie nie liczy-teraz to jem dla zasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.10.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 tak gadamy o tych sledziach to mi sie zachcialo ja nie jestem w ciąży i też mi się zachciało hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 przepis okropny mamo moje ślinianki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Kurde, tez chyba musze te matjasy zalatwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 .... dzień doberek a ja byłam u Nefci i spotkałam się Rasią i Jolą... ale były tak zajęte.. że szybciorem się zmyłam aaaaaaaa i jakby co to ja rezerwuje dynie... żeby nie było, że nie pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts