Nefer 06.10.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wiesz co Nefcia .... ładnie u Ciebie będzie A to się dopiero okaże A zresztą może sama sprawdzisz kiedyś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Dzien dobry!! Czy ja moge poprosic o przepis na ten tort orzechowy? tez musze jakis zmajstrowac w sobote Neferko ty tez daje sie jakis super tort robilas?? Ja robilam superowy totr z maku :) Jak dotrę do domku to Ci dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 .... dzień doberek a ja byłam u Nefci i spotkałam się Rasią i Jolą... ale były tak zajęte.. że szybciorem się zmyłam aaaaaaaa i jakby co to ja rezerwuje dynie... żeby nie było, że nie pisałam Ty Dynio TY :) Ja i tak wyglądam jak zjawa... Przepraszam, że się Wami odpowiedno nie zjęłam, ale kurde sama widziałaś. A ja na budowie czekam na pana od balustrad - Mc Donald mi życie uratował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dobry wieczór Matko sierotek i jakie będą balustrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dobry wieczór Matko sierotek i jakie będą balustrady Balustrady będą : - stalowe - poręcz - okrągła - słupek - przekrój kwadratowy - linki poprzeczne (cieniutkie) i wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 oooooooo jak będzie dużo polerowania ale pięknie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.10.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Podaje przepis:Wykwintny tort orzechowyCIASTO:7 jajek20dag cukru pudru20dag mąki½ torebki proszku do pieczenia2 łyżki kakao w proszku10dag drobno posiekanych orzechów laskowych lub włoskich KREM:12 dag mielonych orzechów 120ml mleka8 dag cukru pudru1 opakowanie cukru waniliowego20dag masła 1 łyżka rumuPrzygotować ciasto; jajka zmiksować z cukrem na puszystą masę. Nie przerywając miksowania wsypać po łyżce mąkę, wymieszaną z proszkiem do pieczenia, kakao i posiekanymi orzechami.Tortownicę natłuścić, wysypać mąką, napełnić ciastem. Piec ok. 45 min w tem 180st. Mleko podgrzać w garnku. Cały czas mieszając dosypać cukier, mielone orzechy i cukier waniliowy, gotować na nie wielkim ogniu przez kilka minut.Ostudzić.Masło zmiksować na pianę, nie przerywając ucierania dodawać po łyżce krem orzechowy. Wlać rum, wymieszać. Zupełnie zimne ciasto przekroić na dwa krążki, przełożyć przygotowanym kremem. Ciasto można tez pokropić rumem. Zostawić trochę kremu na wierzch tortu i na boki. Udekorować. Przepis pochodzi z czasopismu "Tina". Nr 11/2007.„120 wypieków na Święta” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 nefer a skąd te słupki kwadratowe? bo moja sierotka od schodów ma sie dopiero w temacie rozgladac bo wszyscy do tej pory chcieli okrągłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 A ja chcę kwadrat :) Jak chcesz to Cię umówię z artystami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Panowie wyszli o 24.00 :) Ale było super - znowu trafiam na zapaleńców robiących piekne rzeczy. Balustrada będzie śliczna, dostanę projekt to pokażę. I cena bardzo mi się spodobała. Również zrobią mi pierścień na rurę od kominka Ze stali - tak jak chciałam Bardzo się cieszę, ze ich poznałam - i jeszcze się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 umówić mnie? żebym nie spała po nocach jak Ty? jak panowie mają blisko do Ciebie to znaczy że daleko do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 umówić mnie? żebym nie spała po nocach jak Ty? jak panowie mają blisko do Ciebie to znaczy że daleko do mnie Panowie maja wszędzie blisko, bo wszędzie robią. A są z Olsztyna. Np. w przyszłym tygodniu są we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Doberek chciałem powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 umówić mnie? żebym nie spała po nocach jak Ty? jak panowie mają blisko do Ciebie to znaczy że daleko do mnie Panowie maja wszędzie blisko, bo wszędzie robią. A są z Olsztyna. Np. w przyszłym tygodniu są we Wrocławiu oooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Doberek chciałem powiedzieć a to duch jakiś czy cuś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Nefcia, fajnie, że znowu trafili ci się napaleńcy, którzy spełnią twoje wymagania Ciekawa jestem projektu u efektu końcowego A co do śledzi, to ja nie cierpię i nigdy ich nie jadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Doberek chciałem powiedzieć a to duch jakiś czy cuś ???? Ciałko tyz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Doberek chciałem powiedzieć a to duch jakiś czy cuś ???? Ciałko tyz jest witaj przypomniałeś sobie adres FM i zajrzałeś ? co słychować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Pomaleńku ale na szczęście do przodu idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Pomaleńku ale na szczęście do przodu idzie to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts