78mysz 07.10.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 oliwa, juz jest? coś czuje przez kości ze sie babskie spotkanie szykuje w większym gronie. Mam nadzieje ze bedziemy sie tak cieszyc( jak głupi do oliwy) jak zeszłym razem. A teraz się żegnam bo padam na mysi ryjek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dobry wieczór Nefcia jakbyś wsio taki jechała do Kasicy to wiesz masz kostkę i mnie po drodze NIE ZAMIERZAM :) Choć towarzystwo doborowe. Ale wykończeniówka mnie nie puszcza z łap. --------------------------------------------------------- Przyszły Scoffy do schodów i obrazka Są więcej niż ładne Są śliczniunie PIęknie i starannie wykonane. I tubki przyszli --------------------------------------------------------- Mysza - na tym etapie to Ty nie masz prawa padać NIe bądź mientka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.10.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Oliwa dojechała to mniaaaam Czy mam tradycyjnie coś słodkiego wypichcić na odbiór włoskiego przysmaku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no nic poczekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Oliwa dojechała to mniaaaam Czy mam tradycyjnie coś słodkiego wypichcić na odbiór włoskiego przysmaku ? A czy masz jakieś wątpliwości w zakresie powyższego ? Kurde, tylko nie wiem co wybrać bo i trufelki i karpatka są bosskie Karpatkę chyba się szybciej robi i mniej zabawy - to jak mogę wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.10.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Karpatka się nie liczy , bo się robi nieprzyzwoicie szybko i prosto.To żeby się osiołek nie musiał miotać między żłobkami to może ja zrobię ito ito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Karpatka się nie liczy , bo się robi nieprzyzwoicie szybko i prosto.To żeby się osiołek nie musiał miotać między żłobkami to może ja zrobię ito ito Dosia - ale tylko przy założeniu, że się dobrze będziesz czuła, dobra ? Bo wiesz - jak nie to dam w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.10.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Jak dasz w łeb to wtedy już na bank nie będę się dobrze czuła Spoko , dam radę A w wylewkach stanęło na uskoku - ale półcentymetrowym , zamiast jednego cm. I piknie mi go wykroili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 No i dobrze- to bezpieczniej. Zdolne chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 nooo , zdolne Jutro jadę ją rozdziewiczyć , bo do tej pory niechodzona sobie leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 nooo , zdolne Jutro jadę ją rozdziewiczyć , bo do tej pory niechodzona sobie leży przejedź się po niej pupką :) A jakbyś się nudziła to od 18.00 jestem u siebie Muszę światełka i takie tam zawieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Jeśli sprzedam młodą M. wieczorową porą to kto wie , kto wie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Jeśli sprzedam młodą M. wieczorową porą to kto wie , kto wie....... Będę stać w oknie i czekać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 kaśka wiedziałam że ktoś od nas będzie ją miał. nawet myślałam o tym idąc dzisiaj do pracy ze sklepowa oliwą w torbie. ja się wpraszam na degustacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.10.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ja tez bede miec jak mi Kaska przywiezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.10.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Same leniwce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ... dzień dobry jestem uziemiona... moje młode chore... oba czekam na lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.10.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 łomatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 łomatko no niestety zaczął się sezon grzewczy i mamy znów te suche, krtaniowe kaszle... znów musze się przeprosić z nawilżaczem... i poprosić o recepty... ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 o kurcze u mnie niestety to samo dzień po włączeniu kaloryferów pojawił się od razu katar i pobudki w nocy. mimo zakreconego kaloryfera u kruszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts