Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefer załatw mi proszę refinansowy 8) :lol: :lol: Bo mój bank przestał mi sie własnei podobać :lol: :lol:

Dom rośnie i jak to juz ktoś napisał, mam wrażenie że ogladam inny dziennik budowy jak widze zmiany :o

Poznałaś już Zeljkę i Stefka. Temat opieki drugą osobą nie jest Ci obcy wiec widzisz to czego inni nie zauważają. Ja wyczytałam zmęczenie i potrzebe pomocy w Zeljki postach. DObrze, ze uda sie im pomóc! Jak tylko ogarne tę swoja budowę to zawitam do Wawy wolna od tematów budowlanych a wtedy kto wie.... kto wie.... 8) :lol:

Nefer załatw mi proszę refinansowy 8) :lol: :lol: Bo mój bank przestał mi sie własnei podobać :lol: :lol:

Dom rośnie i jak to juz ktoś napisał, mam wrażenie że ogladam inny dziennik budowy jak widze zmiany :o

Poznałaś już Zeljkę i Stefka. Temat opieki drugą osobą nie jest Ci obcy wiec widzisz to czego inni nie zauważają. Ja wyczytałam zmęczenie i potrzebe pomocy w Zeljki postach. DObrze, ze uda sie im pomóc! Jak tylko ogarne tę swoja budowę to zawitam do Wawy wolna od tematów budowlanych a wtedy kto wie.... kto wie.... 8) :lol:

Mayland - musisz wykorzystać wszystkie atuty. Po pierwsze to co juz stoi jest dla banku bardzo istotne ( ja nie wiedziałam, jak bardzo).

POwalcz - teraz banki są bardzo głodne klientów.

W I kwartale 2007 wyrobiły normę za cały rok. A w tym roku ? Posucha.

Więc daje się zawalczyć.

Zmiany są zaskakujące, bo przed prawie 2 lata nie było nic o budowaniu :):)

Koniecznie musimy sie spotkać :) Wyciągniemy Zejkę gdzieś :) Niedaleko jest centrum handlowe i wiem, gdzie dają dobrą kawę :)

W zakresie kosmictwa ? Korki niepotrzebne - Jest tylko jedna zasada : Na pohybel sku.rwysynom :):)

myślałam raczej o tym reagowaniu na stres :D

Powyższa zasada reguluje reakcję na stres.

Kiedy się wyluzujesz łatwiej reagować :)

Fajnie, ściany rosną :D

Jak się buduje to zawsze się wydaje za mały, jak sie póżniej go sprzata to sie zawsze wydaje za duży-normalka :lol:

Święte słowa :)

Nefer gratuluje tempa budowy.

Pozdrowienia dla teścia, szybkiego powrotu do zdrowia i tesciowej bo coś jej na budowie nie widać.

Fajnie, ściany rosną :D

Jak się buduje to zawsze się wydaje za mały, jak sie póżniej go sprzata to sie zawsze wydaje za duży-normalka :lol:

Święte słowa :)

Nefer gratuluje tempa budowy.

Pozdrowienia dla teścia, szybkiego powrotu do zdrowia i tesciowej bo coś jej na budowie nie widać.

Dzięki KacMar. Teść już w domu :) Więc jest szansa na teściową na budowie :)

W zakresie kosmictwa ? Korki niepotrzebne - Jest tylko jedna zasada : Na pohybel sku.rwysynom :):)

myślałam raczej o tym reagowaniu na stres :D

Powyższa zasada reguluje reakcję na stres.

Kiedy się wyluzujesz łatwiej reagować :)

Łatwo się mówi :) Ja też mam coś z ty uśmiecham podczas stresu i czasami traktują mnie mniej poważnie :roll: zauważyłaś takie cuś u siebie :roll:

Działka sąsiednia jest na sprzedaż Dlaczego kosztuje 1.200.000 ?

ze względu na wyborne sąsiedztwo :wink: :D

Hahahaha - dobrze, że sama jestem w firmie, bo tak rżeć sama do siebie przy ludziach to nie wypada :):)

Łatwo się mówi :) Ja też mam coś z ty uśmiecham podczas stresu i czasami traktują mnie mniej poważnie :roll: zauważyłaś takie cuś u siebie :roll:

Pierwszy raz zauważyłam dziwną reakcję jak przyszłam do szpitala rodzić moje pierwsze dziecko.Wkroczyłam na recepcję porodówki z uśmiechem od ucha do ucha i hasłem:

- dzień dobry, przyszłam urodzić :):)

Pani pielęgniarka obrzuciła mnie ponurym spojrzeniem i burknęła:

- Zobaczymy jak się będziesz śmiać jak zaczniesz rodzić.

- Ok - powiedziałam - ale to chyba już.

Niestety - pielęgniarka była nieugięta i postanowiła wypisać wszystkie papiery, wszystkie dane, zadać milion pytań - a ja cierpliwie powtarzałam:

- Przepraszam, ale ja już proszę pani rodzę.

- to pani pierwsze dziecko - to trwa godzinami - tłumaczyła mi pielęgniarka.

W końcu przebiegał przez salę lekarz.

Zatrzymałam go ( ile można tłumaczyć) i poprosiłam, żeby wytłumaczył pani pielęgniarce, że ja rodzę :):):)

Pan doktór popatrzył na mnie, zajrzał pod spódnicę mojej sukienki i wpadł w panikę , że już widać główkę !!!!!!!!!!

Pielęgniarka się wydarła:

- No co pani nie mówi, że już rodzi !!!!!!!!!!!

I weź tu się człowieku uśmiechaj w chwilach stresu - zero zrozumienia :)