malgos2 11.10.2009 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 No jakos tak ja za wiele finezji w kuchni nie lubie. Kuchnia ma naturalne tendencje do balaganu, wiec powinna byc jak najprostsza. Jak juz bedzie stala pierdykniesz se jakas odlotowa lampke albo ki inny gadzet i bedzie gites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2009 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Starczy na dziś Idę lulu Dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.10.2009 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Paaaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2009 01:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 No jakos tak ja za wiele finezji w kuchni nie lubie. Kuchnia ma naturalne tendencje do balaganu, wiec powinna byc jak najprostsza. Jak juz bedzie stala pierdykniesz se jakas odlotowa lampke albo ki inny gadzet i bedzie gites. Odlotowa lampa jest w planach I coś fikuśnego na ścianie - jakiś rzucik czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.10.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nefer nie masz nic przeciwko temu, żebyśmy się zjawili u Ciebie we wtorek koło 18? Cieszę się, że będę miała okazję Cię poznać Oczywiście będziemy z dziećmi - mam nadzieję, że nic nie uszkodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.10.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 No jakos tak ja za wiele finezji w kuchni nie lubie. Kuchnia ma naturalne tendencje do balaganu, wiec powinna byc jak najprostsza. Jak juz bedzie stala pierdykniesz se jakas odlotowa lampke albo ki inny gadzet i bedzie gites. To moja dewiza, którą stosuję w całym domu. Witajcie nocne zjawy i Duchi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nefer nie masz nic przeciwko temu, żebyśmy się zjawili u Ciebie we wtorek koło 18? Cieszę się, że będę miała okazję Cię poznać Oczywiście będziemy z dziećmi - mam nadzieję, że nic nie uszkodzą Głowac Zapraszam serdecznie. Oczywiście z dziećmi ! Mój dom to nie muzeum tylko budowa Ponadto najwważniejsze, żeby one sobie krzywdy nei zrobiły na budowie :) Ale przypilnujemy je Teraz to już tylko mogą sie podłączyć pod prąd, ale zanim przyjedziecie to elektryk już pewnie wszystko pozakłada :) Ale u mnie już bywały tabuny dzieci Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 No jakos tak ja za wiele finezji w kuchni nie lubie. Kuchnia ma naturalne tendencje do balaganu, wiec powinna byc jak najprostsza. Jak juz bedzie stala pierdykniesz se jakas odlotowa lampke albo ki inny gadzet i bedzie gites. To moja dewiza, którą stosuję w całym domu. Witajcie nocne zjawy i Duchi! Aaaale wstała Pani godzinę przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nef, a to czarne cós co jest między blatem a szafkami wiszącymi to sie tak nagle kończy i jest przerwa na płytę?? Co to w ogóle jest i co będzie nad płytą. Dziękuję za opd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.10.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 A czym będzie wyłożona ściana za płytą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 A czym będzie wyłożona ściana za płytą?no własnei pytam, co będzie nad płytą O to samo kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nef, a to czarne cós co jest między blatem a szafkami wiszącymi to sie tak nagle kończy i jest przerwa na płytę?? Co to w ogóle jest i co będzie nad płytą. Dziękuję za opd generalnie : na ścianie ma byc czarne szkło lacobell Ale tylko moja Jola wie gdzie ono sie kończy a gdzie zaczyna :) Zakładam, że tam też będzie lacobell....chyba, że ja czegoś nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.10.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Hi, hi Kasiek... pomyślałyśmy o tym samym w tym samym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nef, a to czarne cós co jest między blatem a szafkami wiszącymi to sie tak nagle kończy i jest przerwa na płytę?? Co to w ogóle jest i co będzie nad płytą. Dziękuję za opd generalnie : na ścianie ma byc czarne szkło lacobell Ale tylko moja Jola wie gdzie ono sie kończy a gdzie zaczyna :) Zakładam, że tam też będzie lacobell....chyba, że ja czegoś nie wiem...dobrzeee, dobrze. A teraz: czarny lacobel będzie tylko do pewnej wysokości jak widzę. Co będzie wyżej? Farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Istnieje ryzyko, że będzie tak : http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/StG9z9oXHyI/AAAAAAAAFvI/W8QUB6OjAfE/s640/dagmara%203.JPG Tak, ponad lacobellem będzie farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Czy Ty to tak przepraszam na poczekaniu poprawiasz, SAMA????? No i ta wersja podoba mi się bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Czy Ty to tak przepraszam na poczekaniu poprawiasz, SAMA????? No i ta wersja podoba mi się bardziej no sama, w jakimś gównianym paincie, bo ja jestem debil w kwestii softu do projektowania. Choć jak widać idzie mi lepiej niż pani od kuchni LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nefer a czy dla mnie oliwa tez sie znajdze? Czy mam we wtorek malza podsylac do Cie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nefer a czy dla mnie oliwa tez sie znajdze? Czy mam we wtorek malza podsylac do Cie?? Znajdzie się trójeczka :)Wyrwałam jakieś dwie awaryjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.10.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Pamiętasz, ę jedna 3 awaryjna dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts