Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No jakos tak ja za wiele finezji w kuchni nie lubie. Kuchnia ma naturalne tendencje do balaganu, wiec powinna byc jak najprostsza. Jak juz bedzie stala pierdykniesz se jakas odlotowa lampke albo ki inny gadzet i bedzie gites. 8)

Odlotowa lampa jest w planach :) I coś fikuśnego na ścianie - jakiś rzucik czy co...:)

No jakos tak ja za wiele finezji w kuchni nie lubie. Kuchnia ma naturalne tendencje do balaganu, wiec powinna byc jak najprostsza. Jak juz bedzie stala pierdykniesz se jakas odlotowa lampke albo ki inny gadzet i bedzie gites. 8)

To moja dewiza, którą stosuję w całym domu. :wink: :D

Witajcie nocne zjawy i Duchi! :lol:

Nefer nie masz nic przeciwko temu, żebyśmy się zjawili u Ciebie we wtorek koło 18?

Cieszę się, że będę miała okazję Cię poznać :)

Oczywiście będziemy z dziećmi - mam nadzieję, że nic nie uszkodzą :roll: :lol:

Głowac Zapraszam serdecznie. Oczywiście z dziećmi !

Mój dom to nie muzeum tylko budowa Ponadto najwważniejsze, żeby one sobie krzywdy nei zrobiły na budowie :):):) Ale przypilnujemy je :) Teraz to już tylko mogą sie podłączyć pod prąd, ale zanim przyjedziecie to elektryk już pewnie wszystko pozakłada :):)

Ale u mnie już bywały tabuny dzieci :) Spoko :)

To moja dewiza, którą stosuję w całym domu. :wink: :D

Witajcie nocne zjawy i Duchi! :lol:

Aaaale wstała Pani godzinę przede mną :) :wink:

Nef, a to czarne cós co jest między blatem a szafkami wiszącymi to sie tak nagle kończy i jest przerwa na płytę?? Co to w ogóle jest i co będzie nad płytą.

Dziękuję za opd 8)

generalnie : na ścianie ma byc czarne szkło lacobell Ale tylko moja Jola wie gdzie ono sie kończy a gdzie zaczyna :):)

Zakładam, że tam też będzie lacobell....chyba, że ja czegoś nie wiem...

Nef, a to czarne cós co jest między blatem a szafkami wiszącymi to sie tak nagle kończy i jest przerwa na płytę?? Co to w ogóle jest i co będzie nad płytą.

Dziękuję za opd 8)

generalnie : na ścianie ma byc czarne szkło lacobell Ale tylko moja Jola wie gdzie ono sie kończy a gdzie zaczyna :):)

Zakładam, że tam też będzie lacobell....chyba, że ja czegoś nie wiem...

dobrzeee, dobrze. A teraz: czarny lacobel będzie tylko do pewnej wysokości jak widzę. Co będzie wyżej? Farba?

Czy Ty to tak przepraszam na poczekaniu poprawiasz, SAMA????? :o

No i ta wersja podoba mi się bardziej

no sama, w jakimś gównianym paincie, bo ja jestem debil w kwestii softu do projektowania. Choć jak widać idzie mi lepiej niż pani od kuchni LOL