anSi 11.10.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Super A teraz podaj mi na priva -dobra kobieto- namiary na Twoja budowe i ew. phone number Wiem, ze we wtorek malz ma po poludniu jakies sprawy do zalatwienia na nowobudowanym stadionie Legii. To daleko od Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nefer podrzuc tez namiary na siebie I musze Kasie wyblagac o przywozke oliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.10.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 dzień dobry Nefcia to jak Ty na szybkensa w paincie takie rzeczy poprawiasz to na cholerę Ci program do projektowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.10.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nefer czy ja moglabym prosic, zeby moja oliwe podrzuc tam gdzie Kasina??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Pamiętasz, ę jedna 3 awaryjna dla mnie? Cichaj - Ty jesteś na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nefer podrzuc tez namiary na siebie I musze Kasie wyblagac o przywozke oliwy łaaaa idź błagać Kasicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nefer czy ja moglabym prosic, zeby moja oliwe podrzuc tam gdzie Kasina??? Sure - nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 dzień dobry Nefcia to jak Ty na szybkensa w paincie takie rzeczy poprawiasz to na cholerę Ci program do projektowania Ale to takie nieprofesjonalne ...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.10.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzień dobry Nefcia to jak Ty na szybkensa w paincie takie rzeczy poprawiasz to na cholerę Ci program do projektowania Ale to takie nieprofesjonalne ...:) Jakie nieprofesjonalne. Kazde narzędzie które pomaga zrozumieć co jak będzie wyglądac jest jak najbardziej profesjonalne. Podobają mi się kolory w kuchni, ale kurcze kurcze ja bym ten piękny okap wrzuciła jakoś tak zeby nie był przytłumiony przez te szafki górne. Rozważałaś wogóle zeby górnych szafek nie robic? czy juz sie kroją?I czy są potrzebne, bo to najważniejsze pytanie jest?Choc może juz za późno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzień dobry Nefcia jak dla mnie to nie ważne czy profesjonalne ważne że skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzień dobry Nefcia to jak Ty na szybkensa w paincie takie rzeczy poprawiasz to na cholerę Ci program do projektowania Ale to takie nieprofesjonalne ...:) Jakie nieprofesjonalne. Kazde narzędzie które pomaga zrozumieć co jak będzie wyglądac jest jak najbardziej profesjonalne. Podobają mi się kolory w kuchni, ale kurcze kurcze ja bym ten piękny okap wrzuciła jakoś tak zeby nie był przytłumiony przez te szafki górne. Rozważałaś wogóle zeby górnych szafek nie robic? czy juz sie kroją?I czy są potrzebne, bo to najważniejsze pytanie jest?Choc może juz za późno.. On tak ładnie wygląda na rysunku Ja się obawiam, że to on przytłoczy szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzień dobry Nefcia jak dla mnie to nie ważne czy profesjonalne ważne że skuteczne Sama jestem zła na siebie,że nie umiem prostego programu obsłużyć Ale z drugiej strony - nie chce mi się nauczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.10.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 .... gadałam z malarzem miły jegomość, ale chyba zarobiony po uszy... przestał się krzywić jak powiedziałam słowo "wiosna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 .... gadałam z malarzem miły jegomość, ale chyba zarobiony po uszy... przestał się krzywić jak powiedziałam słowo "wiosna" No to dobrze :) Fajny, fajny i bardzo dokładny. Ponadto szanuje wszystko wokół, więc nie wprowadza burdelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.10.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 .... a on Ci mówił jaki jest jego zawód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 12.10.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 witam kuchnia diabelsko cudna, przelew poszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 .... a on Ci mówił jaki jest jego zawód? noooooo - on potrafi wiele. Np. zbudował kocioł na ciepłe powietrze zanim ktokolwiek o reku czy PC słyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 witam kuchnia diabelsko cudna, przelew poszedl Dzięki Kochana. W tym tygodniu powypuszczam to co stoi mi w garażu, a w przyszłym wysyłam do reszty świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.10.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Fajnie, ze wybrałaś czerwoną kuchnię Prawdziwa baba z jajami jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Fajnie, ze wybrałaś czerwoną kuchnię Prawdziwa baba z jajami jesteś Przy Twojej elewacji (która mi się cholernie podoba) to i tak pikuś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts