ghost34 12.10.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dzien doberek lajzki wpadlem na kfilkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.10.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Nefciu Misiaczki Cie pozdrawiają Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.10.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ja się przyszłam przywitać i powoiedzieć że kuchnia będzie bardzo ładna i układ prawie taki sam jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.10.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Fajnie, ze wybrałaś czerwoną kuchnię Prawdziwa baba z jajami jesteś Przy Twojej elewacji (która mi się cholernie podoba) to i tak pikuś :) A dziękuję bardzo Nadal daje po oczach sąsiadom Jeszcze altane sobie taką robię Pewnie sołtysem na wsi nie zostane bo tabliczka zlałaby mi sie z kolorem ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.10.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 miłość jest piękna nawet do konglomeratu miłego wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam dzień dobry Nefcia to jak Ty na szybkensa w paincie takie rzeczy poprawiasz to na cholerę Ci program do projektowania Ale to takie nieprofesjonalne ...:) Podziwiam... ja nie potrafię kreski zrobić na kompie Mam do zrobienia ścianki działowe i nie mam pojęcia jak? A zaraz zaczna mi je murować... i muszę zdecydować co i gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Nefciu Misiaczki Cie pozdrawiają Ja też A ja Was wszystkich przytulam moooooooooooocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 miłość jest piękna nawet do konglomeratu miłego wieczora Nioooooooooo :) I wzajemnie Zuzanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam dzień dobry Nefcia to jak Ty na szybkensa w paincie takie rzeczy poprawiasz to na cholerę Ci program do projektowania Ale to takie nieprofesjonalne ...:) Podziwiam... ja nie potrafię kreski zrobić na kompie Mam do zrobienia ścianki działowe i nie mam pojęcia jak? A zaraz zaczna mi je murować... i muszę zdecydować co i gdzie... ha, bo to nie hest proste takie ścianki postawić .... pewnie bym jednak wybrała jakiś prosty program do wnętrz, bo potrzebujesz wymiarowania .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ja się przyszłam przywitać i powoiedzieć że kuchnia będzie bardzo ładna i układ prawie taki sam jak u mnie I ten czarny blat :) Bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.10.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ja też będę mieć czarny blat i juz chciałam kupić do niego zlew ale mój małż postukała się w głowę Nefcia a gdzie ten blacik mozna oblukać bo ja go chetnie sobie wzrok na nim zawieszę i rekę położę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ja też będę mieć czarny blat i juz chciałam kupić do niego zlew ale mój małż postukała się w głowę Nefcia a gdzie ten blacik mozna oblukać bo ja go chetnie sobie wzrok na nim zawieszę i rekę położę Zuzanko - Radzymińska 116. Jadąc w kierunku Marek po prawej stronie - wjazd przez bramę z ulicy (wygląda jak teren po starej fabryce) firma Prodmar. Tu linka, ale to trzeba na żywo zobaczyć... http://www.prodmar.pl/galeria/?cmd=4&id=2&dp=10 A jakie foresty tam stoją mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam dzień dobry Nefcia to jak Ty na szybkensa w paincie takie rzeczy poprawiasz to na cholerę Ci program do projektowania Ale to takie nieprofesjonalne ...:) Podziwiam... ja nie potrafię kreski zrobić na kompie Mam do zrobienia ścianki działowe i nie mam pojęcia jak? A zaraz zaczna mi je murować... i muszę zdecydować co i gdzie... ha, bo to nie hest proste takie ścianki postawić .... pewnie bym jednak wybrała jakiś prosty program do wnętrz, bo potrzebujesz wymiarowania .. Programów nie potrafię obsługiwać. Na razie mam jedno wielkie pomieszczenie, gdzie muszę wydzielić kuchnię, przedpokój, spiżarkę i garderobę.... to pomieszczenie ma około100-120 metrów, i wiedz gdzei dobrze postawić ścianki? A potem będę myślała nad meblami i wymiarami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.10.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ja też będę mieć czarny blat i juz chciałam kupić do niego zlew ale mój małż postukała się w głowę Nefcia a gdzie ten blacik mozna oblukać bo ja go chetnie sobie wzrok na nim zawieszę i rekę położę Zuzanko - Radzymińska 116. Jadąc w kierunku Marek po prawej stronie - wjazd przez bramę z ulicy (wygląda jak teren po starej fabryce) firma Prodmar. Tu linka, ale to trzeba na żywo zobaczyć... http://www.prodmar.pl/galeria/?cmd=4&id=2&dp=10 A jakie foresty tam stoją mniam super !!!! w środę albo czawartek zajrzę tam mówisz foresty - no to śliniak założę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 zaślinisz się na bank I I jaki trawertyn żywicowany :) Mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Programów nie potrafię obsługiwać. Na razie mam jedno wielkie pomieszczenie, gdzie muszę wydzielić kuchnię, przedpokój, spiżarkę i garderobę.... to pomieszczenie ma około100-120 metrów, i wiedz gdzei dobrze postawić ścianki? A potem będę myślała nad meblami i wymiarami... Odrotnie Najpierw funkcje i meble i wymiary a potem samo wyjdzie. Mnie wyszedł słup w salonie - żeby było gdzie postawić głośnik od kina domowego - najpierw meble. Zrób sobie z karteczki meble - krzesło, stół,sofe - i mieszaj nimi na kartce (w skali wszystko) . Jaką kuchnię chcialabyś miec ? 120 mkw to ja stawiam na kuchnię w "elkę". Spiżarnia to max 1,5 na 2,5 albo 2 x 2 - to już i tak bycza rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.10.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 zaślinisz się na bank I I jaki trawertyn żywicowany :) Mniam mniam jak wlazłam na linka to znalazłam wykończenie komina jakiego szukałam i szukałam i nie mogłam znaleźć aż do teraz podzielę się swoimi spotrzeżeniami jak ich odwiedzę i zasypię ich pytaniami - oj juz mi ich szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.10.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Tam siedzi przemiła pani, która bardzo fajnie opowiada I wie o czym mówi. I tam mają w tym sakonie kominek z zielonym forestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 jeśli to ten sam blat z tym srebrem co u mojego kolegi to ja się pośliniłam wygląda tak trójwymiarowo jakby te opiłki były zatopione na różnych głębokościach??? on płacił około 3tyś/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.10.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Tam siedzi przemiła pani, która bardzo fajnie opowiada I wie o czym mówi. I tam mają w tym sakonie kominek z zielonym forestem to sobie pogadają dwie miłe panie o pieknie natury i też zostawię tam uczucia - rzecz jasna nie do tej pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts