Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajnie, ze wybrałaś czerwoną kuchnię :lol:

Prawdziwa baba z jajami jesteś :wink: :lol:

Przy Twojej elewacji (która mi się cholernie podoba) to i tak pikuś :):)

:o A dziękuję bardzo :lol: Nadal daje po oczach sąsiadom :wink: :lol:

Jeszcze altane sobie taką robię :lol:

Pewnie sołtysem na wsi nie zostane bo tabliczka zlałaby mi sie z kolorem ścian :wink: :lol:

Witam

dzień dobry

Nefcia to jak Ty na szybkensa w paincie takie rzeczy poprawiasz to na cholerę Ci program do projektowania :lol: :lol: :lol:

Ale to takie nieprofesjonalne ...:):)

Podziwiam... ja nie potrafię kreski zrobić na kompie :-?

Mam do zrobienia ścianki działowe i nie mam pojęcia jak? A zaraz zaczna mi je murować... i muszę zdecydować co i gdzie...

Witam

dzień dobry

Nefcia to jak Ty na szybkensa w paincie takie rzeczy poprawiasz to na cholerę Ci program do projektowania :lol: :lol: :lol:

Mam do zrobienia ścianki działowe i nie mam pojęcia jak? A zaraz zaczna mi je murować... i muszę zdecydować co i gdzie...

ha, bo to nie hest proste takie ścianki postawić .... pewnie bym jednak wybrała jakiś prosty program do wnętrz, bo potrzebujesz wymiarowania ..

Ja też będę mieć czarny blat i juz chciałam kupić do niego zlew ale mój małż postukała się w głowę :roll: :roll:

Nefcia a gdzie ten blacik mozna oblukać bo ja go chetnie sobie wzrok na nim zawieszę i rekę położę :D :D

Zuzanko - Radzymińska 116. Jadąc w kierunku Marek po prawej stronie - wjazd przez bramę z ulicy (wygląda jak teren po starej fabryce) firma Prodmar.

Tu linka, ale to trzeba na żywo zobaczyć...

http://www.prodmar.pl/galeria/?cmd=4&id=2&dp=10

A jakie foresty tam stoją mniam :)

Witam

dzień dobry

ha, bo to nie hest proste takie ścianki postawić .... pewnie bym jednak wybrała jakiś prosty program do wnętrz, bo potrzebujesz wymiarowania ..

Programów nie potrafię obsługiwać. Na razie mam jedno wielkie pomieszczenie, gdzie muszę wydzielić kuchnię, przedpokój, spiżarkę i garderobę.... to pomieszczenie ma około100-120 metrów, i wiedz gdzei dobrze postawić ścianki?

A potem będę myślała nad meblami i wymiarami...

Ja też będę mieć czarny blat i juz chciałam kupić do niego zlew ale mój małż postukała się w głowę :roll: :roll:

Nefcia a gdzie ten blacik mozna oblukać bo ja go chetnie sobie wzrok na nim zawieszę i rekę położę :D :D

Zuzanko - Radzymińska 116. Jadąc w kierunku Marek po prawej stronie - wjazd przez bramę z ulicy (wygląda jak teren po starej fabryce) firma Prodmar.

Tu linka, ale to trzeba na żywo zobaczyć...

http://www.prodmar.pl/galeria/?cmd=4&id=2&dp=10

A jakie foresty tam stoją mniam :)

super !!!!

w środę albo czawartek zajrzę tam :D :D :D

mówisz foresty - no to śliniak założę :wink:

Programów nie potrafię obsługiwać. Na razie mam jedno wielkie pomieszczenie, gdzie muszę wydzielić kuchnię, przedpokój, spiżarkę i garderobę.... to pomieszczenie ma około100-120 metrów, i wiedz gdzei dobrze postawić ścianki?

A potem będę myślała nad meblami i wymiarami...

Odrotnie :) Najpierw funkcje i meble i wymiary a potem samo wyjdzie.

Mnie wyszedł słup w salonie - żeby było gdzie postawić głośnik od kina domowego - najpierw meble.

Zrób sobie z karteczki meble - krzesło, stół,sofe - i mieszaj nimi na kartce (w skali wszystko) . Jaką kuchnię chcialabyś miec ? 120 mkw to ja stawiam na kuchnię w "elkę". Spiżarnia to max 1,5 na 2,5 albo 2 x 2 - to już i tak bycza rzecz.

zaślinisz się na bank :) I I jaki trawertyn żywicowany :):) Mniam mniam :)

jak wlazłam na linka to znalazłam wykończenie komina jakiego szukałam i szukałam i nie mogłam znaleźć aż do teraz :D :D :D

podzielę się swoimi spotrzeżeniami jak ich odwiedzę :wink: :wink:

i zasypię ich pytaniami - oj juz mi ich szkoda :oops: