barranki2 13.10.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 aaaaaaaaaaaaaa Barranku no to może w toalecie tylko była To możliwe... Mi się zdarza odbierać telefon w takich sytuacjach Bywa to nieco trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 trudne jak trudne nieco krępujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Pięknaaaaaaaaaaaa a po kamień czarny.... podskocz tu do zakładu kamieniarskiego: Kąty 75 b, tel.: 022 7902777, http://www.abikam.pl/ cena znacznie milsza (podobno) Jak przyjdzie na mnie pora to tam podskoczę, to pod Górą Kalwarią Oooo serdecznie dziękują Gośku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Nefcia... przyszłam się poskarżyć na Męża... zapierdzielił mi bruma... bo po co mi, a rano zaspał... więc jestem uziemiona... będe dzwonić ok? Aaaaaaa to w ryj ma :) Spoko Nitu - się spikniemy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Neferko dzięki za spotkanie i oliwę .Pojechałyśmy jeszcze po M. i Helenka mu opowiadała,że była w domu fajnej cioci Oj, jak fajnie, bo ja się chyba lekko będę podkochiwać w Helence, ktora jest niezwykle grzeczną i dobrze wychowaną pannicą z łyskiem w oku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 My także ślicznie dziękujemy - właśnie ją smakujemy - pyszna. Bardzo się cieszę, że mogliśmy Cię poznać A teraz lecę popatrzeć na kominki - no syn mi teraz bez ognia nie uśnie Głowac, to mnie było niezwykle miło :) Macie superanckie dzieci - Mały mnie rozwalił tą fascynacją ogniem, a Młoda Dama jest bardzo błyskotliwa Ukłon był wyjątkowo piękny Bardzo dziękuję - następnym razem może będzie prąd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Nefcia, strokrotne dzięki!! Dotarło ? Super :) NIe ma za co Kochana i na zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 czasem Nefcia właśnie miała nawrót gorączki Jednak mnie zlamało, a nie mam czasu na choroby. Dopiero wróciłam do domu po wielu , wielu uzgodnieniach i skoordynowaniu działań - generlanie budowlano - firmowych. Co przy permanentnym braku prądu nie było łatwe Kiepsko się czuję, ale jutro musze być zwarta i gotowa, więc ide sie zakutać w kołderkę, ale przedtem wkleję Wam projekt (tymczasowy) kominka. Nie mam już siły z nim walczyć, więc zmiany nastąpią jak skończy się wykończeniowy pierdolec. Póki co będzie jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.10.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Wklejone, idę zaliczyć zwałkę :)Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.10.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Nefcia - zdrófka życzę Kuchnia będzie super dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.10.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witam się z rana i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 No pogoda nie sprzyja zdrowiu. Ale dasz sobie rady, bo twarda z Ciebie sztuka. Nefeć a czy ta z boku "laweczka" musi byc przy tym kominku, bo mi jakos u Ciebie bardziej pasuje bez tego. Taki sam bok jak po lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dzień dobry Nefciu to zdrowiej szybciutko Słońce a kominek to może dlatego że w takiej pustce umieszczony to ta ławeczka tak jakoś wygląda jak doklejona ale może jak w całości urządzone będzie i cóś na niej stanie to oki bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.10.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 No pogoda nie sprzyja zdrowiu. Ale dasz sobie rady, bo twarda z Ciebie sztuka. Nefeć a czy ta z boku "laweczka" musi byc przy tym kominku, bo mi jakos u Ciebie bardziej pasuje bez tego. Taki sam bok jak po lewej. Ławeczka niestety być musi bo musi zakryć rurę doprowadzającą powietrze do kominka. Umarł w butach. Dlatego też jest tylko z jednej strony - bo mi też nie bardzo pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.10.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Dzięki wsiem za życzenia zdrówka - będzie ciężko, bo żeby wyzdrowieć trzeba poleżać a nie szwendać się po pociągach i hotelach...Ale wyjścia nie ma .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.10.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 w witam siem s panhiom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 14.10.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 witaj Nef zajrzyj na stronęhttp://www.mariopablo.com.pl,na obudowy kominków jest tam czarno-czerwony granit IRON RED, piękny widziałam Go w krakoiwe na żywo fotki nie oddają jego urody cena ok 3400 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 witaj Nef zajrzyj na stronęhttp://www.mariopablo.com.pl,na obudowy kominków jest tam czarno-czerwony granit IRON RED, piękny widziałam Go w krakoiwe na żywo fotki nie oddają jego urody cena ok 3400 m2 ooooo to w sam raz dla mnie :P czeeee Nefcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ja sie tylko przywitam i zycze zdrówka gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts