Żelka 14.10.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 No pogoda nie sprzyja zdrowiu. Ale dasz sobie rady, bo twarda z Ciebie sztuka. Nefeć a czy ta z boku "laweczka" musi byc przy tym kominku, bo mi jakos u Ciebie bardziej pasuje bez tego. Taki sam bok jak po lewej. Ławeczka niestety być musi bo musi zakryć rurę doprowadzającą powietrze do kominka. Umarł w butach. Dlatego też jest tylko z jednej strony - bo mi też nie bardzo pasuje Troche szkoda, ale nic wazne, ze to nie fanaberia. Jak czemus sluzy to ok. p.s. Po pociagach i hotelach sie nie szwedaj tylko siedz spokojnie. Jak wyzdrowiejesz to chlebek Ci zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 14.10.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 witaj Nef zajrzyj na stronęhttp://www.mariopablo.com.pl,na obudowy kominków jest tam czarno-czerwony granit IRON RED, piękny widziałam Go w krakoiwe na żywo fotki nie oddają jego urody cena ok 3400 m2 ooooo to w sam raz dla mnie :P czeeee Nefcia Nituu, Ty z tego co pamiętam masz już piaskowiec na kominku a Nefci potrzeba tylko jakieś marne kilka cm(jeśli dobrze widziałam), a on jest taki czerwono-czarny mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 witaj Nef zajrzyj na stronęhttp://www.mariopablo.com.pl,na obudowy kominków jest tam czarno-czerwony granit IRON RED, piękny widziałam Go w krakoiwe na żywo fotki nie oddają jego urody cena ok 3400 m2 Dzięki Kochana,. Mój kominek jest tymczasowy - i poczeka az uzbieram kaskę na szkło na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.10.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 No pogoda nie sprzyja zdrowiu. Ale dasz sobie rady, bo twarda z Ciebie sztuka. Nefeć a czy ta z boku "laweczka" musi byc przy tym kominku, bo mi jakos u Ciebie bardziej pasuje bez tego. Taki sam bok jak po lewej. Ławeczka niestety być musi bo musi zakryć rurę doprowadzającą powietrze do kominka. Umarł w butach. Dlatego też jest tylko z jednej strony - bo mi też nie bardzo pasuje Troche szkoda, ale nic wazne, ze to nie fanaberia. Jak czemus sluzy to ok. p.s. Po pociagach i hotelach sie nie szwedaj tylko siedz spokojnie. Jak wyzdrowiejesz to chlebek Ci zrobie. Dobry Duszku :) NIe mogę siedzieć, musze być w Krakowie. Czasem nie ma sie wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 14.10.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 a to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.10.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 a to przepraszam NIe przepraszaj - bardzo Cię dziękuję, bo pewnie wrócę do Twojego linka. W końcu szkło też ma być czerwono czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.10.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Nefciu i ja Ci zdrówka życzę i siedź w domu jak nie musisz na tą chlapę wyłazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.10.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Nefciu i ja Ci zdrówka życzę i siedź w domu jak nie musisz na tą chlapę wyłazić Właśnie juro jadę do Krakowa na dwa dni. Ale dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.10.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Ale nie choruj, nefciu, nie choruj - a pogoda jak w sam raz paskudna... pozdrowienia, naszą beczułkę odbierzemy jak wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.10.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Wracam w piątek i pewnie będe się wkalifikowac do łóżka. Ale w poniedziałek już muszę byćna nogach i pewnie na budowie bo Duchate mi coś ślą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.10.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witanko serdeczne...z czeluści Nefcia, Ty się kuruj a nie zapier... wiesz co a w Krakowie będę w sobotę...przelotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.10.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Witanko serdeczne...z czeluści Nefcia, Ty się kuruj a nie zapier... wiesz co a w Krakowie będę w sobotę...przelotem łeeeeeeeeee to się miniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.10.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nefcia jeszcze bedziesz zadowolona z tej ławeczki. Będziesz plecki wygrzewać milusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Rany, jak musisz to jedz, tylko zdrowiej szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nefcia co to za szkło na kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.10.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 już wróciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Właśnie dotarłam. Idę się zakutać do dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.10.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ja tysz idem pozdraffiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Cze Duchaty Nitu jak dojdę do siebie to sie odezwę, dobra ? Efilko - pogłowie chodzi mi fusing i kawałki szkła... ale to jeszcze nie wiadomo co to będzie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 PIerwsza wersja płota- jeszcze nie ostatnia, bo chcę inaczej, ale widać o co kaman Kolorki będą też inne. http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/Sti6CPg3h8I/AAAAAAAAF5s/QmHMwCQay7k/s640/p%C5%82ot.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts