Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

No pogoda nie sprzyja zdrowiu. :roll: Ale dasz sobie rady, bo twarda z Ciebie sztuka.

Nefeć a czy ta z boku "laweczka" musi byc przy tym kominku, bo mi jakos u Ciebie bardziej pasuje bez tego. :roll: Taki sam bok jak po lewej. :roll:

Ławeczka niestety być musi bo musi zakryć rurę doprowadzającą powietrze do kominka.

Umarł w butach.

Dlatego też jest tylko z jednej strony - bo mi też nie bardzo pasuje :)

Troche szkoda, ale nic wazne, ze to nie fanaberia. Jak czemus sluzy to ok. :p

p.s. Po pociagach i hotelach sie nie szwedaj tylko siedz spokojnie. 8)

Jak wyzdrowiejesz to chlebek Ci zrobie. :D

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witaj Nef zajrzyj na stronęhttp://www.mariopablo.com.pl,na obudowy kominków jest tam czarno-czerwony granit IRON RED, piękny widziałam Go w krakoiwe na żywo fotki nie oddają jego urody cena ok 3400 m2

ooooo to w sam raz dla mnie :p :P :p

czeeee Nefcia ;)

Nituu, Ty z tego co pamiętam masz już piaskowiec na kominku :roll: :roll: a Nefci potrzeba tylko jakieś marne kilka cm(jeśli dobrze widziałam), a on jest taki czerwono-czarny mniam :wink: :wink: :wink:

witaj Nef zajrzyj na stronęhttp://www.mariopablo.com.pl,na obudowy kominków jest tam czarno-czerwony granit IRON RED, piękny widziałam Go w krakoiwe na żywo fotki nie oddają jego urody cena ok 3400 m2

Dzięki Kochana,. Mój kominek jest tymczasowy - i poczeka az uzbieram kaskę na szkło na nim :)

No pogoda nie sprzyja zdrowiu. :roll: Ale dasz sobie rady, bo twarda z Ciebie sztuka.

Nefeć a czy ta z boku "laweczka" musi byc przy tym kominku, bo mi jakos u Ciebie bardziej pasuje bez tego. :roll: Taki sam bok jak po lewej. :roll:

Ławeczka niestety być musi bo musi zakryć rurę doprowadzającą powietrze do kominka.

Umarł w butach.

Dlatego też jest tylko z jednej strony - bo mi też nie bardzo pasuje :)

Troche szkoda, ale nic wazne, ze to nie fanaberia. Jak czemus sluzy to ok. :p

p.s. Po pociagach i hotelach sie nie szwedaj tylko siedz spokojnie. 8)

Jak wyzdrowiejesz to chlebek Ci zrobie. :D

Dobry Duszku :):) NIe mogę siedzieć, musze być w Krakowie. Czasem nie ma sie wyjścia :)