Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Neferka - a wyskrob ty jedno zero z ceny tej działki koło Cię! :lol: :wink: :lol:

to bedziemy sąsiadkami (ja cicha, nie pale, prawie nie imprezuje :wink: :wink: prawie nie pije a do seksu to sobie skombinuje knebelek tłumiacy :wink: :lol: :wink: )

tak tylko pisze :oops: bo moja działka piekna ale kurna jednak daleko od cywilizacji i juz kombinuję :wink: :lol: :wink:

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Neferka - a wyskrob ty jedno zero z ceny tej działki koło Cię! :lol: :wink: :lol:

to bedziemy sąsiadkami (ja cicha, nie pale, prawie nie imprezuje :wink: :wink: prawie nie pije a do seksu to sobie skombinuje knebelek tłumiacy :wink: :lol: :wink: )

tak tylko pisze :oops: bo moja działka piekna ale kurna jednak daleko od cywilizacji i juz kombinuję :wink: :lol: :wink:

Chodź Zielona, chodź koło mnie :):) Możesz się marcować ile chceesz ( moje dzieci to sie już chyba przyzwyczaiły - nie ma jak mieszkanie w blokach )Porozmawiam z właścicielem - może coś się da zrobić ( a taki fajny starszy pan :))

Braza, Magi obawiam się,że jak teściowa zobaczy co się na tej działce dzieje to zawału dostanie :):)

Nie sądzę, prędzej zawału dostanie ekipa budowlana :D :D Teściowa swoja Kobieta jest!!!!!

Pewnie, że swoja kobita :):) Ale martwię się o jej zdrowie :) Mam nadzieję, że jej się spodoba widok z salonu na srebrny świerk :)

)Porozmawiam z właścicielem - może coś się da zrobić ( a taki fajny starszy pan :))

hehe! starsi Panowie zawsze na mnie albo "lecieli " albo byli bardzo mili i pomocni

:wink: obawiam sie jednak ze nie az tak bardzo coby jedno 0 z konca ceny upuscić :wink:

MOże być ciężko, ale on chyba żony nie ma .... :):):)

hiehie

na nasza polska wersje Ann Nicole Smith to mam za mały biust i jestem za mało blond :wink:

Nie wiem co to za Andzia ale na pewno do piet Ci nie dorasta! :D

Nefercia ja wlasnie dzis podziwialam ten swierk. Chyba na Swieta bedzie juz ozdobiony. :wink:

p.s. A kiedy wlasciwie ta przeprowadzka? :D

Neferko Ty jesteś po prostu niesamowita. Przeczytałam mojemu mężowi, który jest bardzo niezadowolony, że ja forumowiczka jestem i że Murator kradnie mu żonę, fragment Twojej rozmowy z Panem Nordea :lol: Usmiał się i może polubi Forum :roll: Cały czas mi mówi "a czego Ty się tam dowiedziałaś....o budowaniu :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: . No to mu opowiadam o Tobie, o Zelijce, o Brazie, Romku i Edmar, a najmniej to o ....budowaniu :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

Nefer jak Ty to robisz, że masz tyle życia w sobie??? :roll: Może jakąś psychoterapię przez internet zastosujesz dla mnie???? :lol: :lol: :lol:

Łatwo się mówi :) Ja też mam coś z ty uśmiecham podczas stresu i czasami traktują mnie mniej poważnie :roll: zauważyłaś takie cuś u siebie :roll:

Pierwszy raz zauważyłam dziwną reakcję jak przyszłam do szpitala rodzić moje pierwsze dziecko.Wkroczyłam na recepcję porodówki z uśmiechem od ucha do ucha i hasłem:

- dzień dobry, przyszłam urodzić :):)

Pani pielęgniarka obrzuciła mnie ponurym spojrzeniem i burknęła:

- Zobaczymy jak się będziesz śmiać jak zaczniesz rodzić.

- Ok - powiedziałam - ale to chyba już.

Niestety - pielęgniarka była nieugięta i postanowiła wypisać wszystkie papiery, wszystkie dane, zadać milion pytań - a ja cierpliwie powtarzałam:

- Przepraszam, ale ja już proszę pani rodzę.

- to pani pierwsze dziecko - to trwa godzinami - tłumaczyła mi pielęgniarka.

W końcu przebiegał przez salę lekarz.

Zatrzymałam go ( ile można tłumaczyć) i poprosiłam, żeby wytłumaczył pani pielęgniarce, że ja rodzę :):):)

Pan doktór popatrzył na mnie, zajrzał pod spódnicę mojej sukienki i wpadł w panikę , że już widać główkę !!!!!!!!!!

Pielęgniarka się wydarła:

- No co pani nie mówi, że już rodzi !!!!!!!!!!!

I weź tu się człowieku uśmiechaj w chwilach stresu - zero zrozumienia :)

Kuźwa poprostu słów na Ciebie brakuje :lol: Tak trzymaj :D

Neferciu,

jak ja Ci zazdraszczam :lol: :lol: :lol:

Jak to idzie - tfu, tfu, tfu przez lewe....

Wiesz, że podobnie rodziłyśmy: na stole 15 minut i po krzyku - bo było wydarcie :roll:

Ehhh Amtluś, jak ja zazrościłam wszystkim co budowali ostatnie 2 lata :):):) Idzie jak burza, ale jestem już trochę zmęczona.

Wczoraj byłam na budowie do 14 a potem trzeba było zrobić w pracy ... siedziałam do 23.00...

Taki lajf :)

hiehie

na nasza polska wersje Ann Nicole Smith to mam za mały biust i jestem za mało blond :wink:

Nie wiem co to za Andzia ale na pewno do piet Ci nie dorasta! :D

Nefercia ja wlasnie dzis podziwialam ten swierk. Chyba na Swieta bedzie juz ozdobiony. :wink:

p.s. A kiedy wlasciwie ta przeprowadzka? :D

Świerk na szczęście ocałał. Na święta będzie piękny :):)

A przeprowadzka ? Kurde, tak daleko myślą nie wybiegam :):)

Neferko Ty jesteś po prostu niesamowita. Przeczytałam mojemu mężowi, który jest bardzo niezadowolony, że ja forumowiczka jestem i że Murator kradnie mu żonę, fragment Twojej rozmowy z Panem Nordea :lol: Usmiał się i może polubi Forum :roll: Cały czas mi mówi "a czego Ty się tam dowiedziałaś....o budowaniu :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: . No to mu opowiadam o Tobie, o Zelijce, o Brazie, Romku i Edmar, a najmniej to o ....budowaniu :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

Nefer jak Ty to robisz, że masz tyle życia w sobie??? :roll: Może jakąś psychoterapię przez internet zastosujesz dla mnie???? :lol: :lol: :lol:

Niech mąż nie marudzi (pozdrowienia :)) bo to kopalnia wiedzy.

Warto tu zaglądać i czytać i pytać. Uważam, że to najlepsze w Polsce źródło informacji - nie ma drugiego takiego Muratora :)

A moja energia... hmmm... sama nie wiem z czego sie bierze. Ale czasem się odłącza i bardzo tego nie lubię. Bo właściewie nie wiem co robić w takich chwilach :) Brak prądu :)

Ale wtedy czytam właśnie Forum. I patrzę, że budowa - to możliwe.

Gdyby nie to Forum już dawno bym sobie odpuściła - na etapie papierologii. Zupełnie serio.

Moj tata w tym roku bedzie emerytem. Mam juz w domu siedzi. Ciekawe jak długo w bloku wytrzymają :wink:

ALe opieka nad chorym to inna bajka. To jednak nieuniknione. Czy chory, czy starszy to jednak opieka nad rodzicami na nas spada prędzej czy później :roll: Nie akżdego stać na takie wyzwanie :roll: