zielonooka 03.03.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Neferka - a wyskrob ty jedno zero z ceny tej działki koło Cię! to bedziemy sąsiadkami (ja cicha, nie pale, prawie nie imprezuje prawie nie pije a do seksu to sobie skombinuje knebelek tłumiacy ) tak tylko pisze bo moja działka piekna ale kurna jednak daleko od cywilizacji i juz kombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Braza, Magi obawiam się,że jak teściowa zobaczy co się na tej działce dzieje to zawału dostanie :) Nie sądzę, prędzej zawału dostanie ekipa budowlana Teściowa swoja Kobieta jest!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.03.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Neferka - a wyskrob ty jedno zero z ceny tej działki koło Cię! to bedziemy sąsiadkami (ja cicha, nie pale, prawie nie imprezuje prawie nie pije a do seksu to sobie skombinuje knebelek tłumiacy ) tak tylko pisze bo moja działka piekna ale kurna jednak daleko od cywilizacji i juz kombinuję Chodź Zielona, chodź koło mnie :) Możesz się marcować ile chceesz ( moje dzieci to sie już chyba przyzwyczaiły - nie ma jak mieszkanie w blokach )Porozmawiam z właścicielem - może coś się da zrobić ( a taki fajny starszy pan ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.03.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Braza, Magi obawiam się,że jak teściowa zobaczy co się na tej działce dzieje to zawału dostanie :) Nie sądzę, prędzej zawału dostanie ekipa budowlana Teściowa swoja Kobieta jest!!!!! Pewnie, że swoja kobita :) Ale martwię się o jej zdrowie Mam nadzieję, że jej się spodoba widok z salonu na srebrny świerk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.03.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 )Porozmawiam z właścicielem - może coś się da zrobić ( a taki fajny starszy pan ) hehe! starsi Panowie zawsze na mnie albo "lecieli " albo byli bardzo mili i pomocni obawiam sie jednak ze nie az tak bardzo coby jedno 0 z konca ceny upuscić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.03.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 )Porozmawiam z właścicielem - może coś się da zrobić ( a taki fajny starszy pan ) hehe! starsi Panowie zawsze na mnie albo "lecieli " albo byli bardzo mili i pomocni obawiam sie jednak ze nie az tak bardzo coby jedno 0 z konca ceny upuscić MOże być ciężko, ale on chyba żony nie ma .... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.03.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 hiehie na nasza polska wersje Ann Nicole Smith to mam za mały biust i jestem za mało blond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.03.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Neferciu, jak ja Ci zazdraszczam Jak to idzie - tfu, tfu, tfu przez lewe.... Wiesz, że podobnie rodziłyśmy: na stole 15 minut i po krzyku - bo było wydarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 hiehie na nasza polska wersje Ann Nicole Smith to mam za mały biust i jestem za mało blond Nie wiem co to za Andzia ale na pewno do piet Ci nie dorasta! Nefercia ja wlasnie dzis podziwialam ten swierk. Chyba na Swieta bedzie juz ozdobiony. p.s. A kiedy wlasciwie ta przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.03.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Neferko Ty jesteś po prostu niesamowita. Przeczytałam mojemu mężowi, który jest bardzo niezadowolony, że ja forumowiczka jestem i że Murator kradnie mu żonę, fragment Twojej rozmowy z Panem Nordea Usmiał się i może polubi Forum Cały czas mi mówi "a czego Ty się tam dowiedziałaś....o budowaniu . No to mu opowiadam o Tobie, o Zelijce, o Brazie, Romku i Edmar, a najmniej to o ....budowaniu Nefer jak Ty to robisz, że masz tyle życia w sobie??? Może jakąś psychoterapię przez internet zastosujesz dla mnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.03.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Powinnaś napisać przewodnik jak postępować z pracownikami banków niedługo ja zacznę chodzić od banku do banku i taka lekcja bardzo by mi się przydała.. Podziwiam Cię, jesteś pełna optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.03.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Łatwo się mówi Ja też mam coś z ty uśmiecham podczas stresu i czasami traktują mnie mniej poważnie zauważyłaś takie cuś u siebie Pierwszy raz zauważyłam dziwną reakcję jak przyszłam do szpitala rodzić moje pierwsze dziecko.Wkroczyłam na recepcję porodówki z uśmiechem od ucha do ucha i hasłem: - dzień dobry, przyszłam urodzić :) Pani pielęgniarka obrzuciła mnie ponurym spojrzeniem i burknęła: - Zobaczymy jak się będziesz śmiać jak zaczniesz rodzić. - Ok - powiedziałam - ale to chyba już. Niestety - pielęgniarka była nieugięta i postanowiła wypisać wszystkie papiery, wszystkie dane, zadać milion pytań - a ja cierpliwie powtarzałam: - Przepraszam, ale ja już proszę pani rodzę. - to pani pierwsze dziecko - to trwa godzinami - tłumaczyła mi pielęgniarka. W końcu przebiegał przez salę lekarz. Zatrzymałam go ( ile można tłumaczyć) i poprosiłam, żeby wytłumaczył pani pielęgniarce, że ja rodzę :) Pan doktór popatrzył na mnie, zajrzał pod spódnicę mojej sukienki i wpadł w panikę , że już widać główkę !!!!!!!!!! Pielęgniarka się wydarła: - No co pani nie mówi, że już rodzi !!!!!!!!!!! I weź tu się człowieku uśmiechaj w chwilach stresu - zero zrozumienia Kuźwa poprostu słów na Ciebie brakuje Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 hiehie na nasza polska wersje Ann Nicole Smith to mam za mały biust i jestem za mało blond Blond da się zrobić. A i z biustem coś pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Neferciu, jak ja Ci zazdraszczam Jak to idzie - tfu, tfu, tfu przez lewe.... Wiesz, że podobnie rodziłyśmy: na stole 15 minut i po krzyku - bo było wydarcie Ehhh Amtluś, jak ja zazrościłam wszystkim co budowali ostatnie 2 lata :) Idzie jak burza, ale jestem już trochę zmęczona. Wczoraj byłam na budowie do 14 a potem trzeba było zrobić w pracy ... siedziałam do 23.00... Taki lajf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 hiehie na nasza polska wersje Ann Nicole Smith to mam za mały biust i jestem za mało blond Nie wiem co to za Andzia ale na pewno do piet Ci nie dorasta! Nefercia ja wlasnie dzis podziwialam ten swierk. Chyba na Swieta bedzie juz ozdobiony. p.s. A kiedy wlasciwie ta przeprowadzka? Świerk na szczęście ocałał. Na święta będzie piękny :) A przeprowadzka ? Kurde, tak daleko myślą nie wybiegam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Neferko Ty jesteś po prostu niesamowita. Przeczytałam mojemu mężowi, który jest bardzo niezadowolony, że ja forumowiczka jestem i że Murator kradnie mu żonę, fragment Twojej rozmowy z Panem Nordea Usmiał się i może polubi Forum Cały czas mi mówi "a czego Ty się tam dowiedziałaś....o budowaniu . No to mu opowiadam o Tobie, o Zelijce, o Brazie, Romku i Edmar, a najmniej to o ....budowaniu Nefer jak Ty to robisz, że masz tyle życia w sobie??? Może jakąś psychoterapię przez internet zastosujesz dla mnie???? Niech mąż nie marudzi (pozdrowienia ) bo to kopalnia wiedzy. Warto tu zaglądać i czytać i pytać. Uważam, że to najlepsze w Polsce źródło informacji - nie ma drugiego takiego Muratora A moja energia... hmmm... sama nie wiem z czego sie bierze. Ale czasem się odłącza i bardzo tego nie lubię. Bo właściewie nie wiem co robić w takich chwilach Brak prądu Ale wtedy czytam właśnie Forum. I patrzę, że budowa - to możliwe. Gdyby nie to Forum już dawno bym sobie odpuściła - na etapie papierologii. Zupełnie serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Kuźwa poprostu słów na Ciebie brakuje Tak trzymaj Ano brakuje - zawsze miałam nasrane i nie wymieszane pod kopułką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Buduj, Nefercia buduj. Jeszcze troche i wszystkich bedziesz miala pod swoim skrzydlem. Trzymam kciuki dla tesciow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.03.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Moj tata w tym roku bedzie emerytem. Mam juz w domu siedzi. Ciekawe jak długo w bloku wytrzymają ALe opieka nad chorym to inna bajka. To jednak nieuniknione. Czy chory, czy starszy to jednak opieka nad rodzicami na nas spada prędzej czy później Nie akżdego stać na takie wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.03.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Kuźwa poprostu słów na Ciebie brakuje Tak trzymaj Ano brakuje - zawsze miałam nasrane i nie wymieszane pod kopułką łeeee tam od razu nastrane albo jesteś indywidualistka albo dziwoląg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts