Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Taaaaaaaa ma 3 gałęzie złamane - to nie odrośnie. Korona będzie przerzedzona na bank. Miał ładny kształt, ale tera wygląda jak ścierwo.

Dam mu szansę - najwyżej latem wytnę w cholerę. Za delikatny jest.

Aś siem do tulipanowca w zeszłym roku przymierzała jak by go tu dziabnąć. Ech ja do swoich zdechlaków klonów jaworów też sie przyzwyczaiłam

Nefcia, ogrodzenie nr 2 bezsprzecznie lepsiejsze.

A co do zlewu to franke przypadkiem? Bo mi też taki czarnuchowaty by siadł

Dobrze - więc będzie 2.

Zlew ewidemą Franke - i bateria będzie Franke więc taki komplecik :)

I antracytowy jezd z kamienia :):) Ehhh człowiekowi to odpala przy tej chałupie :)

Taaaaaaaa ma 3 gałęzie złamane - to nie odrośnie. Korona będzie przerzedzona na bank. Miał ładny kształt, ale tera wygląda jak ścierwo.

Dam mu szansę - najwyżej latem wytnę w cholerę. Za delikatny jest.

Aś siem do tulipanowca w zeszłym roku przymierzała jak by go tu dziabnąć. Ech ja do swoich zdechlaków klonów jaworów też sie przyzwyczaiłam

Biedak nie spodziewał się tak wczesnie śniegu. I za duże liście sobie wyrósł goopi :)

Nefcia, ogrodzenie nr 2 bezsprzecznie lepsiejsze.

A co do zlewu to franke przypadkiem? Bo mi też taki czarnuchowaty by siadł

Dobrze - więc będzie 2.

Zlew ewidemą Franke - i bateria będzie Franke więc taki komplecik :)

I antracytowy jezd z kamienia :):) Ehhh człowiekowi to odpala przy tej chałupie :)

To ja chcem ten sam, ale nie wiedzialam ze to kamień jak katalog oglądałam :o .Czuje przez kości, ze to może mnie przerosnąć cenowo w takim razie

dobry wieczór

dzięki Nefusia za telefona :D tulipanowcowi daj szansę :wink: drugie jeszcze ładniejsze ale bym sobą nie była no jakbym tak łykła jak gęś kluseczkę :wink: :lol: lubię symetrię więc jakby się dało to po prostu bym tą lewą stronę troszku doprawiła coby symetryczna do prawej była :wink: a zlew noooooo cudo :D

dobry wieczór

dzięki Nefusia za telefona :D tulipanowcowi daj szansę :wink: drugie jeszcze ładniejsze ale bym sobą nie była no jakbym tak łykła jak gęś kluseczkę :wink: :lol: lubię symetrię więc jakby się dało to po prostu bym tą lewą stronę troszku doprawiła coby symetryczna do prawej była :wink: a zlew noooooo cudo :D

Wuuuusia :):) Ale ona nigdy nie będzie symetryczna, bo po środku jest 4m metalu a po bokach skrzynki - więc oba samce :) Jest maksymalnie symetryczna - Jola kocha symetrię (a ja niekoniecznie :))

http://docs.google.com/present/view?id=dftgr74_25fs46kfgw

pewnie znane ale niezle dobrounoc

wsio budiet w pariadkie..nie sztresuj siem :)

Ja siem nie stresujem - ja jestem podekscytowana :):) Dobranocki (p.s. nie musisz sie zrywać skoro świt - jeśli o mnie chodzi :))

Kikutku, tu masz zdjęcie przed fugami.

Zresztą mieszkasz na Mazowszu, to możesz przy okazji wpaść pomacać sobie te podstopnice :)

http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SfXqdNIcI0I/AAAAAAAAEbY/rYi8_04uDCU/s640/IMG_1415.JPG

Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi i zaproszenie :D Niestety 6cio miesięczne bliźniaczki, i 3latek (plus wykończeniówka na głowie) skutecznie mnie wykluczają z takich przyjemnych wycieczek :-? A stolycę mam 100km od siebie, więc i czas i odległość robią swoje. Ale chętnie bym pomacała :wink: :lol: