Nefer 18.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Halo - wersja 2 płotu w dzienniku Ładniejsza ? Prawda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.10.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Halo - wersja 2 płotu w dzienniku Ładniejsza ? Prawda :) Prawda, prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.10.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Taaaaaaaa ma 3 gałęzie złamane - to nie odrośnie. Korona będzie przerzedzona na bank. Miał ładny kształt, ale tera wygląda jak ścierwo. Dam mu szansę - najwyżej latem wytnę w cholerę. Za delikatny jest. Aś siem do tulipanowca w zeszłym roku przymierzała jak by go tu dziabnąć. Ech ja do swoich zdechlaków klonów jaworów też sie przyzwyczaiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.10.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Nefcia, ogrodzenie nr 2 bezsprzecznie lepsiejsze. A co do zlewu to franke przypadkiem? Bo mi też taki czarnuchowaty by siadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Halo - wersja 2 płotu w dzienniku Ładniejsza ? Prawda :) Prawda, prawda! Też tak myślę :) A Jola się nie o braziła za "za dużo muru" tylko zrobiła nowy Fajna z niej laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Nefcia, ogrodzenie nr 2 bezsprzecznie lepsiejsze. A co do zlewu to franke przypadkiem? Bo mi też taki czarnuchowaty by siadł Dobrze - więc będzie 2. Zlew ewidemą Franke - i bateria będzie Franke więc taki komplecik I antracytowy jezd z kamienia :) Ehhh człowiekowi to odpala przy tej chałupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Taaaaaaaa ma 3 gałęzie złamane - to nie odrośnie. Korona będzie przerzedzona na bank. Miał ładny kształt, ale tera wygląda jak ścierwo. Dam mu szansę - najwyżej latem wytnę w cholerę. Za delikatny jest. Aś siem do tulipanowca w zeszłym roku przymierzała jak by go tu dziabnąć. Ech ja do swoich zdechlaków klonów jaworów też sie przyzwyczaiłam Biedak nie spodziewał się tak wczesnie śniegu. I za duże liście sobie wyrósł goopi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.10.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Nefcia, ogrodzenie nr 2 bezsprzecznie lepsiejsze. A co do zlewu to franke przypadkiem? Bo mi też taki czarnuchowaty by siadł Dobrze - więc będzie 2. Zlew ewidemą Franke - i bateria będzie Franke więc taki komplecik I antracytowy jezd z kamienia :) Ehhh człowiekowi to odpala przy tej chałupie To ja chcem ten sam, ale nie wiedzialam ze to kamień jak katalog oglądałam .Czuje przez kości, ze to może mnie przerosnąć cenowo w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 dobry wieczór dzięki Nefusia za telefona tulipanowcowi daj szansę drugie jeszcze ładniejsze ale bym sobą nie była no jakbym tak łykła jak gęś kluseczkę lubię symetrię więc jakby się dało to po prostu bym tą lewą stronę troszku doprawiła coby symetryczna do prawej była a zlew noooooo cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 To ja chcem ten sam, ale nie wiedzialam ze to kamień jak katalog oglądałam .Czuje przez kości, ze to może mnie przerosnąć cenowo w takim razie Oscyluje w okolicach 1,6 - 1,8 k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 dobry wieczór dzięki Nefusia za telefona tulipanowcowi daj szansę drugie jeszcze ładniejsze ale bym sobą nie była no jakbym tak łykła jak gęś kluseczkę lubię symetrię więc jakby się dało to po prostu bym tą lewą stronę troszku doprawiła coby symetryczna do prawej była a zlew noooooo cudo Wuuuusia :) Ale ona nigdy nie będzie symetryczna, bo po środku jest 4m metalu a po bokach skrzynki - więc oba samce Jest maksymalnie symetryczna - Jola kocha symetrię (a ja niekoniecznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.10.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 To ja chcem ten sam, ale nie wiedzialam ze to kamień jak katalog oglądałam .Czuje przez kości, ze to może mnie przerosnąć cenowo w takim razie Oscyluje w okolicach 1,6 - 1,8 k ssssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.10.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 berek i lece spac bo sie do kogos wybieram wczesnie rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 berek i lece spac bo sie do kogos wybieram wczesnie rano Aż dostałam gęsiej skórki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.10.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 http://docs.google.com/present/view?id=dftgr74_25fs46kfgw pewnie znane ale niezle dobrounoc wsio budiet w pariadkie..nie sztresuj siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 znaczy mnie chodziło że jak się da to po prostu zwęzić ten jeden murek a poszerzyć taką wąską wstawkę z prętów żeby była szerokości furtki i już będzie symetryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 http://docs.google.com/present/view?id=dftgr74_25fs46kfgw pewnie znane ale niezle dobrounoc wsio budiet w pariadkie..nie sztresuj siem Ja siem nie stresujem - ja jestem podekscytowana :) Dobranocki (p.s. nie musisz sie zrywać skoro świt - jeśli o mnie chodzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.10.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 też już tak chcę, ale jeszcze troche przedemną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 też już tak chcę, ale jeszcze troche przedemną Bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kikutek 18.10.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Kikutku, tu masz zdjęcie przed fugami. Zresztą mieszkasz na Mazowszu, to możesz przy okazji wpaść pomacać sobie te podstopnice http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SfXqdNIcI0I/AAAAAAAAEbY/rYi8_04uDCU/s640/IMG_1415.JPG Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi i zaproszenie Niestety 6cio miesięczne bliźniaczki, i 3latek (plus wykończeniówka na głowie) skutecznie mnie wykluczają z takich przyjemnych wycieczek A stolycę mam 100km od siebie, więc i czas i odległość robią swoje. Ale chętnie bym pomacała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts