Gosiek33 19.10.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Nefcia,a młynka nie będziesz miała? Będę Z doświadczenia moich sąsiadów do mlynka przydaje się druga komora/pół, bo młynek powinno się zatykać, gdy nie jest używany... Młynki wstawiacie mieszkając w domu i mając kawałek działki obok Toż to czysta nieoszczędność 1primo zakup młynka, który popsuć się może (mam taki w piwnicy wymontowany bo siem naprawić nie da ) - w mieszkaniu rewelacja ale w domu? 2primo oszczędność prądu (no może lekko przesadzam - zresztą może być działający pod strumieniem wody - ale wtedy większe jej zużycie) 3primo kupujesz nawet mały plastikowy kompostownik, stawiasz go w rogu ogrodu i tam zbierasz wszelkie organiczne resztki, koszona trawę, liście. Dla szybszego efektu kupujesz jakieś szczepy bakterii, które to szybcjej rozłożą i masz pod ręką doskonałą ziemię ogrodową do kwiatów, krzaków, drzewek i wszystkiego co ma ładnie rosnąć uff, ale siem nagadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Gosieńko, Ja i ogórd to dwa różne światy. Wstawiam go dla własnej wygody - nie dla oszczędności. Jak już robię demolkę to na całego (a z tym prądem to rzeczywiście przesadziłaś :) Wyłączę jednego leda i będzie ok ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 a poza tym... ja na ten przykład mam tak małą działkę... ze nie mam go gdzie upchnąc by nie był na widoku i nie śmierdolił mi zgnilizną dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.10.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ponoc kompostownik nie smierdzi, ja na pewno bede miec bo nie za bardzo jest co robic z trawa po skoszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ponoc kompostownik nie smierdzi, ja na pewno bede miec bo nie za bardzo jest co robic z trawa po skoszeniu hm.... tego jeszcze nie wiem... ale jakoś trudno mi sobie wyobrazić proces zgnilizny bez zapachu... ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.10.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Dodaje sie bakterie przyspieszajace przemianie, to nie jest takie gnicie jak w koszu dlugo nie wyrzucanym a co zrobisz z trawa koszona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 no tu mam mały sekret ale nie powiem, by było to poręczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Przyznaj sie Nitu, ze codziennie robisz salatke z trawy, dlatego Twoje Baczki tak marnie wygladaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Przyznaj sie Nitu, ze codziennie robisz salatke z trawy, dlatego Twoje Baczki tak marnie wygladaja. no zatłukę tak kochana codziennie jemy bo jest tam dużo żelaza a ze M lubi mięsko to jeszcze wdrabiam mu tam gęsto krojone gąsieniczki , wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kikutek 19.10.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ojej ! Pełna chata Ale jak bliźniaczki podrosną (co już niedaleko ) to wpadniesz A 100 to rzut beretem Pocałuj wszystkie dzieciaczki Dzięki (wycałowane)! Może...kiedyś spróbuję się wybrać. A w jakiej części "podwarszawy" mieszkasz/będziesz mieszkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.10.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Doberek widzę że we wszystkich wewontkach wesoło za sprawą nitu i małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Przyznaj sie Nitu, ze codziennie robisz salatke z trawy, dlatego Twoje Baczki tak marnie wygladaja. no zatłukę tak kochana codziennie jemy bo jest tam dużo żelaza a ze M lubi mięsko to jeszcze wdrabiam mu tam gęsto krojone gąsieniczki , wis? Az mi slinka pociekla. Dawaj przepisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Tobie ?! never Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Tobie ?! never Zobaczysz, doigrasz sie... Somsiadke na przeszpiegi wysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Tobie ?! never Zobaczysz, doigrasz sie... Somsiadke na przeszpiegi wysle. ja chciałam tylko nadmienić... że najpierw groziłaś Malutkiej, a teraz mnie.... i wcale się nie dziwię, że za Tobą stoi aż 3 epitety a za mną tylko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Tobie ?! never Zobaczysz, doigrasz sie... Somsiadke na przeszpiegi wysle. ja chciałam tylko nadmienić... że najpierw groziłaś Malutkiej, a teraz mnie.... i wcale się nie dziwię, że za Tobą stoi aż 3 epitety a za mną tylko 2 A jaki jest ten drugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 no wspólny w Twoim nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 no wspólny w Twoim nie...? No to ten jest pierwszy. A drugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Proszę sobie tu nie jechać po bandzie Ladies :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 już jesteśmy grzeczne... ale to ona http://images41.fotosik.pl/42/c4225624c9336d53med.jpg zaczęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts