Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Nefcia,a młynka nie będziesz miała?

Będę :)

Z doświadczenia moich sąsiadów do mlynka przydaje się druga komora/pół, bo młynek powinno się zatykać, gdy nie jest używany... :roll:

Młynki wstawiacie mieszkając w domu i mając kawałek działki obok :o Toż to czysta nieoszczędność

1primo zakup młynka, który popsuć się może (mam taki w piwnicy wymontowany bo siem naprawić nie da :-? ) - w mieszkaniu rewelacja ale w domu?

2primo oszczędność prądu :roll: :wink: (no może lekko przesadzam - zresztą może być działający pod strumieniem wody - ale wtedy większe jej zużycie)

3primo kupujesz nawet mały plastikowy kompostownik, stawiasz go w rogu ogrodu i tam zbierasz wszelkie organiczne resztki, koszona trawę, liście. Dla szybszego efektu kupujesz jakieś szczepy bakterii, które to szybcjej rozłożą i masz pod ręką doskonałą ziemię ogrodową do kwiatów, krzaków, drzewek i wszystkiego co ma ładnie rosnąć

uff, ale siem nagadałam :oops:

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosieńko,

Ja i ogórd to dwa różne światy.

Wstawiam go dla własnej wygody - nie dla oszczędności.

Jak już robię demolkę to na całego :)

(a z tym prądem to rzeczywiście przesadziłaś :):) Wyłączę jednego leda i będzie ok :))

Przyznaj sie Nitu, ze codziennie robisz salatke z trawy, dlatego Twoje Baczki tak marnie wygladaja. :lol: :lol: :lol:

no zatłukę :o :p

tak kochana codziennie jemy bo jest tam dużo żelaza :p a ze M lubi mięsko to jeszcze wdrabiam mu tam gęsto krojone gąsieniczki , wis?

Przyznaj sie Nitu, ze codziennie robisz salatke z trawy, dlatego Twoje Baczki tak marnie wygladaja. :lol: :lol: :lol:

no zatłukę :o :p

tak kochana codziennie jemy bo jest tam dużo żelaza :p a ze M lubi mięsko to jeszcze wdrabiam mu tam gęsto krojone gąsieniczki , wis?

Az mi slinka pociekla. :lol: :lol: :lol: Dawaj przepisa. 8)

Tobie ?! never :evil:

Zobaczysz, doigrasz sie... Somsiadke na przeszpiegi wysle. 8)

ja chciałam tylko nadmienić... że najpierw groziłaś Malutkiej, a teraz mnie....

i wcale się nie dziwię, że za Tobą stoi aż 3 epitety :p a za mną tylko 2