malgos2 19.10.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Tyyyyyy zdrajco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Tyyyyyy zdrajco... cicho być... ropierduchę robić u Ciebie to co inszego niż u Nefci... ona wciąz moją oliwę ma i wolałam jednak Brutusie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Tyyyyyy zdrajco... cicho być... ropierduchę robić u Ciebie to co inszego niż u Nefci... ona wciąz moją oliwę ma i wolałam jednak Brutusie... Moja tez... Nefcia, dawaj te konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 NIe mogię , bo mam Ducha i sie z nim bawimy wylewką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 NIe mogię , bo mam Ducha i sie z nim bawimy wylewką Jessssu, jaka perwersja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 jeszcze na wylewce to rozumiem Nefcia Ty się tam nie dopraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.10.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Gosieńko, Ja i ogórd to dwa różne światy. Wstawiam go dla własnej wygody - nie dla oszczędności. Jak już robię demolkę to na całego (a z tym prądem to rzeczywiście przesadziłaś :) Wyłączę jednego leda i będzie ok ) Jak wyłączysz leda to ok a faktycznie używanie młynka to fantastyczna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Gosiek, nie wiem jeszcze nie używałam, ale nie mam już ochoty wydłubywać kawałków róznych rzeczy z sitka :) ________________ Podłoga na poddaszu wyszlifowana i zagruntowana. Wylewka zbadana - jest super 1,8 wilgotność Wilgotność powietrza 60 %. Jutro wjeżdża parkiet To rzeczywiście brzmi dziwnie ...te wilgotności ____________________ Część Tesciów : ściany wyszlifowane, zagruntowane. Zacznie sie kładzenie paneli i malowanie. Jesoooooo jak to szybko idzie ... ___________________ Jutro zaczyna sie obiudowa kominka ___________________ Chyba się zwolnie z pracy - ileż można udawać ____________________ A teraz idę spać, bo boli mnie każdy mięsień aż do ostatniego zgięcia palca. Chyba mam dość. A jutro zaczynam o świcie. Będe informować na bieżąco jak tylko się dorwę do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.10.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ale Ci dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ale Ci dobrze Zrób sobie tak dobrze jak ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.10.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 oj aż tak dobrze to u nas nie będzie ale jak tylko ciepło w nóżki będzie to zamieszkam i się nie wyprowadzę, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 dobry wieczór też mi się taki zlewik Teca śni no może jak się baaaaaaardzo przyłoże to sobie taki w kuchni zapodam i może wtedy polubiłabym zmywanie garów tylko po co skoro być może zmywarkę mieć będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Polubisz bycie w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dzień dobry aaaa nie Nefcia ja kocham siedzieć w kuchni przeważnie to moje ulubione pomieszczenie w domu mam tylko chroniczną i nieuleczlną awersję do zmywania garów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dzień dobry aaaa nie Nefcia ja kocham siedzieć w kuchni przeważnie to moje ulubione pomieszczenie w domu mam tylko chroniczną i nieuleczlną awersję do zmywania garów To masz tak jak ja :) Choć serdecznie nienawidzą kuchni w moim mieszkaniu bo ma wymiary 1,80 x 3,2 :) to i tak uwielbiam gotować. Ale jak będe miała nową kuchnię to dam czadu dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 no w swojej obecnej to ja też niespecjalnie bo mam 1,75 x 3,40 ale moja nowa ma przeszło 14 m.kw i prawie kwadracik więc już sie cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a ja nie cierpie mojej kuchni bo nie dość że jest maleńka to jeszcze 90% powierzchni blatu zajmują rzeczy które powinny być gdzieś ale nie mają swojego miejsca bo sie nie mieścimy po prostu w tym mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Efi chodź do mnie od razu pokochasz swoje mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 wątpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 no wiesz ja mam mieszkanie mniejsze niż Nefcia garaż to wiesz Twoje od razu wyda Ci się ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts