Nefer 20.10.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Pięknie !!! Po prostu boski wychodzi!!! Ssssss My Precioussssssss...... Wpadnij to łobacys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 mi tam ta koza się podobała dzięki za info o halogenie. no tom w malinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Nefcia ja się boję coby było jakby on był w doskonałym świetle ppstrykany jest cudny odlotowy i w ogóle tylko na widok pomostu mnie z letka zemdliło tam będą jakieś poręcze czy jak Będą stalowe z linkami zamiast poprzeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 no i szlag bombki trafił choinki nie budjet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.10.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Jesion łobacę na 200% AAAAAAAAAAAA , ale jak mogłas zamknąć czarnego stwora w tym pudełku Wolałam jak był surowy i na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 no i szlag bombki trafił choinki nie budjet Zawiążę ci oczy i za rączkę przeprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 no i szlag bombki trafił choinki nie budjet Zawiążę ci oczy i za rączkę przeprowadzę dzięki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Jesion łobacę na 200% AAAAAAAAAAAA , ale jak mogłas zamknąć czarnego stwora w tym pudełku Wolałam jak był surowy i na czarno A teraz stwór już jest zapudełkowany Ale on tam jest pod spodem jeeest ...i ja jeszcze go wydobędę stamtąd w tajemny sposób :) Wpadnij na jesion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 20.10.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 cudnie-obejrzane wyzazdroszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.10.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Nieee no na stwora też wpadnę Ciekawa jestem jak to wyszło na żywca Ale ci to piorunem układają wszystko teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 cudnie-obejrzane wyzazdroszczone Eeeeeee zaraz wyzazdroszczone :) To tylko najwyklejszy jesion i do tego nie pierwszej klasy Tylko taki mieszaniec, taki kudel powiedziałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.10.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Najładniejsze są takie mieszane.Będziesz zadowolona z tej jasnej podłogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Nefcia nie kryguj się cudniasty jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Nieee no na stwora też wpadnę Ciekawa jestem jak to wyszło na żywca Ale ci to piorunem układają wszystko teraz Wygląda bardzo budowlanie i grzecznie. Ma na sobie delikatny marmur, jaśniutki Ale Duchate musiały miec bryłę, żeby jatobkę ułożyć. Więc jest w wersji podstawowej - jeszcze potrzebuje trzykrotnego zaciągnięcia gipsem i wyszlifowania. Ale na razie niech sobie Duchate pracują. Teraz już mają wszystko przygotowane. A układają piorunem i znoszą moje łażenie i wkładanie paluchów do kleju (bo on - ten klej - ma konsystencję krówki-ciągutki roztopionej i taki kolor. I musiałam sprawdzić, czy to nie na będzie podłoga zrobiona na "krówkę ciągutkę" ) i gadanie i ochanie i achanie i w ogóle. A na serio - ciężko chłopaki pracują. I pięknie układają - niesamowicie równiutko i starannie, aż miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.10.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Neferciu, a ja ciągle mam przed oczyma Twoje pierwowzory kominka...dlatego wybacz, jam szczera, ładny ale...gdzie mu tam do Twoich marzeń ale jakoś tak głęboko wierzę, że nie odpuścisz...będąc babcią ale nie odpuścisz - obiecaj a podłoga? Kochana, dzięki niej masz już dom a nie budowę - słowo, cudna już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Najładniejsze są takie mieszane. Będziesz zadowolona z tej jasnej podłogi! I będę płakać nad ciemną w salonie Dobrze, że mi z głowy wywietrzał ten palisander, bo dopiero bym płakała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Neferciu, a ja ciągle mam przed oczyma Twoje pierwowzory kominka...dlatego wybacz, jam szczera, ładny ale...gdzie mu tam do Twoich marzeń ale jakoś tak głęboko wierzę, że nie odpuścisz...będąc babcią ale nie odpuścisz - obiecaj a podłoga? Kochana, dzięki niej masz już dom a nie budowę - słowo, cudna już jest Amtluś - nie odpuszczę. Oczywiście. Będzie na nim szkło. I myślę, że wcale nie tak daleko do tego szkła Tylko trochę muszę się otrzepać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Nefcia nie kryguj się cudniasty jest Ale co by nie gadać - pierwszy gatunek to to nie jest czyli nie ten "najszlachetniejszy". Co prawda z pełną premedytacją jest taki mieszany - i byłby nawet, gdyby kosztował dwa razy tyle, co najszlachetniejszy z jesionów :) Ten lubię najbardziej - bo żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Nefcia ja mam palisander na dole panele Juz nie płacze bo odrazu po wejsciu na góre uciekam i mało go oglądam A rano to ciemno jest jak wychodze z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.10.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 koza już teraz bardziej grzeje cieplejsza taka a jesion... no cóż też taki chcę i może być na krówkę ciągutkę i powiedz pachnie? bardzo pachnie? Czy ciągutka zabiła jego zapach pięknie masz już teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts