Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia ja się boję coby było jakby on był w doskonałym świetle ppstrykany :lol: jest cudny odlotowy i w ogóle tylko na widok pomostu mnie z letka zemdliło :-? tam będą jakieś poręcze czy jak :roll:

Będą stalowe z linkami zamiast poprzeczek :)

Jesion łobacę na 200%

AAAAAAAAAAAA , ale jak mogłas zamknąć czarnego stwora w tym pudełku :wink:

Wolałam jak był surowy i na czarno :oops:

A teraz stwór już jest zapudełkowany :) Ale on tam jest pod spodem jeeest ...i ja jeszcze go wydobędę stamtąd w tajemny sposób :):)

Wpadnij na jesion :)

Nieee no na stwora też wpadnę :) Ciekawa jestem jak to wyszło na żywca :)

Ale ci to piorunem układają wszystko teraz :)

Wygląda bardzo budowlanie i grzecznie.

Ma na sobie delikatny marmur, jaśniutki :) Ale Duchate musiały miec bryłę, żeby jatobkę ułożyć.

Więc jest w wersji podstawowej - jeszcze potrzebuje trzykrotnego zaciągnięcia gipsem i wyszlifowania. Ale na razie niech sobie Duchate pracują. Teraz już mają wszystko przygotowane.

A układają piorunem i znoszą moje łażenie i wkładanie paluchów do kleju (bo on - ten klej - ma konsystencję krówki-ciągutki roztopionej i taki kolor. I musiałam sprawdzić, czy to nie na będzie podłoga zrobiona na "krówkę ciągutkę" :)) i gadanie i ochanie i achanie i w ogóle.

A na serio - ciężko chłopaki pracują. I pięknie układają - niesamowicie równiutko i starannie, aż miło popatrzeć.

Neferciu, a ja ciągle mam przed oczyma Twoje pierwowzory kominka...dlatego wybacz, jam szczera, ładny ale...gdzie mu tam do Twoich marzeń :roll: ale jakoś tak głęboko wierzę, że nie odpuścisz...będąc babcią ale nie odpuścisz - obiecaj :wink:

a podłoga? Kochana, dzięki niej masz już dom a nie budowę - słowo, cudna już jest :D :D :D

Neferciu, a ja ciągle mam przed oczyma Twoje pierwowzory kominka...dlatego wybacz, jam szczera, ładny ale...gdzie mu tam do Twoich marzeń :roll: ale jakoś tak głęboko wierzę, że nie odpuścisz...będąc babcią ale nie odpuścisz - obiecaj :wink:

a podłoga? Kochana, dzięki niej masz już dom a nie budowę - słowo, cudna już jest :D :D :D

Amtluś - nie odpuszczę. Oczywiście. Będzie na nim szkło. I myślę, że wcale nie tak daleko do tego szkła :wink: Tylko trochę muszę się otrzepać :)

Nefcia nie kryguj się cudniasty jest :lol:

Ale co by nie gadać - pierwszy gatunek to to nie jest czyli nie ten "najszlachetniejszy".

Co prawda z pełną premedytacją jest taki mieszany - i byłby nawet, gdyby kosztował dwa razy tyle, co najszlachetniejszy z jesionów :):)

Ten lubię najbardziej - bo żyje.

koza już teraz bardziej grzeje :wink: cieplejsza taka

a jesion...

no cóż :roll:

też taki chcę :-?

i może być na krówkę ciągutkę :wink:

i powiedz pachnie? bardzo pachnie? Czy ciągutka zabiła jego zapach :roll:

pięknie masz już teraz