Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...cut....

i powiedz pachnie? bardzo pachnie? Czy ciągutka zabiła jego zapach :roll:

pięknie masz już teraz

Gosiek, pachnie. Pachnie pomimo krówki-ciągutki. Pachnie drewnem. Króka - ciągutka bardzo szybko wietrzeje. Ale jak się wejdzie na górę po schodach to czuć zapach drewna :) Przyjedź może na macanie cooooooooo ?

Panowie Duchowi kończą pewnie w ten weekend - choć ich nie poganiam, więc jak dla mnie mogą i dalej.

A wtedy już gościć mogę wszystkich, bo nie będziemy przeszkadzać ekipie :wink:

...cut....

i powiedz pachnie? bardzo pachnie? Czy ciągutka zabiła jego zapach :roll:

pięknie masz już teraz

Gosiek, pachnie. Pachnie pomimo krówki-ciągutki. Pachnie drewnem. Króka - ciągutka bardzo szybko wietrzeje. Ale jak się wejdzie na górę po schodach to czuć zapach drewna :) Przyjedź może na macanie cooooooooo ?

Panowie Duchowi kończą pewnie w ten weekend - choć ich nie poganiam, więc jak dla mnie mogą i dalej.

A wtedy już gościć mogę wszystkich, bo nie będziemy przeszkadzać ekipie :wink:

Oj nawet nie wiesz z jaką chęcią bym podjechała do Ciebie, ale zupełnie mam czasu :-? Nie nadążam z robotą :-? Starość nie radość, coraz wolniejsza jestem, a do tego własna budowa też czas pochłania, ale o tym to Ty doskonale wiesz :wink: 8)

Ale tesknię za tymi odwiedzinami :oops:

ja pierdziu, nie wiem co powiedziec, wyobrazalam sobie ten jesion u Ciebie w sypialni i wiedziałam ze będzie cudnie, ale jak to widze to jest jeszcze cudniej. Z tymi kaflami za łózkiem gra świetnie, a jakie drzwi będą?chyba jakies bardzo ciemne bym obstawiała. No i po co tu zaglądałam przed snem. Teraz nie zasne, nio

Do kominka cos turkusowego by sie chyba przydało. Masz duzo czerwieni i jatobę na dole. Ja tam widze jakies mikrododatki w tym wlasnie turkusowym kolorze. Wtedy będzie odjechany.Może Małgoś cos wymaluje?jakąś taką patyne na miedzi?

A pan Daniel naprawde miły i rzeczowy Pan. Klasa fachowiec

Nefcia, przepiiiiiiiiięęęęęęęęękniiiiiiiiiaaaaaaaaaaastaaaaaaaa podłoga !!!!

Ja lubię taką niejednolitą kolorowo (mój M nie za bardzo, ale popracuję nad nim :p 8) ).

To jak już Duchate skończą, piszę się na odwiedziny :D . Byłam dzisiaj nawet w twoich okolicach, ale nie wiedziałam, czy jesteś na budowie :roll:

Aaa i muszę w końcu odebrać moją oliwę od ciebie :oops:

Nefcia, przepiiiiiiiiięęęęęęęęękniiiiiiiiiaaaaaaaaaaastaaaaaaaa podłoga !!!!

Ja lubię taką niejednolitą kolorowo (mój M nie za bardzo, ale popracuję nad nim :p 8) ).

To jak już Duchate skończą, piszę się na odwiedziny :D . Byłam dzisiaj nawet w twoich okolicach, ale nie wiedziałam, czy jesteś na budowie :roll:

Aaa i muszę w końcu odebrać moją oliwę od ciebie :oops:

Kochana, myślę że możesz spokojnie wjeżdżać do mnie nawet jak mnie nie ma :) Przecież wiesz, że to dom otwarty :)

Dzięki za dobre słowo - ale przyznam, że na tych zdjęciach to g... widać :):) Jest o nieeeeeeeeeebo śliczniejsza, ale już nie będę tak gadać, bo dostanę nowy tytuł : "Samochwała" :):) Choć w zasadzie to pochwała Ducha :) To będę "Duchochwała" chyba :)

Mysza wiesz .. ja niebieskiego ani zielonego nie lubię ale....... turkusowy szalenie mi sie podoba. Ale on chyba jakiś niezgodny z moim charakterem jezd ...muszę się oswoić z myślą o turkucie.

Dziś za dużo bodźców :):)

Ale tesknię za tymi odwiedzinami :oops:

Ja też :):) Wiesz, to musi być dzis lub jutro - popatrz w kalendarz - może gdzieś CIę zawieje ... może masz coś w Ikei do załatwienia ? Nie ? A może ? Koniecznie w tej na Targówku :)

Dzień Dobry

Zaglądam a tu takie zmiany...

I budowa przemienia się w piękny dom...

Podoba mi się to drewno. Też myślałam o jesionie, ale czy na podłogówkę można? Trochę się kłóci, ale może cienka mozaika przemysłowa, taka na 15mm grubości z małych paseczków do salonu, a w reszcie pokojach dać panele?

Jak będziesz widziała się z Duchatym to proszę zapytaj Go o to... :roll:

Pozdrawiam Arnika

....a ja chciałam powiedziec, ze to to:

http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/St4RHpRFspI/AAAAAAAAF_s/l5Gx4iyGhTQ/s512/IMG_1580.JPG

widziałam nie dalej jak godzine temu na własne oczyska... a co wpierdzieliłam się bez zapowiadanki :p

cudnie ma... nie wierzcie jej jak mówi o jakimś świetle, ze nie teges czy coś... cudnie ma... chciałam jej to powiedziec osobiście, ale strasznie zarobiona jest :) bo nawet fona nie nosi.

Duchatego nie było, ale za to z miłym panem parkieciarzem sobie ucięłam pogawędkę :)

baaa i znów tam pojadę.... i znów se popatrzę :p

Dzień Dobry

Zaglądam a tu takie zmiany...

I budowa przemienia się w piękny dom...

Podoba mi się to drewno. Też myślałam o jesionie, ale czy na podłogówkę można? Trochę się kłóci, ale może cienka mozaika przemysłowa, taka na 15mm grubości z małych paseczków do salonu, a w reszcie pokojach dać panele?

Jak będziesz widziała się z Duchatym to proszę zapytaj Go o to... :roll:

Pozdrawiam Arnika

Arnika,

Nie wierz w te opowieści o braku mozliwości kładzenia drewna na podłogówkę. Spytam Ducha o jesion - jak znam życie to coś wymyśli. U mnie na podłogówce będzie jatoba. Fakt, że dobrze, gdy drewno na podłogówce jest stabilniejsze, więc egzotyki jak najbardziej. Zapytam.

Jeśli podoba Ci się przemysłowa to w ogóle nie ma problemu na podłogówkę.

A co do paneli to ja się nie wypowiadam, bo mam na ten temat określoną opinię :):) :wink:

Pewnie po południu zoabczę Duchatego.

....a ja chciałam powiedziec, ze to to:

widziałam nie dalej jak godzine temu na własne oczyska... a co wpierdzieliłam się bez zapowiadanki :p

cudnie ma... nie wierzcie jej jak mówi o jakimś świetle, ze nie teges czy coś... cudnie ma... chciałam jej to powiedziec osobiście, ale strasznie zarobiona jest :) bo nawet fona nie nosi.

Duchatego nie było, ale za to z miłym panem parkieciarzem sobie ucięłam pogawędkę :)

baaa i znów tam pojadę.... i znów se popatrzę :p

A wpadaj sobie Kochana kiedy chcesz. Wzięłaś sobie oliwę ? Pewnie nie. Jakby co stoi w garażu, po lewej, pod bramą.

Ja nie widziałam tej podłogi w świetle dziennym więc jesteś bardziej do przodu ode mnie :)

Jak dzwoniłaś to chyba jeszcze spałam :oops:

dzien dobry a ja sie zachwyce tymi kaflami w sypialni, piekne sa, wiedzialam ze bedziesz je miala, ale nie wiedzialam ze beda takie zajebiste...

Wiesz Aniu, nie widać ich urody na zdjęciu. One są takie śmieszne, że musisz je dotknąć, żeby się przekonać, że to płytka a nie plusz/atłas albo coś innego miękkiego i mechatego :)

Przyjedziesz to zobaczysz :)