efilo 20.10.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 u nas tak ciemno będzie w sypialni. no ale na co mi jasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ...cut.... i powiedz pachnie? bardzo pachnie? Czy ciągutka zabiła jego zapach pięknie masz już teraz Gosiek, pachnie. Pachnie pomimo krówki-ciągutki. Pachnie drewnem. Króka - ciągutka bardzo szybko wietrzeje. Ale jak się wejdzie na górę po schodach to czuć zapach drewna Przyjedź może na macanie cooooooooo ? Panowie Duchowi kończą pewnie w ten weekend - choć ich nie poganiam, więc jak dla mnie mogą i dalej. A wtedy już gościć mogę wszystkich, bo nie będziemy przeszkadzać ekipie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 u nas tak ciemno będzie w sypialni. no ale na co mi jasno A ja lubię ciemno Nawet mam swój pokój w pracy w piwnicy (bez górnego światła ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.10.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ...cut.... i powiedz pachnie? bardzo pachnie? Czy ciągutka zabiła jego zapach pięknie masz już teraz Gosiek, pachnie. Pachnie pomimo krówki-ciągutki. Pachnie drewnem. Króka - ciągutka bardzo szybko wietrzeje. Ale jak się wejdzie na górę po schodach to czuć zapach drewna Przyjedź może na macanie cooooooooo ? Panowie Duchowi kończą pewnie w ten weekend - choć ich nie poganiam, więc jak dla mnie mogą i dalej. A wtedy już gościć mogę wszystkich, bo nie będziemy przeszkadzać ekipie Oj nawet nie wiesz z jaką chęcią bym podjechała do Ciebie, ale zupełnie mam czasu Nie nadążam z robotą Starość nie radość, coraz wolniejsza jestem, a do tego własna budowa też czas pochłania, ale o tym to Ty doskonale wiesz Ale tesknię za tymi odwiedzinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.10.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ja pierdziu, nie wiem co powiedziec, wyobrazalam sobie ten jesion u Ciebie w sypialni i wiedziałam ze będzie cudnie, ale jak to widze to jest jeszcze cudniej. Z tymi kaflami za łózkiem gra świetnie, a jakie drzwi będą?chyba jakies bardzo ciemne bym obstawiała. No i po co tu zaglądałam przed snem. Teraz nie zasne, nio Do kominka cos turkusowego by sie chyba przydało. Masz duzo czerwieni i jatobę na dole. Ja tam widze jakies mikrododatki w tym wlasnie turkusowym kolorze. Wtedy będzie odjechany.Może Małgoś cos wymaluje?jakąś taką patyne na miedzi?A pan Daniel naprawde miły i rzeczowy Pan. Klasa fachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.10.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 o taki ło turkus:http://wylegarnia.com/17/a212d98b80231be07c4d698b12ccc70c/turkus-w-turkus-zawieszki-ceramika.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.10.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Nefcia, przepiiiiiiiiięęęęęęęęękniiiiiiiiiaaaaaaaaaaastaaaaaaaa podłoga !!!! Ja lubię taką niejednolitą kolorowo (mój M nie za bardzo, ale popracuję nad nim ). To jak już Duchate skończą, piszę się na odwiedziny . Byłam dzisiaj nawet w twoich okolicach, ale nie wiedziałam, czy jesteś na budowie Aaa i muszę w końcu odebrać moją oliwę od ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Nefcia, przepiiiiiiiiięęęęęęęęękniiiiiiiiiaaaaaaaaaaastaaaaaaaa podłoga !!!! Ja lubię taką niejednolitą kolorowo (mój M nie za bardzo, ale popracuję nad nim ). To jak już Duchate skończą, piszę się na odwiedziny . Byłam dzisiaj nawet w twoich okolicach, ale nie wiedziałam, czy jesteś na budowie Aaa i muszę w końcu odebrać moją oliwę od ciebie Kochana, myślę że możesz spokojnie wjeżdżać do mnie nawet jak mnie nie ma Przecież wiesz, że to dom otwarty Dzięki za dobre słowo - ale przyznam, że na tych zdjęciach to g... widać :) Jest o nieeeeeeeeeebo śliczniejsza, ale już nie będę tak gadać, bo dostanę nowy tytuł : "Samochwała" :) Choć w zasadzie to pochwała Ducha To będę "Duchochwała" chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Mysza wiesz .. ja niebieskiego ani zielonego nie lubię ale....... turkusowy szalenie mi sie podoba. Ale on chyba jakiś niezgodny z moim charakterem jezd ...muszę się oswoić z myślą o turkucie. Dziś za dużo bodźców :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ale tesknię za tymi odwiedzinami Ja też :) Wiesz, to musi być dzis lub jutro - popatrz w kalendarz - może gdzieś CIę zawieje ... może masz coś w Ikei do załatwienia ? Nie ? A może ? Koniecznie w tej na Targówku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.10.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 buuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.10.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Dzień Dobry Zaglądam a tu takie zmiany... I budowa przemienia się w piękny dom... Podoba mi się to drewno. Też myślałam o jesionie, ale czy na podłogówkę można? Trochę się kłóci, ale może cienka mozaika przemysłowa, taka na 15mm grubości z małych paseczków do salonu, a w reszcie pokojach dać panele? Jak będziesz widziała się z Duchatym to proszę zapytaj Go o to... Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.10.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ....a ja chciałam powiedziec, ze to to: http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/St4RHpRFspI/AAAAAAAAF_s/l5Gx4iyGhTQ/s512/IMG_1580.JPG widziałam nie dalej jak godzine temu na własne oczyska... a co wpierdzieliłam się bez zapowiadanki cudnie ma... nie wierzcie jej jak mówi o jakimś świetle, ze nie teges czy coś... cudnie ma... chciałam jej to powiedziec osobiście, ale strasznie zarobiona jest bo nawet fona nie nosi. Duchatego nie było, ale za to z miłym panem parkieciarzem sobie ucięłam pogawędkę baaa i znów tam pojadę.... i znów se popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.10.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 dzien dobry a ja sie zachwyce tymi kaflami w sypialni, piekne sa, wiedzialam ze bedziesz je miala, ale nie wiedzialam ze beda takie zajebiste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 dzień dobry taki mazaty ciapaty najpiękniejszy a co do zapachu drewna który uwielbiam to mam dobrze jak nikt mój małż codziennie po powrocie z roboty tak pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.10.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ale Wam cudnie, jedna jeździ i ogląda, druga wącha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.10.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Dzień Dobry Zaglądam a tu takie zmiany... I budowa przemienia się w piękny dom... Podoba mi się to drewno. Też myślałam o jesionie, ale czy na podłogówkę można? Trochę się kłóci, ale może cienka mozaika przemysłowa, taka na 15mm grubości z małych paseczków do salonu, a w reszcie pokojach dać panele? Jak będziesz widziała się z Duchatym to proszę zapytaj Go o to... Pozdrawiam Arnika Arnika, Nie wierz w te opowieści o braku mozliwości kładzenia drewna na podłogówkę. Spytam Ducha o jesion - jak znam życie to coś wymyśli. U mnie na podłogówce będzie jatoba. Fakt, że dobrze, gdy drewno na podłogówce jest stabilniejsze, więc egzotyki jak najbardziej. Zapytam. Jeśli podoba Ci się przemysłowa to w ogóle nie ma problemu na podłogówkę. A co do paneli to ja się nie wypowiadam, bo mam na ten temat określoną opinię :) Pewnie po południu zoabczę Duchatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.10.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ....a ja chciałam powiedziec, ze to to: widziałam nie dalej jak godzine temu na własne oczyska... a co wpierdzieliłam się bez zapowiadanki cudnie ma... nie wierzcie jej jak mówi o jakimś świetle, ze nie teges czy coś... cudnie ma... chciałam jej to powiedziec osobiście, ale strasznie zarobiona jest bo nawet fona nie nosi. Duchatego nie było, ale za to z miłym panem parkieciarzem sobie ucięłam pogawędkę baaa i znów tam pojadę.... i znów se popatrzę A wpadaj sobie Kochana kiedy chcesz. Wzięłaś sobie oliwę ? Pewnie nie. Jakby co stoi w garażu, po lewej, pod bramą. Ja nie widziałam tej podłogi w świetle dziennym więc jesteś bardziej do przodu ode mnie Jak dzwoniłaś to chyba jeszcze spałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.10.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 dzien dobry a ja sie zachwyce tymi kaflami w sypialni, piekne sa, wiedzialam ze bedziesz je miala, ale nie wiedzialam ze beda takie zajebiste... Wiesz Aniu, nie widać ich urody na zdjęciu. One są takie śmieszne, że musisz je dotknąć, żeby się przekonać, że to płytka a nie plusz/atłas albo coś innego miękkiego i mechatego Przyjedziesz to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.10.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 dzień dobry taki mazaty ciapaty najpiękniejszy a co do zapachu drewna który uwielbiam to mam dobrze jak nikt mój małż codziennie po powrocie z roboty tak pachnie Aaaaa smakowity mąż :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts