Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale Wam cudnie, jedna jeździ i ogląda, druga wącha :lol:

Nie marudź tylko popatrze w kalendarz, to coś skręcimy :)

Np. jutro o 20.00 są u mnie Barranki :)

mogę się dołączyć jeśli uda mi się męża wmanewrować w opiekę nad dziołchami ? :oops:

Ba kiedy jutro po butle z gazem jedziemy, a i pracować muszę :-?

W grudniu czas będę miała :lol:

Ale Wam cudnie, jedna jeździ i ogląda, druga wącha :lol:

Nie marudź tylko popatrze w kalendarz, to coś skręcimy :)

Np. jutro o 20.00 są u mnie Barranki :)

mogę się dołączyć jeśli uda mi się męża wmanewrować w opiekę nad dziołchami ? :oops:

Się pytasz ? Oczywiście !

Dzień Dobry

Zaglądam a tu takie zmiany...

I budowa przemienia się w piękny dom...

Podoba mi się to drewno. Też myślałam o jesionie, ale czy na podłogówkę można? Trochę się kłóci, ale może cienka mozaika przemysłowa, taka na 15mm grubości z małych paseczków do salonu, a w reszcie pokojach dać panele?

Jak będziesz widziała się z Duchatym to proszę zapytaj Go o to... :roll:

Pozdrawiam Arnika

Arnika,

Nie wierz w te opowieści o braku mozliwości kładzenia drewna na podłogówkę. Spytam Ducha o jesion - jak znam życie to coś wymyśli. U mnie na podłogówce będzie jatoba. Fakt, że dobrze, gdy drewno na podłogówce jest stabilniejsze, więc egzotyki jak najbardziej. Zapytam.

Jeśli podoba Ci się przemysłowa to w ogóle nie ma problemu na podłogówkę.

A co do paneli to ja się nie wypowiadam, bo mam na ten temat określoną opinię :):) :wink:

Pewnie po południu zoabczę Duchatego.

Dzięki Neferka.

Mnie podobają się jasne parkiety, więc egzotyki raczej odpadają...

Słyszałam, że małe i cienkie deszczółki można kłaść na podłogówce... Ale jak pytam, to nikt się nie zna.. i wychodzi na to, że wszyscy sa ekspertami, ale tak naprawdę nikt nic nie wie do końca.

Paneli ja nie lubię, bo stukają, a ja mam psa, ale jeśli je zrobię to w pokojach pozostałych, bo raz ze twardsze, a dwa, że niestety tańsze .... A mnie kasy brakuje, natomiast na mojej drukarce nie da się dodrukować :wink:

Arnika - Duch powiedział, że jesion jak najbardziej tak na podłogówkę , tylko musi być odpowiednia deska :) A to dla Ducha no problem :)

Widzę, że w tym samym czasie myślimy o sobie :oops:

A jaka to jest odpowiednia deska? zapytaj. Szerokość, długość, Grubość?

Arnika - Duch powiedział, że jesion jak najbardziej tak na podłogówkę , tylko musi być odpowiednia deska :) A to dla Ducha no problem :)

Widzę, że w tym samym czasie myślimy o sobie :oops:

A jaka to jest odpowiednia deska? zapytaj. Szerokość, długość, Grubość?

[list=]

Trójwarstwowa.

Taka jak będzie u mnie jatoba :) :wink: Może mieć i 50 cm długości element - jak sobie panie życzy :)

Zapomniałam o płytkach napisac.... Są zajefajne. To doskonały dowód na to, że warto łamać stereotypy. Jakieś 80% osób na płytki w sypialni powiedziałoby "łeeeeee, w sypialni.... zimno będzie". Z uprzedzeniami najtrudniej sie walczy. Gratuluję świeżego spojrzenia i otwartosci. Pani Jola powinna być zadowolona z takiego klienta :lol: