tosinek 04.03.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Tylko pamiętaj co nagle to po diable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Czad. JUtro o 9.00 będę to cyknę No naprawdę czad! Kurde, jak ja bym chciała w takim tempie budować! Ciekawa jestem bardzo, kiedy parapetówka nastapi. Za dwa miesiące? Czy szybciej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Czad. JUtro o 9.00 będę to cyknę No naprawdę czad! Kurde, jak ja bym chciała w takim tempie budować! Ciekawa jestem bardzo, kiedy parapetówka nastapi. Za dwa miesiące? Czy szybciej? Eeeeeeeeee jeszcze nie tak prędko :) Ludzi to się da zaprosić pewnie w przyszłe wakacje. A od przyszłej soboty już na głowę nie będzie kapać na parterze, to da się coś wypić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.03.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dzień dybry Doszły mnie słuchy, że parapety som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dzień dybry Doszły mnie słuchy, że parapety som A teraz te parapety to przybili na końcu tych murków ( te same co je najsampierw zalali betonem ale może w końcu jest doklejom gdzie trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.03.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Jak siem tylko parapaety znajdą to zabalujemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Jak siem tylko parapaety znajdą to zabalujemy :) Obiecaj mi przynajmnije, że za moje zdrowie też spożyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.03.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Jak siem tylko parapaety znajdą to zabalujemy :) Obiecaj mi przynajmnije, że za moje zdrowie też spożyjecie braza, ale wiesz czym to się może skończyć??? Nerciu, tak czy inaczej powodzenia w budowie i zdrówka dla teścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Jak siem tylko parapaety znajdą to zabalujemy :) Obiecaj mi przynajmnije, że za moje zdrowie też spożyjecie A co ? Wymigasz sie od imprezy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Nerciu, tak czy inaczej powodzenia w budowie i zdrówka dla teścia Dzięki Kasieńko I Wam wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Jak siem tylko parapaety znajdą to zabalujemy :) Obiecaj mi przynajmnije, że za moje zdrowie też spożyjecie A co ? Wymigasz sie od imprezy ? Chyba będę zmuszona Ale, nigdy nie mów nigdy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 ale nigdy nie mów nigdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 ale nigdy nie mów nigdy :) Dobranoc (czy ja się kiedyś wyśpię???? Nawet na cmentarzu spać nie dadzą, bo jakimś cymbał przyjdzie kwiatki podlać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 ale nigdy nie mów nigdy :) Dobranoc (czy ja się kiedyś wyśpię???? Nawet na cmentarzu spać nie dadzą, bo jakimś cymbał przyjdzie kwiatki podlać ) Dobranoc Osiołku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 ale nigdy nie mów nigdy :) Dobranoc (czy ja się kiedyś wyśpię???? Nawet na cmentarzu spać nie dadzą, bo jakimś cymbał przyjdzie kwiatki podlać ) Dobranoc Osiołku To jest konik!!! I bardzo źle się czuje, gdy go od osiołków wyzywają Dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2008 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 To jest konik!!! I bardzo źle się czuje, gdy go od osiołków wyzywają Dobranocka ALe ma taaaaaaaaakie oczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 To jest konik!!! I bardzo źle się czuje, gdy go od osiołków wyzywają Dobranocka ALe ma taaaaaaaaakie oczy :) Bo mu sianko utkwiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.03.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 witaj, Nefer chylę czoła - idziesz jak burza /zresztą niczego innego się po Tobie nie spodziewałam / życzę powodzenia w dalszym budowaniu i samej radości w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.03.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witaj Nefer! Kurcze - jeszcze trochę poczytam co Ty wyprawiasz i normalnie drugi dom zbuduję> Widze że dla Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych! Będę tu do Ciebie wpadac częściej - w ramach programu szkoleniowego: Jak zostać Kobietą Wszechmocną... PS A powiedz gdzie tego Pana ziewającego znaleźć? Też o kredyt pukać będę...jakąs kusa kieckę muszę załozyć - bo ja takiego gadanego to na pewno nie mam - (aha- ten twój to w CHF?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts